Crap

Igår var vi på Foo Fighterskonsert på Stadion i Stockhom. Fantastiskt bra. Men efteråt gick allt utför...

1. Skulle gå ut och ta en öl, men det var fullt på alla ställen. Gick och gick och gick, men hittade inget.
2. Bestämde oss för att äta istället, men det var minst lika fullt på alla McDonalds och Max. Dessutom kostade toaletterna 5;-. Adam skippade första stället, eftersom han inte hade en femma, men vid andra lyckades han tigga till sig en femkrona. Stoppar i den i myntinkastet, bara för att läsa "Gå till kassan innan du stoppar i 5:- så öppnar vi åt dig". Fan.
3. Eftersom alla matställen var upptagna gick vi till 7-11 för att köpa en baguette eller sallad. Kikade runt lite och började plocka på oss mat och godis, men Mange tyckte att vi skulle gå till Pressbyrån istället. Lämnade allt och gick till Pressbyrån, för att se att det var stängt... Gick tillbaks till 7-11, bara för att se att de stängde och låste dörren mitt framför näsan på oss.
4. Handlade halvkass mat på ett ställe bredvid centralen med överpriser.
5. Åt maten inne på T-Centralen, tills vi blev utkastade eftersom de stängde.
6. Började leta efter bussen som skulle gå från T-centralen (den sista bussen hem till Uppsala, som vi hade förköpta biljetter till), men hittade inte den eftersom det fanns 511 jävla busstationer på just T-Centralen. Missade alltså sista bussen hem.
7. Pendlade mellan hysteriska skrattanfall, ilska och panik. Tog slutligen taxi hem efter att vi förhandlat med olika taxibolag - för vi var ju i så himla bra förhandlingsläge.
8. Väl i Uppsala menade taxichauffören att han bara hade i uppdrag att köra till en destination i Uppsala. Därför fick samtliga gå från Uppsala C, vilket är en promenad på ca 20 minuter för oss i vanliga fall. Men med mitt skoskav tog det mycket längre tid än så... Aj.

Jävla skitkväll.

Kommentarer
Postat av: Mary

Hej S! Ser ut som midsommar var jättemys för din del. Sitter här på jobbet och spanar in din blogg, och insåg verkligen nu hur mycket jag saknar dig och att höras oftare. Så du, glöm ej höra av dig när du kommer hit nästa gång i sommar så MÅSTE VI SES!

2011-06-28 @ 11:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0