21:55 Photobooth


Photobooth:ar ikväll.


Photoboothade häromkvällen.



Puss i mörkret!

--

Mina favorittjejer kommer på party på onsdag!
Ida, Malin, Sandra, Louise och Julia har tackat ja till att komma.
It makes me happy :)
Hoppas på att även grabbarna grus kan komma, och sen vet jag att Ps kompisar också dyker upp.
Kul kul kul tror jag det blir!
Som jag längtat.


21:32 Söndagsmys

Blev tre sorters muffins imorse - choklad, äppel och vanilj. Vilken energi jag fick. Tvättade en himla massa också, och städade badrummet. Sen var jag hos Idisss och blev uppdaterad om vad som hänt medan jag varit borta. Härligt värre. Vi planerade även framtiden. Det har jag och P också gjort, vi har planerat en matlista för två veckor framåt. Imponerande.

Nu myser vi framför tvn med muffins, milkshake och tända ljus. Snart börjar "Into the wild", en film som tydligen ska vara bra, men som jag lyckats missa. För övrigt såg vi "Yes man!" igår och den var bra, varken mer eller mindre tyckte jag.

Imorn blir det jobbsök, studerande och ett besök på skatteverket för att berätta att jag nu är tillbakaflyttad till Sverige. Spännande värre..


09:11 Mani

Jag är helt uppe i varv. Och klockan är bara nio. Jag har redan städat lite i köket, ska precis diska och sen baka muffins och chokladbröd. Tvätta vid 11 och träffa Ida vid 15. Dagen är råplanerad. Men jag gillar't. Jag har saknat min stad, min sambo, mina vänner, min lägenhet. Det är riktigt, ritkigt skönt att vara hemma.

Btw så storhandlade vi igår. Massa basvaror mestadels. Så nu har vi så vi klarar oss ett tag. Dyrt blev det, men nu behöver vi inte handla på ett år.

20:06 Home

Det har blivit fint här hemma ska ni tro. Det har städats och fixats och packats in saker sen vi kom hem. Patrik har mest slappat framför TV:n, då Liverpool spelade, men det var nog bäst så. Med tanke på tidigare inlägg - här - så är det nog bäst att jag sköter inredningen hemma. Nu har vi bytt ut lite lampor och stylat lite här inne. Vi har fortfarande en fajt om mattan i vardagsrummet.. Vi får se hur det går.

Vi har i alla fall kommit fram till att en större lägenhet är ett måste.

15:41 Good Bye

Jag avskyr verkligen att säga hejdå till folk. Hela veckan har bestått av ett enda långt hejdå. I tisdags kramade jag Adeviye hejdå och fick henne att lova att lägga upp bilder från Asyas bröllop på facebook, så att jag har lite koll :) I onsdags var det Gitte som jag fick krama hejdå, och äta ett par wienerbröd med. I torsdags var det Marianne och Marias tur. Och i fredags var det Line, som jag avslutade jobbet med tillsammans med två croissanter. Och så har jag förstått sagt hejdå till mina fd. sambos Tove och Stina.

Jobbigt har det varit, men också skönt. Vi kom nyss till Örebro med bilen fullt lastad. Nu är det dags att packa upp (och städa lite, min sambo har inte skött det helt korrekt direkt..).

18:20 Just like this

Har börjat packa lite. Känns som jag eventuellt har lite för lite saker att packa i. Trodde det skulle räcka med ett par IKEA-kassar.. Det gör det nog inte.. Vi får se hur det blir.

Nu står Patrik och klirrar mat. Ikväll blir det mys och film - The International.


19:01 Oro

Jag tänker för mycket, och oroar mig därmed också för mycket. Alla runtomkring säger "Men det är inte ditt problem, det behöver ju inte du bry dig om", men ändå spinner tankarna för fullt och jag vill försöka lösa. Som exempelvis så har jag varit inbokad på en klinik på måndag nästa vecka, trots att jag slutar på fredag. Lyckades ordna det idag, när schemaläggaren kom tillbaks från semestern, som tur var. Så nu är det ordnat. Sen var det en patient som fått en felbeställning, där både jag och Line har ringt runt idag och försökt lösa det. Jag var inne på min jobbmejl precis och hade fått besked om att det var löst. Också en lättnad.

Jag måste sluta tänka så mycket. Ibland måste man bara se till sitt eget bästa, inte alla andras.


17:39 Örebro

Som de allra flesta vet så flyttar jag tillbaks till Örebro nästa vecka. På heltid. Det har varit ett sjukt svårt beslut, där jag ibland knappt själv vetat vad jag vill. Men efter många och långa tankar, och ett par tårar hit och dit, så har jag kommit fram till att jag mår bäst i Örebro, det är där jag vill vara. Köpenhamn var fint, men inget för mig.

Kollar på lite lägenheter i Örebro just nu. Något lite större än vår relativt stora etta. Vi hittar mycket fint vill jag lova. Oj oj oj. Man blir lite ha-galen.

Fyra dagar kvar på jobbet. Nedräkningen har infunnit sig. Imorn kommer Patrik och om vi hinner blir det fika med jobbtjejerna. Line drog ihop det, men sen kunde hon själv inte det datumet ;) Illa. Blir nog kul om vi hinner dit.

På fredag börjar flytten. Packningen börjar redan idag. Peuh!

20:01 Teknikens Under

Idag strejkade vår skrivare på jobbet. Eller sanningen är att man var tvungen att byta färgpatroner i den (eller toner heter det på danska, men det är väl färgpatroner tror jag..). Så jag och Line kände oss lite tekniska och började plocka sönder den. När vi skulle sätta ihop den igen så gick det inte. Trots bruksanvisningar. "Uh-oh". Ringde IT, som inte kunde skicka någon just precis då. Så vi satt utan skrivare ett tag, och tro mig - i vårt jobb behöver man skrivare (och all annan teknik som finns).

Line och jag har i alla fall lärt oss en läxa. Ring IT före vi plocka isär något tekniskt.

Nu ska jag läsa. Blev lite seg på det.


19:26 Seg

Msnar och blir uppdaterad om allt skvaller på hemmaplan. Snackar med Crisp som är på gång att flytta. Han berättar att han flyttar till Norr, mitt emot Mike. Mitt huvud blir ett frågetecken, för jag visste inte att Mike bor på Norr, där jag också bor. I alla fall, tittar på hitta.se och ser att jag, Mike och Crisp bor ca 500 meter från varandra (Crisp från och med om en vecka ca). Så alla gamla tybblefester är nu flyttade till norr! Från och med september startar det. Gud, vad glad jag är att mina grabbar flyttar efter mig, haha.

18:53 Sommardagar

Tänkte lite på sommardagar i Örebro och kom ihåg en liten episod förra sommaren, som verkligen kan klassas till walk of shame. Patrik och jag hade precis börjat dejta och jag hade sovit där. På morgonen hade jag kort kjol och tubtop att ta på mig, och gårdagens smink i ansiktet och håret var kaos. Som tur var lånade P mig sina mjukisbrallor (som han för övrigt inte fått tillbaks sen dess..). Jag ringde en taxi och skulle precis sätta på skorna när jag insåg att jag bara hade high heels med. Så jag tog på mig den lyckade kombon högklackade skor, mjukisbrallor och tubtop - och såg därmed ut som en fullständig idiot. Väl utanför dörren, väntandes på taxin ringde jag Ida, my friend in need, och efter beskrivning av situationen bedömde hon att jag skulle slänga av mig de högklackade skorna fortast möjligt, så skulle det se lite bättre ut. Dessvärre var marken stekhet, så jag kunde inte stå utan mina skor.. Stod på tå och sprang ut till taxin så fort den kom. Taxichauffören stirrade på min konstiga outfit i princip hela vägen till Tybble..

Okej okej okej. Det var kul om man var där!

Jag måste få repetera lite minnen dagar som denna, när jag saknar Örebro lite extra.


18:11 Sunny Tuesday

Snoozade i närmre en timme imorse. Det är svårt att gå upp ibland. Sippar på en bacardi breezer nu, kände jag var värd det. Och har ätit pizza. Skräpmat deluxe. Bra matlåda dock. Ska snart fortsätta läsa Skumtimmen, startade igår och den verkar riktigt bra. Har inte riktigt kommit in i den bara. Idag är en jävligt lugn dag. Det är inte så kul i Köpenhamn som man skulle kunna tro. Efter jobbet är man helt slut och vill helst bara ligga ner, så det blir inte så mycket upptäckande av staden. Igår ryckte jag dock upp mig själv och tog en sväng inom Fisketorvet, ett shoppingcenter. Oh well. Annars är jag rätt lazy. Jag ska fan tvinga med Patrik till Tivoli nästa vecka. Vi orkade inte förra veckan. Men Tivoli är faktiskt värt ett besök, och nu har jag bott här två månader utan att besöka det. Känns som det börjar bli dags. Det blir ungefär det sista jag gör innan jag flyttar hem.

20:41 Ready or not

Here I come, you can't hide, gonna find you.

Kommer tillbaks till Örebro om mindre än två veckor! Känslan är lycka, för jag har insett var jag hör hemma. Och jag kommer lukta kokosnöt hela vägen hem! Bodybutter från Bodyshop inhandlades idag. När jag är på snyfthumör är shopping en av få saker som kan liva upp min dag! Det blir dyrt i längden..

Nu blir det snart sömn. Har läst klart Hypnotisören och därefter När livet stannar. Från en deckare till en bok om tsunamin, som fick mig att gråta mängder. Därimellan läser jag ett par rader ur Tjuvlyssnat nästan varje dag på väg hem från jobbet. Fnissar för mig själv och slappnar av. Nu ska jag ta tag i Skumtimmen och hoppas på att den håller samma klass som Hypnotisören. Jag äter böcker för tillfället. Slukar kanske var ett ord som skulle passat bättre..

För övrigt vill jag hinta om att mina Örebrotjejer borde bli bättre på att svara i telefon!

10:47 Adios

Jag hatar att säga hej då. Därför är det lika plågsamt varje gång Patrik åker hem igen. Men denna gången kunde vi i alla fall konstatera att det var sista gången vi sa hejdå, för nästa gång så kommer jag att följa med hem igen, till Örebro, på heltid. Sitter och tittar på större lägenheter nu, vi är lite sugna faktiskt..

13:04 Weekend

P har kommit ner och vi har ätit gott på Jensens (trerätters, så vi är glada) och bara myst och haft det fint. Nu är vi i Skåne, ska fira brorsans födelsedag och ha det ännu mer bra. Myser i Yngsjö, ska käka räk/kräft-sallad med föräldrarna mina alldeles strax. Gud vad jag älskar att bara ta det lugnt, vara hemma och slappna av. Vi ligger i soffan och tittar på friidrotts-VM medan regnet öser ner utanför. Så underbart.

20:32 Busted



Telefonsamtal med P;

hör ytterdörren går igen och sen prassel
Jag: Vad gör du?
P: Va?
Jag: Vad gör du?
P: Vad jag gör?
Jag: Ja?
tystnad
P: Röker lite..

Så jävla busted. Det blir ändring på det när jag kommer hem! ;)

18:24 Prinsessa

I våras var det Viktoria och Daniel. Nu är det Madeleine och Jonas. Jag blir lite lyrisk när jag hör om deras förlovningar. Och glad. Men jag gillar Daniel mer än Jonas, Jonas är lite mer brat.. Jag gillar inte brats. Jag gillar Daniel. Och Patrik. På tal om Patrik så kommer han imorn och jag går sönder av längtan. Ska bli så nice. Kanske en sväng på Tivoli om vi orkar. Åh, jag var helt slut när jag kom hem idag, så jag beställde pizza. Orka laga mat. Blev till en matlåda imorn med. Patrik ska köpa med sig bröd från Sverige för jag gillar inte danskt bröd. "Hej, jag är lite kräsen".


18:59 Back to basic

Åkte från Skåne tidigt på morgonen (tack syster, och tack föräldrar för förra helgen) idag och sen raka vägen till jobbet. Lite tröttsamt, men jag gillar att vara hemma och bara snacka skit. Gick en sväng med syster igår och tittade på hus och sådär. Finfint. Sådana små saker man behöver göra ibland för att må bra. På onsdag kommer P och vi ska försöka hinna med en sväng på Tivoli på onsdag eller torsdag. Mysigt värre. Annars blir det ganska lugnt resten av veckan, förutom fullt upp på jobbet :)


18:26 Pseudonym

Spännande ord. Svårt att uttala. Lars Kepler är en pseudonym. Han(eller möjligtvis en hon?) har författat boken Hypnotisören som jag läser just nu. Otroligt spännande, otroligt bra. Ska lägga mig lite och mysa med den snart i sängen. Så går det när man har distansförhållande, då myser man med deckare istället (...).

Ikväll kommer tankarna att flöda. Jag hatar beslutsångest. Ibland vill man bara höra "Gör så, gör så". You tell Me!

& så har jag hunnit städa mitt rum också.Duktigt.

18:39 Pippiga bilder


Såhär såg vi ut på PIP, lika glada, lika söta, lika kära!



Ungefär samma kommentar som ovanstående, men minus kärleken, haha.

Jag och Tim, first day


Fest i parken


Jag och Lisa på området


Thåström


Kärlek!

18:35 Pencillin

Ja, det är vad jag knaprar just nu. En himla massa pencillin. Så det blir nog inget party i helgen för min del, kanske kanske stannar på vår inflyttningsfest med lite jobbkompisar, men vi får se. Blir isåfall en nykter tillställning för min del.

Idag har jag haft en "längta-hem-till-Örebro"-dag. Jag har det när jag är sjuk. Då vill jag hem och låta Patrik laga mat och hämta saker åt mig. Som han sa: det är det han gör bäst. ;)

Snart danskakurs, för andra dagen i rad.

04:55 Belive it or not

Jag är uppe galet tidigt. Åker från Skåne till Kph nu på morgonen, så det är anledningen. Jag är trött.

PIP har varit fantastiskt. Väldigt över förväntan. Fest konstant fyra dagar i rad. Det har varit galet, men riktigt kul. Vi har bara levt på skräpmat och alkohol. Underbart. Åkte de sex timmarna hem igår. Sliten? Oh ja. Bilder finns på facebook, i mängder.

RSS 2.0