NjutVi har parkerat oss på balkongen ikväll, njuter av sensommarkvällens värme, spelar Yatzy och är onyttiga sista dagen på semestern. Från och med imorn börjar en nyttigare livstil, inte för att gå ner i vikt utan bara för att äta bättre, mer grönt och mer frukt. Tills dess njuter vi av livets goda! :)

Something New

Det nya gröna lyser upp kök & matsal.
Tacka sjutton för det efter timmar av stygn!

Husmorstips

Note to self. Skaffa symaskin.

Har spenderat dagen med att sy upp gardiner och fixa och feja med dem. Köpte nya på Ullared, tro't eller ej. Andra ting som fick följa med hem var dukar och grytlappar, halsduk och keps, regnbyxor och plåster, stavmixer och åtta, vita små skålar, en himla massa godis och städprylar, en bok och x antal spel osv. Nu ska jag återgå till att sy, för det är precis vad jag vill ägna min sista semesterdag till... Bild på resultatet kommer förhoppningsvis senare ikväll, om jag hinner innan vi ska spisa lax här hemma.


KarusellDet snurrade på ganska bra i Kaffekopparna!
Det gällde att ha ett stadigt grepp om ett av syskonbarnen så denne inte åkte ur.
Peuh!Med andra syskonbarnet åkte jag ett tåg, och gjorde konstiga miner.
Man får helt enkelt bjuda på sig själv som moster/faster!


Say what?

Vi borde antagligen kolla vår hörsel.. båda två, snarast.

Jag: Bla, bla, bla (om något oviktigt). Yeay!
P: Vem hälsade du på?
Jag: Va?
P: Vem hälsade du på?...
(här är jag tyst, eftersom jag fortfarande inte hör vad han säger, och P tänker)
P: Jahaaa. Du sa "Yeay"!
Jag: Va? Såg du Jay? Idol-Jay?!


End of an era

Eller snarare slutet på semestern år 2011! På måndag börjar allvaret, vardagen och rutinerna igen. Innan dess ska jag njuta av sista helgen på semestern med best boyfriend ever!

Sommar, sommar, sommar

Vi har semester och därför är det dåligt om uppdateringarna i bloggsfären! Tillbaks i augusti, med fina minnen i hjärtat och förhoppningsvis massor med bilder i kameran. Tills dess får ni hålla till godo med två bilder från årets midsommar, signerade Carin.


Glasögon nästa?


RSS 2.0