15:41 Yesterday







Klänning HM
Halsband Present fr Pernilla

Kul kväll igår som innehöll allt från champagnesprut till ölduschar.
Idag tar jag paus och går på bio.
Bilder fr resten av festen?
Det kommer.

18:20 Let's Go Party!


Smile!
Ska iväg till tjejerna nu, har lite problem med klädvalet så tigerklänning, cheap monday kjol (nya) och HM-klänning fick åka med i bagen som ska med till korridoren. Så får vi se vad det blir. Adios!

14:45 Check

Hemtentan jag skrivit under veckan har bestått av två delar, varav lärare T bedömer en och lärare P bedömer en. Jag skulle endast göra revideringar på dessa två då det var omtenta. Fick nyss svar av lärare T att jag nu var godkänd på hans del. Så skönt! Lärare Ps kommentarer är jag lite mer rädd för, men det får jag bekymra mig över när det kommer.

Har varit i stan och laddat upp inför kvällen med nytt smink, ny kjol, lite alkohol etc. Träffade Sandy på systemet och insåg att jag faktiskt inte träffat denna tjej ute på evigheters evigheter och det ska bli fantastiskt att båda ska till Kåren ikväll! Ska bli så kul! Nu ska jag lyssna på Ronan Keating och käka lite kalaspuffar.


20:25 Bored

Min hjärna är slutkörd. Klockan är inte ens halv nio och jag vill bara gå och lägga mig och sova bort resten av kvällen. Kan bero på att jag var uppe övertidigt och har pluggat bort dagen? Har en del kvar att skriva på hemtentan innan den är klar, men det ska gå, det ska det verkligen. Jag var på sämre humör över detta innan. Nu har jag en kursutvärdering att fylla i och jag ska garanterat fylla i den väl (den kommer bli lång, var så säker!).

Åh, imorn blir det party. Och kan man längta mer? Jag ska sova hela dagen så jag är pigg hela natten! Party med mina tjejer kan inte bli fel inte.


11:41 Karatefylla

Lyssnar på Karatefylla på Spotify. Lite nostalgi sådär. Och uppladdning inför morgondagens fest med tjejerna! Laddad till tänderna. Blir girls night out och jag ska poppa den rosa flaskan jag fick av Julia på födelsedagen. Lovely! Sen strax efter sju imorse har jag suttit med tentan. Och nu ska jag iväg till skolan och sen snabbt hem och fortsätta med tentan igen, all night long. Peuh! Men imorn är det över, for now i alla fall.

22:47 Study

Jag är trött på detta just nu. Trött i allmänhet faktiskt, klockan närmar sig elva. Jag ska följa syrrans råd och slänga mig i sängen och sova. Och vakna tidigt imorn och fortsätta plugga då. Peuh. Wish me luck.

19:35 Today




Jacka - Elvine
Mössa - ?
Sjal - Present från Ps familj

Dagen i övrigt har varit fab. Först opponering hela dagen, vilket var tråkigt, men det gick. Lunch på Kåren med Tove, Stina och Linda. Snabbfika med Ida och Sandra, där vi lyckades få in en himla massa skvaller ändå. Sen kom jag hem och insåg att jag fått massa bra post. Bland annat mina framkallade foton, men bäst av allt var att jag hade fått lön! Eftersom jag inte jobbat på ett tag, dels pga praktik, så hade jag inte räknat med pengar nu. Men semesterersättningen kom som ett brev på posten - bokstavligt talat. And i loved it.

22:40 Trött

Fixat första delen av två när det gäller omhemtentan. Ska göra den andra imorn är planen, den är svårast. Sen finslipning på torsdag. Det ska gå. Imorn ska jag upp kvart i sex. Härligt värre. Positivt tänkande: jag får käka frulle med min kärlek. I praktiktider händer inte det ofta på vardagarna. Nu är det sömn som gäller. Nighty night.


19:20 Love


I love you

19:15 Birthday Breakfast


P fyllde ju 24 i söndags, men jag "flyttade" dagen till fredagen, eftersom vi skulle vara iväg och åka skidor på hans födelsedag. Så på fredagen klirrade jag mysfrulle framför TV:n (den nya, fina som ni ser i bakgrunden) och eftersom killen i fråga bara ville ha fil, müsli, russin och banan till frukost så fick tårtljusen sitta i bananen. Nice, huh? Det är inte bara TV:n som är ny utan även den svarta brödkorgen i tyg som står till höger. Lovely.

Med detta vill jag säga att mysfrukostar är det bästa som finns. Blir en sån på fredag också minus presenter, tårtljus och servetter.

10:56 Framtidsutsikter

Okej, jag kan kinka över min omtenta hur mycket som helst, men vad hjälper det? Det är bättre att se framåt, och när jag gör det inser jag att jag har massor att se fram emot just nu;

På fredag är det girls night out med fantastiska korridorstjejerna Ida och Malin.
Lördagen bjuder på bio och middag med världens bästa P.
Nästa helg blir det Stockholm, shopping och jättemycket mys för hela slanten.
Helgen därpå kommer syster och systerdotter hit och det ska bli mysigt värre.
Helgen därefter är det fest i Karlskoga för Sandra som fyller 20.
Två veckor senare åker jag och P söderut för att mysa med världens bästa familj, åka på konstrunda (yeay!), fira påsk och bara ha det bra.
Och om ca fyra minuter ska jag titta på skid-VM på tv:n och klirra lite våfflor med sylt&grädde till lunch.

Fantastiska framtidsutsikter alltså :)

08:20 Vickan hjärta Danne

Åh, så sött! Viktoria och Daniel gifter sig 2010! Idag förlovar de sig. Jag tycker det är skitbra. Och jag är en av dem som blivit riktigt, riktigt arg när jag sett insändare till tidningar som tycker att Daniel är "fel" för Viktoria för att han inte är av rätt "sort". Äntligen ska han få sin prinsessa.

Jag ska sätta mig framför laptopen nu och försöka få ordning på min hemtenta. Sen iväg till skolan för att finslipa morgondagens opponering.

23:00 Study Study

Mitt liv kommer att bestå av studier denna veckan. Och så mycket sömn och mat som möjligt ska jag trycka in därimellan. Men ärligt talat, när man har världens bästa familj, fantastiska vänner och galet underbar sambo så klarar man sig igenom tuffa pluggveckor som denna. Med så fantastiskt stöd så ser plötsligt stora problem ut som pyttesmå mörka moln som bara glider bort.

(okej, tröttheten har tagit över, good night).


16:00 Check

Diskat, bäddat sängen, packat upp, plockat undan etc. Så nu börjar det bli stil på stället minsann.

Btw, P fyllde 24 i helgen. Av mig fick han en natt på hotell i Stockholm, med middag och grejjer plus en plånbok från Tiger. Så om om ca två veckor drar vi till Stockholm. Och jag längtar sönder mig själv, jag har sparat de flesta presentkort jag fick i födelsedagspresent för att kunna använda dem i storstan. Skönt att komma bort från vardagen också lite, och äta världens bästa hotellfrukost, bara mysa och ha det fantastiskt. Yeay :)

14:40 Stress

Jag borde plugga och skriva klart den där fucking omtentan som jag helt omotiverat fick. Men så finns det ju tusen andra saker som ska göras, t ex packa upp, diska, bädda sängen, plocka undan, duscha, käka etc etc etc. Och efter att ha suttit och pluggat med Tove i tre timmar, på en helt annan sak en omtentan dock, så känns det som om jag fyllt med pluggkvot idag. Men det har jag ju dessvärre inte.. Jag måste måste måste skriva. Och jag har just nu noll motivation..

08:40 Snöparadiset


I väntan på Pernilla och Niklas på tågstationen var bilen rejält fullpackad.
Jag fick lätt klaustrofobi.


På väg!
Skyflade över snowboardsen plus Pernilla och Niklas i bilen framför och sen blev det lite mer plats.


Underbar utsikt från toppen.


Jag insåg efter tre åk att brillor var ett måste, så vi fick springa inom skidshopen.
Övrig outfit;
Underställ Everest
Skidbyxor Peak Performance
Jacka Everest
Pannband Everest
Vantar ?


P i blå backe. 


Niklas och Pernilla i blå backe.


Väl i stugan blev det TP, som jag och P ska köpa så fort som möjligt.

Vi körde tjejer mot killar, och tjejerna vann två av tre gånger :)


Sen åkte vi hem och vägarna var fulla med snö. Mysigt värre.



17:40 Home

Efter en minihelg i snöparadiset är vi nu tillbaks på hemmaplan. Det har varit fantastiskt, men nu har vi ont i alla delar av kroppen. Det blev blå och gröna backar för mig, och lite lite rött vid ett tillfälle (även kallat panik). Sen har det varit allt från TP till melodifestivalen (vart blev Velvet av? Hon skulle vunnit allt) och en himla massa varm choklad. Jag är helt slut nu, men bilder kommer när jag blivit pigg igen.


16.18 Mission Impossible

Dags att åka! Men först ska vi få in x antal väskor plus två snowboards plus fyra fullvuxna människor i min lilla bil. Good luck Chuck! (återkommer efter helgen om hur det gick)


19.15 Would you do it?

Mannen klirrar mat. Det blir broccoligratäng. Jag är mycket tveksam till detta fenomen. Jag är redan tveksam till broccoli i allmänhet. Men att sedan blanda ner det med kassler och ostsås och grejjer.. En vild gissning är att detta inte kommer att bli min favvorätt.


Oh My God

Sitter och tittar på bilder, eftersom jag ska framkalla ett antal via nätet hade jag tänkt. Spanar igenom bilder från första året och jisses.. Hittade en bild från en (blöt) kväll på Satin plus Strömpis. Med tanke på att det började med grillning på Tybble, fortsatte med förferre hemma hos Erik&Alex och därefter minipubrunda med både Satin och Strömpis så är jag (plus alla andra) relativt dräggfulla (alt. överförfriskade) på sista bilderna. Hittade en på mig och Kalle där jag har en cider i halva håret (ja, bara vänstra sidan). Hemska, hemska bild. Denna ska inte framkallas, inte visas på bloggen och aldrig aldrig komma ut!

Roligt vetande för Ida är dock att jag kommer framkalla den fulaste bilden någonsin tagen på oss. Kan bli kul.. ;)

Världens Bästa


rhodos



Sanna vänner har man kvar när de andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på
Lina är min äldsta och bästa vän och det finns absolut ingen i hela världen som henne. Riktiga vänner borde man höja till skyarna mer än vad man faktiskt gör. Jag träffar Lina alldeles för sällan och nu är det jag som snarast bokar resa till Jönköping. I love you. Ni hittar henne här.


07.00 - Yesterday


Trött gårdagens.

Jeans Lee
Tröja HM
Sjal Födelsedagspresent från Ps föräldrar
Klocka Ps

- -

Idag smäller pluggning högt. Ska hinna tvätta också är tanken. Och så packa såklart, för imorn bär det av!

Jag är groteskt arg på en lärare, och det betyder att jag inte riktigt kan koncentrera mig på nånting. Såhär arg på en lärare har jag inte varit sen jag fick underkänt i Religion B på gymnasiet av en lärare som ogillade halva klassen (och därmed kuggade halva klassen..). Nåväl, då lät jag han kugga mig, men denna går jag inte på lika lätt. Jag har lärt mig att lärare inte har rätt att göra vad de vill bara för att de är lärare. De tror kanske att de har det, men icke.

Posten var bra idag btw - SOLOtidning och ICAkorten. Gulligt.

Direkt från Biblio

Nähä, direktblogg från biblio igen? Jag tar över Toves dator totalt. Nu vankas lunch, vad det blir? För två dagar sedan: en risifrutti och några riesen-bitar. Igår: pannkakor! Idag?.. Jag återkommer.

--

Update 12:23 - det blev lasagne. Det går framåt på matfronten. Nu återgår vi till studierna. (Ps, vi har ett eget skåp i biblioteket, jag och Tove. High Five!)

Batman

Såg Batman Begins igår. Hela filmen faktiskt! När jag och P kollar film som han valt brukar jag somna genom halva.. Men denna var faktiskt fantastisk. Jag har inte sett nån Batmanfilm tidigare, häromdagen såg jag dock halva The Dark Knight. Jag börjar bli kind of a batmanfreak. Jajaja, i alla fall - se Batman Begins om ni är lika sega som mig och inte sett den än. It's grrrrrreat.

Kellogs Cornflakes är ju också något som enligt tigern smakare "grrrrrrrreat". Men jag kör på Kalaspuffar. Ny craving. Med fil. Fab, så att säga.

Nä. Back to basic, eller black, eller skolan, men det börjar inte på B. Nåväl. Dit ska jag och skriva (förhoppningsvis det sista) på uppsatsplanen nu. Funny, very funny.


Back to Black

Nu sitter vi på skolan igen, jag och Tove. Vi har suttit här och slitit sen halv nio. Käkat pannkakor på biblio i hemlighet (farligt, akta bibliotanterna) och skrivit sönder våra fingrar. Laddat ner ett statistikprogram också, som tog hundra år. Jag skulle fixa något på datorn när vi laddade ner det, och guess what - allt stängdes ner. Jag är bra med datorer...

Nu är T ute och klirrar sitt nikotinsug och jag klirrar mitt bloggsug. Sen är vi fit for fight igen!

Friday



Så här kan det se ut när jag och Tove sliter med uppsatsplanen en fredagkväll minsann.
Lägg märke till det lilla, lilla godiset vi inhandlat. Plus apelsinmer, vad annars?


- -

För övrigt har jag och P bokat biljetter till Män som hatar kvinnor.
Mina förväntningar är high up in the sky.

Bara lite..

"Words cannot begin to express how sorry and saddened I am over what transpired. I am seeking the counseling of my pastor, my mother and other loved ones and I am committed, with God's help, to emerging a better person."

"Much of what has been speculated or reported on blogs and/or reported in the media is wrong."

Så säger Chris Brown. Alright, killen slog Rihanna, men eftersom han får Guds hjälp är det lugnt? Eftersom mycket av det som rapporterats i tidningarna inte riktigt  är sant så är det lugnt? Eftersom han ber om ursäkt är det lugnt?

Likadant med mannen i Gömda som slog Mia. Nu har Monica Antonsson kommit fram till att misshandelsanmälningarna inte uppgår till den summa som Mia säger att mannen slog henne. Och mannen har också uttalat sig - han slog henne inte SÅ mkt. Okej, men då är det lugnt. Var det bara lite, så fine - då är han ju en kanonkille. Good guy!

Arg är vad jag blir. Ett slag är ett slag för mycket. Redan vid första slaget borde man inse att något är fel. Att slå är inte okej, vare sig det är ett slag, lite slag eller mycket slag. Det är ingen jävla skillnad!

Bojkotta Chris. Bojkotta Antonssons bok "Sanningen om gömda" (gratisreklam, grattis).


På Hal Is

Hemma efter en minihelg i Karlskoga. Firade Ps mormor och igår tog vi en långpromenad på isen. Jag kände mig garanterat som bambi på hal is, då jag inte hade räknat med en sån promenad och därför hade på mig de halaste skorna ever (tillika mina stövlar). Mysigt var det i alla fall. Och nästa helg bjuder förhoppningsvis på minst lika mysighet, då vi beger oss till skidbackarna nån timme bort för att svicha ner för backarna, spela TP, kolla mellofestivalen och sova i mysig stuga. Kommer bli fab (jag gillar ordet, jag har hållt mig för att skriva det länge, men happ.. nu kom det).

Strax på väg till skolan/Tove för att träffa Tove.

Blogg fr Biblio

Sliter med en uppsatsplan som ska bli klar inom kort. Letar artiklar och är helt slutkörda i huvudet. Försöker formulera en tidsplan (400timmar ska planeras), men det går sådär. Se följande exempel:

Jag: 20 timmar till uppsatsskrivande.. (antecknar)
Tove: Du menar 200 timmar va? 20 timmar är ju bara en förmiddag.

Ja jag menade 200 timmar. Och Tove funderade på 2 timmar, som bara är en förmiddag. 20timmar.. Nja, inte en förmiddag. Vi är körda..


Paris

Engla och AirTours har en fab tävling. Och vem är med och tävlar om inte jag?

Min motivering lyder:
Jag och min sambo är två fattiga studenter som vänder på kronorna för att kunna ha Canal+-paket så killen ska kunna titta på fotboll. Resa? Nja. Som mest en helg i Stockholm har vi lyckats skrapa ihop, men det var mysigt det. Tyvärr hade vi ju mest råd att äta och shoppa lite, så det bev inte en enda konsert, inte ens bio.. Och året som gått, ja, vi har haft ett toppenförhållande, men saker runtomkring har varit hemska och jag kan klassifiera år 2008 som det värsta i mitt liv. För privat för att diskutera, men drömmen skulle vara att starta upp 2009 med en fantastisk weekend med min sambo, som varit helt fantastisk under både bra och dåliga stunder. Vart vi skulle vilja åka? Vi är kära - Paris såklart! Att åka upp i Eiffeltornet, mysa på kaféer, öva på min högstadiefranska och spana ut över Seine.. Åh, ta oss till Paris!

Eiffeltornet, med sin höjd! Åh så fin!
Kanske man skulle ta sig ett glas vin?
Glida runt i Seine på en båt
På ett blueskafé lyssna på en och annan låt
Pont Neuf ska tydligen vara romantik
Detta vore drömmen för en som på kärlek är rik
Ta två fattiga studenter till fantastiska Paris
Så ska vi utnyttja tiden på allra bästa vis!

Today



Jeans
Acne Hex
Linne Cheap Monday
Kofta VeroModa
Sjal Present från Ps familj

Nån mer som upptäckt att vår spegel är lit skitig?.. Vårstädning deluxe coming up.

Alla hjärtans dag?

Snart? , älskling, jag önskar mig inget särskilt..

Uppe Med Tuppen

Eller snarare med P. Agerade bra flickvän idag och gick upp halv sju och käkade frukost med mannen i mitt liv. Men jag hade kunnat sova ytterligare två timmar.. Nåja. Igår klirrade vi potatis- och löksoppa plus mintchokladmuffins. Härligt värre! Känner mig lite "housewife", men inte desperat. Drar ner det lite med att käka kalaspuffar mest hela tiden. Fick ett ryck när vi var och storhandlade och köpte på mig både kalaspuffar och fil. Gott!

Har spanat in nya avsnittet av The City nu. Fantastiskt bra. Men jag stör ihjäl mig på Olivia. Go Erin, Allie och Whit.

 

Jumper

Tittade på Jumper igår. Och jag brukar dissa Ps val av filmer rätt hårt, åtminstone innan jag har sett dem. Denna däremot var ett riktigt toppval! Den var riktigt jäkla bra. Hayden Christensen i huvudrollen, som spelar mot sin tjej Rachel Bilson. Galet, galet bra! Riktigt min typ av film! Se den.

Today


I rest my case!
Underställ från Everest.

På min Stadium-shopping-runda införskaffades även träningsbyxor från Soc och pannband från Everest.
Tack bror plus familj för det fina Stadium-presentkortet. Det satt fint idag.



Kleerup!

Okej, han är överskattad och jag stör ihjäl mig på honom. Men jag kan inte annat än vilja springa till Strömpis på onsdag för att få en skymt av grabben. Är det nån som ska med? Jullan, ska vi flytta drinkkvällen till onsdag och spana på Kleerup på Strömpis? Nån som är på?

För övrigt har jag och min kära lover haft diskussioner om underställ. Kan det vara hett? Han säger nej. Jag säger JA för fan! Titta in på bloggen senare ikväll för "I rest my case"-inlägg.

Welcome To My Life

Efter en lång helg i Skåne har vi nu landat i Örebro igen. Det har varit en toppenhelg, helt klart. Tack tack tack för alla fina presenter! Efter att ha tagit en paus från varandra framför varsin dator (ja-vi-är-datorberoende), så blir det nu mys i soffan med varm choklad och Beck.

(skulle skriva långt idag, men jag orkar inte, jag är helt slut efter denna helgen)

Pojkvänsjeans

Just pojkvänsjeans är ju jätteinne just nu. Att dra på sig killens jeans, eller ett par löst sittande tjej-jeans som ser ut som killens, om man nu är singel eller har en kille som är way to lång. I alla fall.. Ps jeans passar inte mig, så det är rätt kört. Men varje morgon när jag går upp så tar jag klädesplagget som ligger närmst sängen, för jag orkar faktiskt inte göra något seriöst (typ leta upp kläder..) innan jag har ätit frukost. Dessvärre funkar detta inte lika bra sen vi flyttade ihop. Idag sitter jag t ex och äter frulle i Ps huvtröja, som är alldeles för stor för mig. Jag har vikt upp ärmarna iaf.. Såhär ser det ut varje morgon i vårt hem.

Dagens tips 1,
Se inte "The memory keeper's daughter".. Den var inte jättebra faktiskt. Den var mysig, och jag fällde nån tår, men that's it. Till och med Benjamin Button var bättre. Tmkd handlade om ett par som fick tvillingar, varav en hade downs syndrom. Då lämnade pappan bort barnet med down syndrom och sa till mamman att det hade gått bort. Riktigt hemskt.

Dagens tips 2,
Marcus Birro och Jonna får barn idag! Jag har följt hennes blogg ett tag och jag önskar dem all lycka. Jag har läst en bit tillbaka i bloggen och gråtit x antal tårar. Läs den!



Finally

Nu blir det filmen vi skulle sett häromdagen. Recension kommer imorn, om jag hinner innan roadtripen till Skåne! :)

Webb

Jag sitter vid laptopen. P vid den stationära. Vi håller båda två på med väldigt seriösa saker så som att blogga/läsa bloggar (jag) och spela CS (P). I alla fall så vänder sig P plötsligt om och frågar oroligt om jag sitter på internet. Uppenbarligen. "För jag kan inte spela om du gör det". Jag förstår inte det, men tydligen är det något som gör att spelet går långsammare då eller något. Så nu har jag bara sju min kvar, sen ska jag överlåta hela internet till honom. Och jag får titta på Miami inc och plugga istället.. Tack för den, älskling.

Nån gång ger jag igen.. och när han spelat klart ska han fan ge massage i en hel jäkla timme. Här ges inte internet upp för inget.


The City

Godmorgon gott folk!

Trillade ur sängen vid nio idag. Mös framför The City tillsammans med min frukost. Sådana här mysmorgnar är fantastiska. Börjar skolan ett (föreläsning om forskningsprocessen.. help me!) och ska ta en långpromenad dit. Har insett att jag gick upp för tidigt, så jag ska ta en snabb powernap nu i en halvtimme. ZzZz..


Vuxenpoäng

Igår kammade jag och P hem ett par vuxenpoäng till. Vi är numer stolta ägare till.. (trumvirvel) ett gemensamt ICA-kort! High five! Ska få lite ordning på vår matekonomi hade vi tänkt. Eller snarare hade jag tänkt.. Tror det blir bra i alla fall. Och nu får vi ju handla till niceprice då och då. Kanoners.


(jag gör allt för att slippa plugga)


Ting


Hello New York!


Ting jag hellre gör nu istället för att plugga:

- Pussas.
- Tittar på skidåkning (heja anja! heja lindell-vikarby!! heja nike bent!!!)
- Bakar.
- Umgås med vänner.
- Åker bil 6 timmar till Skåne.
- Leker med syskonbarnen.
- Letar födelsedagspresent till P (halva födelsedagspresenten är nu klirrad och klar).
- Tittar på gamla foton och får nostalgi.
- Bloggar.
- Tar en superlång powerwalk.
- Tittar på Sex and the City-boxen.
- Åker karusell.
- Besöker London och shoppar lite.
- Eller New York och shoppar ännu mer.
- Eller Paris och tar en sväng upp i Eiffeltornet.

.. ja, nu börjar det ju så smått spåra ur. Jag tror jag återgår till studierna (buhu) med skidor på i bakgrunden (eller förgrunden snarare..).

Kom och köp!



Jojo, nu säljer jag min balklänning. Är du min vän kan du få den litt billigare än vad jag tänkt casha in för den. Jag köpte den, eller snarare lät sy upp den, på MIPAform. Där kostade den ca 4800 om jag inte minns fel. Kanske 4900? Nåväl. Planen är att casha in 2800 för den och det är ett himla bra pris, för den är himla fin och bara använd en gång. Och så får ni ju en sjal till med! Stl 32/34 och så är jag 168lång ungefär, med små klackar på bilden minsann. Take it or leave it! :)

Sick

Jag har aldrig varit rädd för att bli sjuk tidigare. Så fort nån sagt "Jag har ont i halsen" så har jag sagt "Ta en alvedon" och så har jag hängt med personen i fråga ändå. Nu förflyttar jag mig hundra meter bort så fort nån hostar lite grann. Jag är sjukt rädd för att bli sjuk. Jag har alltid hånat folk som varit rädda för att bli sjuka tidigare och tyckt de varit töntiga. Nu har jag blivit likadan själv! Oh my god.. Håna mig, gör det bara.

Film med P nu, vi ska se "The memory keeper's daughter". Gissa vem som valt film ikväll? 1-0 till mig!

Today



(Waaay to slitna) Fornarina-jeans, svart HM-tröja, P:s fotboll som accessoar.

Röd Ros i Grönt Hjärta

Morgonen började med knäckemackor och fortsatte med en långpromenad till bussen (tar tio min, jag kallar det långt), kopiering av böcker och en sväng inom tjejerna på Tybble. Sedan tog jag en långpromenad (och nu menar jag allvar..) över halva stan. Smet inom en florist också och fixade ett mosshjärta att lägga på graven på fredag. Jag ville ha en röd ros i hjärtat. Egentligen håller inte röda rosor så länge, så nu blir det bara en röd ros som får sitta där över helgen, så tar jag bort den igen när jag åker hem från Skåne. Jag tror det blir bra så.

They call me nerd

Jag sitter med två datorer igång, en laptop i knät och en stationär framför mig.. Detta går superb. Jag känner mig inte alls lite smånördig. Dagen kommer att gå till pluggande, eftersom vi har ett stort arbete om forskningsmetodik som ska in denna veckan. Och eftersom jag och P beger oss till Skåne redan på torsdag så  måste jag göra klart arbetet så fort som möjligt.

Happy 30th Birthday!



Metallic-ögonskugga för första gången. Ögonen skulle bli lätt sotade var min plan. Det syns bättre på nästa bild.


Lätt sotade var ordet. Och klänningen kommer från Tiger of Sweden.


Skor från HM. Jag måste ju visa vilka pjucks jag vinglade runt på igår.


Igår var vi på 30-årsfest. Kan man väl kalla vuxenpoäng, inte sant? Vi började hemma hos Ps kompis, där det var jag och ca 20-25 fotbollsnördar i manlig form. Sedan begav vi oss till 30-årsfesten, där det serverades tacobuffé och trevliga samtalsämnen. En mycket trevlig kväll som avslutades tidigt, då jag och P begav oss hem till hans föräldrar. Idag har vi sovit i princip hela dagen och fått både frukost och lunch servererad. Fantastiskt. Nu ska vi snart käka kräm här hemma, med krossade skorpor. Det är galet gott.

Är det någon som vill göra min forskningsmetodik?..

RSS 2.0