19:21 Matblogg

MAT-TINA i bloggformat! Jag är inte blond, jag heter inte Tina, jag kan inte laga så särskilt många rätter, MEN.. jag är skånsk och jag KAN laga potatis- och löksoppa! Efter gårdagens inlägg kläckte min syster kommentaren "Haha, du kanske skulle skriva en matblogg!". Som den lillasyster jag är så gör jag allt som mina äldre, mer kloka syskon säger åt mig att göra. Here we go.


Steg 1 Plocka fram recept.


Steg 2 Plocka fram saker du ska använda, typ potatis.


Steg 3 Hacka sakerna du ska använda, typ potatis.
Om du är känslig mot lök - använda solglasögon.
Sjukt smart, sjukt töntigt.

Steg 4 Stek det du ska använda i grytan.


Steg 5 Häll på vatten.


Steg 6 Låt koka upp.


Steg 7 Duka mysigt.


Steg 8 Checka så att din sambo ser söt och snäll ut i soffan och spelar Fifa, så att han inte kommer in i köket och ser hur mycket grädde du häller i..


Steg 9 Häll i mycket grädde

Jättegott

--

Jag fick jobbet, btw.
Börjar på fredag.
High five!


20:59 Räkor




Vi har börjat ÄTA nyttigheter här hemma. Vi kör från ViktVäktarnas kokböcker for the moment. Men ni kan vara lugna, jag har grädde i kylen som jag klirrar milkshakes på. Och så lite kräm och grädde. Så jag ska inte tappa någon vikt, bara äta lite bättre. I alla fall så åt vi räkor idag. Räkorna var stekta i någon chiliblandning och vi åt dem med ris och gårdagens sallad (som var helt fantastisk). Riktigt gott faktiskt. Just nu är jag helt slut efter ett sjukt skönt pass - core som ni vet. Ska ta tag i disken nu. Great.

Btw, INTERVJUN gick fint.


11:18 Istappp

Mitt gamla nickname på internet (eller i alla fall på lunarstorm..) - istappp. Så kände jag mig idag. Det är nästan minusgrader ute. ISKALLT. Jag fryser ihjäl.. Ska krypa ner i sängen nu igen, efter jobbintervjun. Sen käka. Sen till skolan. Mysig tisdag. Och ikväll börjar The Hills igen! Kan det bli bättre? Ja, när THE CITY börjar igen kommer jag vara i ett lyckorus. Jag gillar inte Kristen, och hon är tillbaks i The Hills. Jag gillar Whitney Port. Och hennes gäng. Oh ja. Citystyle.

I stick to my boy like glue,
cuz' I'm so in love with you.



13:59 Hard work work

Slö dag. Vaknade runt tio. Tittade på film medan vi mös i sängen. Sen ringde telefonen. Tadaa - JOBBintervju imorn! Ska bli spännande. Beroende på hur det går så kommer mer info. Idag blir det storhandling, kopiering av betyg och intyg och sen ost&kex ikväll. Vi blev så mätta igår att vi inte orkade käka mer.. Jag ska hem till IDA också en sväng ikväll och dricka lite kaffe. Kan bli trevligt värre. Uppdatering deluxe.

Imorn blir det jobbintervju, skola och CORE. Har inte tränat Core på friskis innan så det ska bli kul. Tror det är grymt bra träning.


14:47 Halloween

Min lilla HALLOWEENOUTFIT är planerad, köpt och klirrad nu. Nu håller vi bara tummarna för att den sitter som den ska när den trillar in genom dörrinkastet. Vad det är för något? I'll never kiss and tell. Ni får se när den dagen kommer.

Igårkväll råkade jag och Patrik styra PAINTBALL nästa helg. Jag vet att jag kommer tycka att det gör ont. Förklarade igår att om jag skulle lägga mig ner på marken och skrika så tycker jag inte att det är roligt längre och då får ingen skjuta på mig. Det var tydligen helt kört, folk skulle skjuta på mig ändå sa de. Right or wrong, jag har varnat Patrik att jag ev drar mig ur i sista sekund.

Ikväll blir det MYSKVÄLL hemma hos familjen järlesäter-karlsson. Vi har köpt hem kanongod mat och ska bara slappa framför TV:n med tända ljus och allt. Sånt gillas. Btw, vi mös lite med Mallans&Daniels katter igår och blev än mer bestämda på att vi ska ha katt. Jag har varit lite osäker eftersom jag inte vill att det ska lukta äckligt, men det luktade ingenting i Mallans lilla korridorsrum. Fantastiskt.

14:25 Conventum 2009


Träffade Robin

Tittade på Promoe, som var lika bra som alltid

Drack lite öl med världens bästa

Fick syn på något fint...

Självaste Moneybrother - Anders Wedin! Trevlig, snygg och helt underbar stämma. Jag är kär.


15:49 It's SÅ 09!

 





Nu försvinner vi till förferren, laddad till tänderna! :)

13:03 Yesterday


Marc by Marc Jacobs

Igår hade jag en ensamhemmakväll. Slet ut lite kläder ur garderoben och försökte fixa ihop en fin outfit till ikväll. Sprang runt i min Marc by Marc Jacobs-tisha, som är lite för stor, men den passade fint som tunika/klänning/oversize-tischa till ett par leggings. Sen tittade jag på Skavlan och insåg att Jay-Z har samma skratt som Aspen. Helt sjukt likt! Sen läste jag klart hela Läckberg-boken, och precis när jag var klar trillade P in genom dörren och pussade sönder mig. Han är så bra, så bra.

Åh. Jag använde också kvällen till att gå in mina nya pjucks. Det gick fint.
Ikväll blir det svårare.
Hur ska det gå med lite alkohol i kroppen?


16:47 Sneakpeak


Tjuvkik på pjucksen.


16:33 Fransk invasion

Min facebook spottar ur sig franska texter istället för engelska som den normalt gör. Julias spotify har flippat så reklamerna är på franska. Något är mycket, mycket fel.. Fransk invasion på gång? Vi bör vara uppmärksamma..

20:21 My Love

Jag vet vad min kära, smarta mor skulle säga. Därför ringde jag inte henne innan jag köpte de skyhöga, lite för dyra klackarna i mocka mitt i höstrusket. Det är kanske inte det mest smarta draget jag gjort i min livshistoria, men jag blev hopplöst förälskad och då finns det inte så mycket mer att göra åt. Bilder på skönheterna kommer.


13:45 Espresso, Cappuccino, You name it


Ny familjemedlem.
Så kaffekalas hos oss anytime.
Vi kan t o m skumma mjölk!

Tack syster med familj.


13:38 Today

Morgon Gjort ett album av diverse bilder från 2006-2009 i Örebro - studentliv!
Förmiddag Pluggat, håller på att skriva en recension om en restaurang i Örebro. Gissa vilken..
Lunch Fortsatt plugga faktiskt..
Nu Ska jag äta choklad, dricka mjölk och läsa i Fyrvaktaren av Läckberg.
Sen Marieberg med P.




Boken börjar med att beskiva en barnbegravning ur en mosters perspektiv.
Jag blir så arg för Läckberg kan inte beskriva för fem öre hur det känns.
Smärtan, sorgen.. Ingenting.


23:10 Fodda.nu

Jag är inne på fodda.nu lite titt som tätt för att se om nån "kändis" från Skåne blivit förälder. Möttes av följande text idag:


" OBS! Besöksförbud införs på BB-avdelningen, Förlossningsavdelningen och Neonatalavdelningen from 11/8 för att minska ev spridning av nya influensan. Förbudet gäller ej förälder eller partner till nyfödda barnet. "

Observera sista meningen. "Partner till nyfödda barnet". Om barnet i värsta fall skulle ha en partner när han/hon föds så är det något som är mycket märkligt. Jag skrattar fortfarande.

--

Jag har i nuläget kontaktat samtliga mediakontakter som jag har tillgängliga för att försöka få fatt i frilansjobb. Det rycker i fingrarna. Jag är grymt sugen på att skriva och sen se sitt verk i tidningen. Känslan när man har tidningen i handen och bläddrar fram till sidorna man själv skrivit är fantastisk.


1:a jobbet någonsin.


21:30 Pappersarbete

Jag har ägnat kvällen åt att sortera papper. Viktiga papper. Allt från elräkningar, hyror, boxerräkningar och annat viktigt och lite mindre viktigt. Det tog timmar och det låg papper på bordet, stolarna, skänken, spisen och lite överallt! Jag är ganska slut. Men fint blev det. Och insorterat i tre olika mappar - Sofies papper 06-09, Patriks papper 06/07-09 och Gemensamma papper ?-2010. Gemensamma mappen är redan ganska full, så vi har satt ett slutdatum på den redan nu, så vi vet när det skall köpas ny. Som sagt.. jag är slut.

From this..




.. to that..



--

Innan pappersarbetet tränade jag med Ida. Medel Bräda väntade denna gången. Riktigt kul faktiskt, men svårt att hitta alla stegen. Jag blir lite lätt förvirrad av sådant. Ännu värre är det när det är i "Spegelsalen", för jag har något konstigt tvångsbeteende av att titta mig i spegeln hela tiden, vilket gör att jag tappar stegen direkt. Jag kan inte fokusera helt enkelt. Nåväl. Det var lite jobbigare än söndagens Yoga, som bara resulterade i att jag hade värk i hela kroppen.

Ska leta upp lite repotage till skolan nu. Full rulle idag. Har även hunnit med skatteverket för att återigen försöka bli svensk. Mitt prio ett resten av veckan är att hinna inom banken för att klirra ett nytt sparkonto.

Nån utgång imorn? Nej, jag tror jag får skippa det. Jag håller mig till lördag - då blir det fest!


23:49 Långhelg

Kom till Skåne i torsdags och startade upp med att fira min systerdotter som fyllt 3. Stannade där och mös lite till fredagen, innan vi försvann hem till mina föräldrar. Tog en långpromenad med mamma och luftade tankar. Tog med pappa på bio, Flickan som lekte med elden. Så jäkla bra, så nu har jag börjat läsa tredje delen - Luftslottet som sprängdes - för andra gången. Lördagen ägnade vi först åt att tvätta bilen, sen åkte vi och passade min brorson. Där hade jag helt förlorat min popularitet, och det var P som fick ha de bästa leksaksbilarna och det var P som fick borsta killens tänder och det var P som fick ligga hos honom till han somnade. Men jag kramade och pussade min brorson extra mycket när jag sa godnatt, för jag avgudar mina syskonbarn. Alla tre. Lillkillen i himlen saknade vi extra mycket i lördags. En oändlig saknad.

11:49 Fall

Har ägnat förmiddagen till att sortera ut ytterkläder och skor och slänga ner de som tillhör sommar/vår i källaren och plocka upp vinter/hösttillhörigheterna från källaren. Jag gillar verkligen höst/vinter, jäklar vad jag har längtat. Håller på att tvätta också. Skönt att få lite ordning här hemma. Ikväll ska vi säga hejdå till Julia.. It's a damn weird feeling, för hon är ju Örebro för mig. Vad är Örebro utan Julia? Nåväl. Hon kommer tillbaks i alla fall och tur är väl det.


Vinterjacka och hissposering


15:32 FarmVille

Detta är farligt. Det är krig hemma hos familjen Järlesäter-Karlsson.. P och jag har parkerat oss framför varsin dator här hemma och tävlar nu mot varandra i FarmVille, den nya tamagotchin ungefär. Det började med att jag blev medlem imorse när Karlsson var i skolan, bara nån timme senare var han medlem för att kunna slå mig. Så nu uppmanar jag alla våra gemensamma vänner att inte hjälpa Patrik på något vis i Farmville. He's going down.


Detta kan helt klart betyda slutet på vårt förhållande..


10:30 Smärta

Igår sa jag till P att han kunde ta bilen nu på morgonen. Idag, när jag vaknade med världens träningsvärk överallt, så insåg jag mitt misstag...

18:41 Puss


grattis gånger tusen min fina vän!
jag är så stolt!


13:50 Work Out

Alltså. Jag har aldrig tränat särskilt frekvent. Jag provade massa olika sorters sporter när jag var liten, så som simning och ridning. Det enda jag verkligen fastnade för var ridningen, men jag slutade i högstadie/gymnasie-åldern för att kompisar och skola tog för mycket tid. Nu på universitetet har jag provat på att träna aerobic och jympa etc, men första året hade jag för vana att känna mig lite "förkyld" så fort det vankades nytt träningspass, och jag visste ju såklart att "man inte ska träna om man är förkyld". Så det rann ut i sanden rätt fort.

Men nu är jag på banan igen! Jag ska träna minst två gånger i veckan, utan påhittade förkylningar. Förra veckan gick fint. Jag gick direkt på det denna veckan och gick på ett medelpass på lunchen. Perfekt. Jag var sjukt seg imorse och hade tusen tankar som snurrade och jag ville verkligen skippa passet. Försökte känna efter om jag hade några känningar av förkylning. Tillslut slutade jag tänka och tvingade iväg mig själv till gymet. Och det känns så himla mycket bättre efteråt! Tränar onsdag också, innan vi försvinner till Skåne.


20:11 Vuxenpoäng

Samlat lite vuxenpoäng i helgen. Vi har köpt lite jultidningar av Ps kusinbarn. Han vill komma upp i 8000kr, och vad gör man då inte för att hjälpa. Jag tycker de är så söta, så jag måste bara :) Köpte min första julklapp därifrån, och sen blev det två ting till, till oss själva. Bland annat en väggkalender för 2010, eftersom vi är helt beroende av vår nuvarande 2009-kalender. Vi är lite planerare vi.

Nu dyker vi tillbaka på den nivå vi faktiskt ska ligga på och klirrar lite våfflor med sylt och grädde. Perfekt söndagsmiddag!

12:59 Storstädning

Patrik har precis kört igenom badrummet rejält och jag ska ta fönstren snart. Fick ett ryck och var tvungen att köra storstädning här hemma. Kom hem från Ps föräldrar idag, har varit där och firat hans pappa som fyllt år. Riktigt, riktigt trevligt. Nästa vecka ska vi fira världens bästa systerdotter och helgen därefter Ps kusin. Så det blir mycket firande nu ett tag framöver. I helgen har vi också planerat en dagsutflykt i oktober. Jag lyckades få med mig P efter lite (ganska mycket) tjat, och förhoppningsvis följer Pernilla och Niklas också med.

Nu ska jag putsa lite fönster innan "Här är ditt liv!" börjar. Persbrandt - måste ju ses.

13:40 Mysfredag

Både jag och P var lediga idag och sov fram till elva-halv tolv. Så sjukt skönt när man kan göra det. Sen satte P på en film och på samma tidpunkt trillade ett sprillans nytt nummer av SOLO in genom postinkastet. Så medan han tittade på den dära filmen som jag inte minns namnet på så låg jag med huvudet på hans arm och läste världens bästa tidning. Livet är allt bra ibland.

Nu ska jag snart traska iväg till friskis och träna lite. Jag är otroligt seg idag, men träna ska jag i vilket fall som helst.


23:14 Skåne

Okej. Jag har bott i Örebro i tre år. Igår hade vi nån form av fotbollskväll här hemma, innan jag stöp i säng när de andra drog ut. I vilket fall som helst så var det en kille här igår som inte förstod ett ord skånska. Sa jag fyra trodde han jag menade tre, sa jag att jag hette Sofie hörde han Johanna osv. Men hur svårt ska det vara, gott folk? Skånska är inte ett annat språk, det är en dialekt. Örebroare och skåningar talar fortfarande samma språk - surprise, surpriseJag funderar lite på om personer som har problem med skånska är IQ-befriade eller hur det hör samman. Ska fundera ytterligare på det där, men tills vidare tror jag på IQ-teorin.

Imorn kväll kommer Johan, Maria, Thed och eventuellt Tove hit. Blir lite käk och sen eventuell utgång. Trevligt värre!:)

Hade för övrigt första gruppsamtalet idag och hamnade i grupp 4 som var en helt fantastiskt bra grupp. Vi hade kul tillsammans. Sen försvann jag och Minnie och köpte It's Så-biljetter. Så nu är det klirrat, och jag längtar till sista helgen i september. Och även till sista helgen i oktober då det är Halloweenfest igen!




Vår första Halloweenfest
Humla
Oktober 2007


Vår andra Halloweenfest
Elak fé
Oktober 2008

Valborg i Göteborg med maskerad
Ghostbusters
April/Maj 2009


14:06 Birro

Idag gråter jag till det här. Även fast jag inte tror att jag själv skulle gå ut med en text om jag och P hade haft problem, så tycker jag ändå det är en väldigt ärlig och öppen text. Jag gillar Birros texter och har läst ett flertal av dem. Jag vill ha boken han skrivit, Svarta vykort. Jag har redan läst några av de svarta vykorten i boken och jag grät. Så fruktansvärt mycket. Han är bra, den där Birro.


07:45 Örebro by morning

Spotify på hög volym, lyxfrulle i form av ostmackor med gurka, leverpastejmackor med smörgåsgurka och äppeljuice och så lite tända ljus på det, och stora kärleken. Det får mig att gå upp sju på morgonen när jag är ledig. Sen kan det ha ett finger med i spelet att jag har en del att förbereda inför morgondagen, eftersom jag då går i skolan och har lite kompletteringar att fixa.. Började igår och har kommit en bra bit på vägen, men det finns en del kvar. Och sen vill jag röja lite i lägenheten eftersom P ska ha fotbollskväll här ikväll. Han röjde ena rummet igår, jag lovade att ta andra idag.

20:56 Work Out

Varit och tränat med Ida. Så nu ska jag bli träningsfreak. Två gånger i veckan är det vi satsar på. Ni som känner mig vet att jag har en tendens att "bli lite förkyld" så fort det vankas träning. Jag ska göra allt jag kan för att undvika det denna gången. Träning är bra, I need it. Imorn börjar jag skolan igen, så då blir jag lite seriös. Hela veckan är råplanerad för mig och Karlsson, men det är bra, vi gillar sånt.

För övrigt har min käre sambo kommit på ett problem om vi skulle gifta oss och ta mitt efternamn. Han kom på det i bilen på väg från Skåne. "Men då kan ju inte jag kallas PK längre.. Då blir det ju PJ och det är ju för fan tjockisen i Janne Långben". Bild på tjockisen finner ni här.


Idag vill jag vara hemma i Skåne..


11:49 Mondaymorning

Lite update.

I Lördags var vi hos Pelle. Mötte först upp Alexander på ICA och handlade lite nödvändigheter. Sen tog vi bilen till stortorget och plockade upp Ida och sen vidare till Hagmarks för att hämta upp Alex vän Samuel. Jag kände mig lite taxi-aktig men det var mysigt, jag skulle passa som taxikörare. Kom till Pelle, blev mobbad för min skånska och tittade sen på fotboll, där Zlatan gjorde kvällen komplett! Sen blev det utgång. Jag, Jullan och Idisss försökte ta oss in på Frimis, men kön var evighetslång så vi försvann till Björnstugan, där vi mötte upp vårt favoritgäng. Kvällen slutade med sönderslitna skjortor och polis, men va fan.. Vi hade trevligt ändå.

Igår lyckades jag dra med P på promenad för att hämta bilen hos Pelle. Sjukt fint och mysigt väder. På kvällen dök Alexandra och Niklas upp och så körde vi tacoskväll. Riktigt mysigt och trevligt, det får vi helt klart göra om :)

Idag är det tvätt, plugg, städning och träning (tro det eller ej!) som gäller.


Blondinerna intog golvet framför fotbollen hemma hos Pelle. Pelle höjde ljudet på TV:n för att lyckas överösta dem.


Grabbarna grus i soffan


Favoriter.


13:50 Trött

Bloggar från mobilen eftersom det trådlösa krånglar.. Hade riktigt kul igår. Vi tittade på boll hos Pelle, där jag blev extremt mobbad för min skånska. Har verkligen saknat järngänget. Vi drog ut sen, först till frimis, där kön var evighetslång. Så vi bestämde oss för Björnis istället. Riktigt kul hade vi, trots att vi i princip var de enda på hela stället. Ikväll blir det middag med Alexandra och Niklas. Mysigt värre, perfekt en söndag. Först ska vi hämta bilen hos Pelle. Time to go!

16:15 Isbit

Är lite isbitaktig (minus det fyrkantiga) efter att ha kikat på seriefinalen mellan Alkvettern-Väse. Spännande värre. Jag är glad att jag hade facebook i mobilen och en pojkvän som fixade choklad. För övrigt vann Alkvettern med 5-1. Snyggt jobbat.

Nu väntar jag på att killen ska bli klar i badrummet så att jag kan hoppa in och fixa mig inför kvällens fotbollsfest hos Pelle. Ombytta roller i vårt förhållande?


14:49 Off to Kga



Nu försvinner vi till Karlskoga en sväng.
Dagens outfit består av
Prickig blus - MQ
Lång kofta - Zara
Jeans - Dr Denim
Converse


11:17 Kärlek


Jag och världens bästa Louise.

Världens bästa gäng! Fr blondinen och fr vänster: Julia, Jason, Louise, Pelle, Alex, Stina och Erik.

Också lite bra gäng - Patrik, ?, Robban och Alex.


Alexanders vanliga pose.

Louise och Pelle visar hur en Alex-pose ser ut.

Erik och Julia visar hur en Alex-pose ska se ut.

Jag provar mig på en Alex-pose, men det är tur att Stina sitter bredvid och ser söt ut annars skulle denna bild kastas i papperskorgen illa kvickt.

Jag är dryg och pratsam.
Pelle, Alex och Jag.

--

Jisses vad härligt det är att vara tillbaka!
På lördag försvinner vi till Pelle och myser lite framför fotbollen.


15:11 Last Night



Två favorittjejer på Strömpis


Glada miner


Tack för att ni gjorde kvällen så bra!


15:34 Rockstar

Alla par har en låt. En speciellt låt som betyder något speciellt för just dem. Oftast är den söt, romantisk eller gullig, en lugn låt helt enkelt - typ Tiger Lous You can't say no to me. Men Patrik och jag har inte en lugn, söt låt. Vi har Nickelbacks Rockstar. Det är vår låt. Vi är inte normala nånstans.


14:46 Change of plans

Från att ha tanken på att ha en ganska lugn höst, med jobbsökande och två små kurser på 25%-fart, kommer jag nu att läsa 45 hp under hösten samtidigt som jag söker jobb. Fick veta idag att jag kom in på en journalistkurs som började igår. Lyckat. Så nu har jag något gruppmöte imorn tydligen. Får kika mer på det lite senare. Glad är jag i alla fall :)

Finns mycket att fira idag - jag är tillbaks i Örebro, jag är svensk igen (ja, skatteverket gick faktiskt med på det) och jag ska plugga lite (eller ganska mycket) journalistik i höst! Wuhu! Nu kör vi!

20:38 Flyttförvirrad

Jag kommer inte låta Patrik fixa vår flytt själv. Jag gav han och min pappa ansvaret att packa ner alla flyttkartonger och möbler i bilen medan jag var på jobbet nu när jag skulle flytta till Köpenhamn. Jag räknade såklart med att allt var med, eftersom det som stod i mitt rum skulle med. Jag antog att de skulle ta en snabb rajd i rummet för att se så de inte missade något.. Jag hade tydligen fel. Idag ringde min kära mor och frågade vart min vita byrå var, om vi tog med den till Örebro. Men nej, det gjorde vi såklart inte. Den står såklart kvar i Köpenhamn. Hur lyckas man glömma en byrå?! Jag hade förstått en penna i något pennställ nånstans eller kanske en tallrik i köket - men en byrå?!

Men jag är ändå tacksam - tack tack tack för att ni packade allt och körde flyttlasset. Ni är bäst, pappa och patrik!


15:06 MacGyver

Jag går numer under namnet MacGyver. Har länge velat ha tidningar i badrummet, men något tidningsställ/tidningskorg är det inte tal om då vi har världens minsta toalett. Dock har vi en liten, liten minikrok där det har hängt en sån där Dassbok. Så idag när jag inte hade så himla mycket att göra så gjorde jag hål i ett nummer av Glamour och ett nummer av Offside och så drog jag snöre igenom och hängde upp dem på samma krok som Dassboken. Fantastiskt. Vi har nu tidningar i badrummet, tack vare mig - MacGyver.

I övrigt laddar vi ikväll med lite vin. Det gjorde jag igår med. Jag gillar lådvin. Citerar bästa Sandy: men åh Sofie, haka på vardagsalkoholismen I love it!. Imorn kör vi stenhårt på party. Jag är laddad till tänderna. Laddar låtlistan med låtar som Beyonces Irreplaceable (till vänster, till vänster!), Governor Andys alla fantastiska låtar och massa Byz. Vi ses imorn, gott folk!



Det fina resultatet.


09:42 Höst

Idag är det september och det räknar jag lite som höst. Och jag älskar verkligen hösten med allt vad det innebär. Tända ljus, stickade tröjor, regn, bra böcker och filmer, mysiga fester etc. I love it. Ska leta fram vinterjacka och mina svarta stövlar (som nästan är over-knee-stövlar, men inte riktigt). Kan inte riktigt börja använda det än, men snart. Jättesnart :)

12:09 Party, you say? Party it is!


Såhär såg det ut sist vi hade fest i vår lägenhet..
Mycket, mycket normalt.
Imorn smäller det igen :)


RSS 2.0