Fröken Effektiv

Hej, vad har du hunnit med idag? Själv har jag jobbat åtta timmar på mitt 'vanliga' jobb, handlat, svängt ihop en paj till morgondagens onsdagsfika, jobbat ytterligare tre timmar men denna gång med det egna företaget, lagat en nyttig kycklingsallad med quinoa som jag åt samtidigt som jag hade kvalitetstid med P, hängt upp julgardiner, diskat... Och bloggat för att skryta om allt jag gjort, såklart!


Weekend again!

Jag tog saken i egna händer och köpte en sak ur mitt önskelistekollage igår... Det blev den dära Hunky Dory-tröjan, men i svart. SÅ snygg! Jag hade beslutsångest före om vilken färg jag skulle köpa den i, men efter noga övervägande blev det en svart. Sen blev det en blus på rean som förhoppningsvis sitter som en smäck och kan användas under någon av juldagarna. Och såklart Vampire Diaries säsong 3!
 
Nu sitter jag och jobbar, medan jag väntar på att P ska vakna. Ikväll stundar en 30-årsmiddag och imorn julbak, för nästa söndag är det advent! Visst går det galet snabbt?

New love

Jag föll totalt för Vampire Diaries och plöjde säsong ett på cirkus en vecka. Igår lipade jag till klipp på Damon och Elena på youtube. Och idag kunde jag inte hålla mig, så jag klickade hem säsong två! Tur att mamma och pappa kommer till helgen annars hade jag bosatt mig i soffan. I feel... kind of nerdy!


Dot

 
Dessa små fina krokar önskar vi oss också i julklapp, men gärna i vitlaserad ek.. Finns att köpa på Artilleriet, där även bilden är tagen ifrån. HÄR alltså. De är så fina och skulle passa som handen i handsken på en vägg i vårt sovrum!
 
 

Sunny Sunday

... men jag har bara regn hos mig. Mörkgrå himmel, regn och runt 8 plusgrader. Inget höjdarväder direkt, men jag snör på mig mina rosa skor och tar en powerwalk (eller helt vanlig promenad) med Malin, för sånt lyser upp de regnigaste dagar! Och igår var jag och P iväg och firade att vi (snart) varit förlovade i ett år. Det firades med mat och världens roligaste skåning, Johan Glans!

What I wish for...

 
 
Bilder från Länna Möbler, Åhléns, Rum21, Hunkydory, Bokus, Syster Lycklig, Claes Ohlsson.
 
Det syns lite dåligt kanske, men jag önskar mig en himla massa detta året också, såklart! Mest för att det är roligt att önska sig saker, så att man inte riktigt vet vad man får. Att önska sig en eller två saker är inget för mig. MEN.. om det syns dåligt är det i alla fall detta jag önskar mig hitills: bad- och gästhanddukar från Marimekko, äggkoppar från Greengate, Pip Studios eller om ni hittar några andra fina äggkoppar som ni tror passar in i vårt hem (de IKEA-äggkoppar vi har nu ska ut så snart som möjligt..), kökshanddukar (gärna bra från ex. Bruka Design), de nya deckarna Vattenänglar av Mons Kallentoft och Sandmannen av Lars Kepler, tékopparna Lina i färgen beige från Åhléns, sportarmband till iPhone 4S (gärna ett rosa med nyckelficka som finns på Claes Ohlsson), tröjan "Hunkydory Star Knit" från just Hunkydory i stl XS men i valfri färg. Och slutligen en bil-laddare till min iPhone 4S.
 
Det kommer säkert fler listor ju närmre jul vi kommer...

RSS 2.0