Vår!

Har flyttat ut på balkongen och planerar att äta middag där. Alldeles underbart väder!  


Mondaynightfever

Det hårt arbetande paret däckade tillsammans i soffan runt fem. Nu försöker vi piggna till med Noblesse (jag) och Pringles (P). Min plan är att jobba en timme nu innan Hollywoodfruarna intar huset. Just därför bloggar jag.. Bra jobbat.


Söndag

Och imorgon börjar en ny vecka, vilket måste ses positivt eftersom det är ett steg närmre vår och sommar! Dock hejdar vi oss lite och leker med tanken att veckan inte är så lång, eftersom jag tar helg redan på torsdageftermiddag, och flexar ut lite, lite tidigare för att bege mig till Kläppen med en kär sambo (som för övrigt haffat ett jobb, vilket vi firat i helgen!) och hans familj. Underbart!

Dagen har gått åt till att sova, äta pizza, titta på film och surfa, eftersom vi har haft lite Karlskogafolk här över helgen. En mycket trevlig helg, som utmynnande i utgång igår. Spännande värre, minus att utestället slarvade bort Tobbes jacka. Uselt! Inte roligt att gå hem utan jacka i ösregn.

Nu blir det sömn så jag orkar morgondagen.


Sommar

Längtar efter sommaren!




Pensionärpar

Det kan man kalla oss ikväll. Vi sitter och fnissar åt Så ska det låta. Timo och Måns är helt fantastiska, sjukt roliga, och får jag dra mig med orden "bäst hitills i Så ska det låtas historia".

Imorn ska vi "get this party started on a saturdaynight", med Pink på högsta volym (eller lagomvolym så att vi inte stör grannarna..) och så kommer fint folk hit och hänger och firar Ps födelsedag och lite allmän inflyttare, men bara för Ps vänner. Större inflyttningsfest stundar, men vi måste hitta ett bra datum först. Det kommer, gott folk, det kommer.

Glädjetårar

Tänka sig så glad man kan bli över en vinst. Och så ringer jag och berättar det för hela familjen (minus syster som jag inte får fatt i). När jag pratade med min bror så fick jag även prata lite med min brorson, som precis var på väg i säng. Fick ett godnatt och "jag älskar dig" vilket betyder så mycket att jag skulle vilja åka hem nu på direkten och bara krama sönder det lilla livet. Mina syskonbarn är de mest fantastiska varelser i världen och de står högst upp på min lista.

Sisters

Tänka sig vad glad man kan bli när man kikar in på Englas blogg! Första tanken: "Åh! Hon har valt vinnaren i Sisters-tävlingen!".. "Jaså, nån som också heter Sofie. Inte jag dock."... "Känner igen den där texten. Men.. kan det verkligen vara..".. "WUHU! pimimims.blogg.se står det! Jag har vunnit 2000kr på Sisters!".

Ibland ska man ha tur! Var helt slut efter en lång dag, men detta vände verkligen allt till det bättre!


Photoshoot

I know the feeling. Kan sitta i evigheter för att finna bilder i olika bildbyråer. Men jag gillar känslan. Jag gillar att göra det. Jag skulle kunna sitta dubbelt så länge, bara för att det är värt det för att hitta just den där bilden, eller de där bilderna, som är helt rätt. Got to keep on working.

All work, no play

Har jobbat åtta till fem idag, cirkus. Sen bussat hem och käkat middag som världens bästa sambo lagat. Och nu, cirkus en timme efter jag slutat jobba, ska jag börja igen. Håller på med ett jobb för tidningen, som faktiskt är extremt kul. Och det blir ännu lite roligare när man har Melissa Horn i lurarna, tända ljus bredvid datorn och choklad i munnen. Mums! Bäst att sätta igång så jag hinner med lite mys framför TV:n senare.

Har fått inbjudan till Theddans midsommarfest. Låter himla superkul, men måste kika schemat för att se hur jobbsituationen ser ut just precis då.

Och just det ja, jag ska möta våren i Stockholm med syster! Tills dess ska jag ha köpstopp, så det blir inget nytt smink, ingen inredning och inga kläder förrän det datumet i april.

Pusselbitar


Pusselfest hela helgen! Sånt gillas.

Har haft en alldeles fantastisk helg och just nu känns hemmet alldeles för tyst och lugnt.


Prinsesspussel

Det är vad jag kommer lägga i helgen, hundra gånger om. Syster plus systerdotter har precis landat på Arlanda, så vi ska springa och möta upp dem strax. Ser fram mot en helt fantastisk helg! De tog med sig solsken från Skåne också, för solen skiner här som aldrig förr. Det gillar vi!

För övrigt tror jag att jag sett en av de som var med i TV3:s Sjukhuset, på jobbet. Toppen för mig som gillar alla sorters kändisar :P

Today



It's weeeeekend! :)


Boom Boom Pow

Ungefär så lät det när P nockade mig idag. Hans armbåge träffade precis under mitt ögonbryn, av en olyckshändelse, vilket ledde till att jag satt med en frusen köttbit (vi har ingen is...) tryckt mot det onda. Oturligt nog svullnade det upp ändå och jag har nu en röd svullnad över ena ögat. Mysigt om jag vaknar upp med blåtira, för det har jag aldrig haft. Kommer vara lika stolt som när Aspen gav mig näsblod på en fest. Det var första gången jag hade näsblod och jag skröt så mycket att jag och Ida blev ovänner, för hon tyckte jag tjatade så.

Tur att man kan bli glad för småsaker :)

Today


Lite skillnad mot gårdagens dagens.
Idag längtar jag efter sommaren och motar bort gråa moln med linne från Zoul och jeans från Levis.
Blev ett snabbt morgonfoto för att inte missa bussen.
Nu har vi precis kommit hem från en långpromenad och ska sätta oss ner och käka kvällens middag.
Lovely.


pimimim goes Leila


Tänkte vara lite huslig och fixa muffins igår, speciellt eftersom vi får finbesök till helgen. Jag letade upp ett recept från Piece of cafe-Leila och började röra ihop ett par dumlemuffins. Dessvärre blev inte resultatet så gott som jag föreställt mig. Jag klarade inte ens av att äta upp min muffin.. Inga mer Leila-recept för min del.


One grey today



En grå dag kräver en färgglad outfit!
Jag tycker att jag misslyckades lite på den punkten..


Sex, Drugs and Rock'n'roll

Läste reportaget i Aftonbladet om kändisar som brukat kokain. Galet. De flesta av dem "hade bara provat just den gången" och "det var en dum fyllegrej, som jag aldrig skulle göra om". Jag blir galen! Jag tror lätt att de är nedknarkade idioter som drar en lina så fort de får chansen! Den enda "vettiga" i detta ovettiga gäng var Dogge som jag faktiskt tyckte synd om. Han började med rohypnol när hans fru gick bort och sedan fortsatte han med ytterligare droger. Sorgen kan verkligen dra ner en i skiten. Å andra sidan rättfärdigar ingenting att ta droger.

Jag är glad att jag aldrig testat och vet med mig att jag aldrig kommer att testa. Sånt äcklar mig.


Something new

Så har man gått och blivit med företag! Härligt! Och jag som påstod i förra inlägget att jag redan hade mycket och stressigt. Jag gillar mina järn i elden. Helt klart.

Damn

Vaknade till solsken imorse, men resten av dagen har bara varit stressig och ganska tuff. Den har helt klart gått fort, men jag är helt gigantiskt slut efter den. Pust! Just därför är det väldigt välkommet när P står i köket och fixar middag och ett glas rött precis när man kommer innanför dörren.

Nu blir det lite bloggläsande innan maten står på bordet och innan jag somnar i soffan framför Hollywoodfruarna (eller ska jag välja Saltön ikväll? P röstar för Liverpool-matchen..).


Inspo

Kikar igenom massa bloggar och sparar bilder på fina outfits i en inspirationsmapp på datorn. Tycker det är kul att bläddra när inspirationen för en outfit är lika med noll. Då är det bra med inspirationsmapp.

Igår svepte vi iväg till Pernilla och Niklas vid 5-tiden. Förtärde lite pizza och senare även alkohol med en massa fina och finurliga människor. Kastade ett, eller två, ögon på melodifestivalen och då jag hejade på åtta av tio utbrast jag i högljudda "yes!" varje gång någon av mina favoriter fick poäng. Det blev lite för ofta, men jag hade åtminstone hejdundrande trevligt. Vi försvann sen ut till stadens diskotek, Pluto, och eftersom jag är van vid att somna runt tio vad jag tröttare än nånsin vid tolv. Därför förtärde jag ytterligare mat, i form av en varm macka, och iskallt vatten för att piggna till. Blev trots allt ganska tidig hemgång och sängen (bäddsoffan) har aldrig varit bättre än just precis då. Mitt huvud känns som om det ska spricka, och jag vill påpeka att det inte beror på gårdagens förtäring av alkohol utan snarare någon mildare form av migrän. Har plockat i mig värktabletter och vill bara få bort min migrän snarast. Nu blir det något brunchliknande här hemma till Wipeout och sedan Ballar av stål.


Hjärta-Hjärna

Gick igenom gamla blogginlägg och hittade ett stavfel. Jag som alltid stör mig på små stavfel, men ibland kan det smyga in sig ett och annat. Här menar jag såklart järngrepp. Inte hjärngrepp. Funderar på hur man skulle kunna hålla ett hjärta i ett hjärngrepp. Spännande.


Put on my blue suede shoes



Det blev en promenad i solskenet trots allt, i mina blå converse dagen till ära! Fantastiska, härliga våren är på väg tror jag, och smälter bort snövallarna som aldrig förr. Hoppas på lika fint väder nästa helg då vi får finbesök.



Med en låtliner som rubrik kan jag inte annat än nämna kvällens mello-festival. Vem som kammar hem priset? Jag har inte den blekaste! Startfältet i år är bättre än nånsin! Darins är hypad till tusen, Bergendahl sjunger som allt annat än en kråka och Al Fakir skulle kanske kunna nocka vem som helst i afton. Timoteij får mig att vilja lyfta på hatten jag inte har, Olas skånska påminner mig så mycket om Kalle att jag skulle kunna rösta bara för den sakens skull och fröken Andersson har jag tyckt om sedan hon dök upp i Fame Factory för många herrans år sedan. Johnson i sin gröna kavaj skulle jag kunna ge mitt lillfinger för, Saades låt nynnar jag på var och varannan dag, men Wahlgren har jag tröttnat lite på, trots att hon var amazing i Grease, och Jöback kan mycket, mycket, mycket bättre än det finalnummer han nu ska framföra. My blog, my mind.

Det som göms i snö..

.. kommer fram i tö. T ex dessa bilder från Avatar 3D.





Tagna med en halvdålig mobilkamera. Ikväll firar vi i alla fall Pernilla och Niklas nya lägenhet!


It's gone

Mitt i all flytt försvann en del av mina smycken. Bland annat följande favoritting:


Mitt MJ-klockhalsband som jag köpte för min första frilanslön. Ett halsband som har betytt otroligt mycket för mig och som jag använt i vått och torrt. Det har försvunnit ganska nyligen så har jag tur ligger det någonstans i vårt lite småröriga hem.



Mitt fantastiska armband som var Ps första julklapp till mig. Det är ett berlockarmband med ett litet vitt hjärta. Försvann innan vi flyttade, så det är mycket tveksamt om det kommer  hitta tillbaks till mig. Saknar det. Det var mitt lyckoarmband och jag pillade på det hela tiden när jag mådde dåligt i Köpenhamn.


Ett av två örhängen som jag fick av min fina systerdotter i julklapp. Fantastiskt fina från SNÖ. Funderar på om jag kan ha tappat det eller något under en utekväll. Saknar även det oändligt.

Om ni hittar något av följande smycken, om jag t ex glömt det hos just dig, så ring asap.


Today



Happy Friday!


Par i Pucko

Hämtade posten idag när jag kom hem. So far, so good. Sen öppnade jag den, både min och Ps. Under tiden fick P ett mejl från sin mor att en räkning skulle betalas snarast, som hade hamnat hemma hos dem. In far betalningen från hans konto till Länsförsäkringars. Hoppsan! I brevet jag öppnade stod det att försäkringen hade upphört. Alltså betalade han en obefintlig försäkring.

Därmed har jag suttit i telefon ikväll med länsförsäkringars kundtjänst och försökt lösa det här. Just nu pågår en övertalning av mig själv:

"jagälskarhonomändåjagälskarhonomändåjagälskarhonomändåjagälskarhonomändå"


GHD-sekt

Jag är också med i sekten. Denna rosa, ljuvliga lilla sak är numer en av de ovärderliga sakerna i mitt liv.


One

Bara en arbetsdag kvar, för på fredag har vi planeringsdag så då är det lite annorlunda på jobbet. Trivs fortfarande som fisken i vattnet.

Idag har vi sprungit på stan och letat inflyttningspresent till Ps syster plus sambo, dit vi ska i helgen. Är rätt nöjda med våra fynd faktiskt. Blev lite till oss själva också, bland annat 6st Lasse Åberg-ölglas för ett presentkort till P från mina föräldrar plus syskon. Så nu är det dags för mig att börja dricka öl.

Men innan dess blir det en sockerbulle! I love.


Let's Go Green!

Så, vad var det då i Villagepåsarna? Kuddar, som ni såg, en duk, en ljuslykta och två små brickor. Jag tror det var allt. Kuddarna är en present från syskon med familjer - tack tack tack! :)


Shopbop

Sofi har shoppat loss på min favoritbutik i New York. Minns när vi svängde in där, dofterna där inne är helt fantastiska. För min del försvann lite pengar på Village idag. Skulle in och eventuellt byta två kuddfodral. Men så blev jag istället besatt av grönt och köpte prylar för att inreda hela vårt vardagsrum. Underbart! Ikväll ska det fixas.


Blomstertider

Sprang iväg och köpte en fin orkidé förra veckan. Sen tänkte jag fotografera den.. Och det gjorde jag. Problemet var att det gick någon utanför fönstret, och det såg verkligen ut som om jag fotograferade dem. De kollade misstänksamt upp mot vårt fönster.. Uh-oh, busted! Nåväl. Därav bildkvalitén.



Visst var den fin, mamma? Vår fina, gröna orkidé.

 


Fatboy

Patrik fick en tjock kille i födelsedagspresent. Precis som önskat.
Den anlände idag - och titta hur glada vi blev!






Black/White


Detta trixade jag ihop till helgens dop. Byxorna fyndade jag på MQ för 99 riksdaler och blusen är en A-formad tygbit från Sisters, som jag dagen till ära proppat ner i brallorna.

När jag haffade nya kläder blev det även en tröjklänning med markerade axlar av paljetter. Kind of my style. Vi får se vad det blir av det.


Home, sweet home

Hemma från en helt underbar Skånehelg med en himla massa mys med syskonbarnen.


Lazy Days

Jobbdagen har inte varit lazy, har varit fullt upp. Sen har jag shoppat lite kläder inför helgens dop. Längtar hem nu, till "di små". Anyhow.. nu blir det lazy, ska slänga mig i soffan bredvid P och kika på Halv åtta hos mig. Och senare är det säsongspremiär av Greys. Mysig TV-kväll!

One Missed Call - SJ

Jag är poppis idag. SJ har slagit mig en signal, trots att de har kaos ute på järnvägarna. Av dum anledning missade jag samtalet och nu funderar jag såklart på vad de ville. Vi ska hoppa på tåget på fredagkväll och håller tummarna för att det går som det ska. Annars blir det inget Skåne för vår del.. Och vi vill verkligen inte missa denna helgen.

Har dock bokat in en Skånehelg längre fram, så biljetter är fixade där också. Skönt att ha saker och ting ordnade.
Sen har jag kämpat med att få till fakturaunderlag till tidningen. Förvirrande, men håller tummarna för att jag skickat in rätt uppgifter nu.

Trötthet

Jag gillar att slita med saker tills jag blir sjuhelvetes nöjd. Typ som nu. Nu klurar jag bara på själva rubriken och bildtexterna och sen korrläsa en sista gång. Min ögon tåras och är röda, så trött är jag. P hintar att jag inte ska jobba ihjäl mig. Men det kommer jag inte göra. Jag gör ju det jag älskar. Detta är mitt liv. Precis som jag vill ha det.

Att jag nu har orken att jobba efter jobbet visar bara på hur bra jag faktiskt mår. I Kph fanns inte orken, inte lyckan, knappt livet. Allt det finns här.

Monday

Startar veckan med att hamna framför datorn med en skål godis för att göra sista rycket innan inlämning till tidningen. Är lite slutkörd i huvudet efter en dag på sjukhuset, men det är bara att ladda om. Det gör jag med ris och korvstroganoff a la P.

RSS 2.0