Something new, something.. white?En liten tjuvtitt på sovrummet, där sänggaveln numer kommit på plats och likaså överkastet.
Suddig mobilbild. Fortf inte helt klart, men på väldigt god väg!


Today

 


Tog en dagens när jag var på språng, dvs. hur stressad som helst på väg till jobbet, men lyckades knäppa av en suddig bild trots det. Detta är lite av varje dags outfit - jeans, linne, kofta och sjal - bara olika jeans, linnen, koftor och sjalar.

 


Klädpanik

Någon gång ibland från jag klädpanik. Det känns som att jag inte har ett dugg att ha på mig. Smet därför in på MQ idag och handlade upp det sista på presentkortet som jag fick av Pernilla&Niklas i födelsedagspresent. Det blev ett halsband och en kofta. Innan har jag även haffat ett par chinos. I helgen blir det två middagar på restaurang, teater och bowlingkväll. Det känns som om jag behöver outfits. Därför ska jag nu riva ut hela garderoben och börjar inventera. Det.. behövs. Kan man säga.

KärlekSom jag älskar dig.


TodayDagens outfit är inte lika frekvent längre, men idag hann jag knäppa en mörk en med mobilen medan jag väntade på att P skulle göra sig klar. Sen smet vi bort till Johan&Malin, där jag dumpade P och så tog jag och Malin en långpromenad i solskenet. Det var hur skönt väder som helst och temperaturen låg precis runt nollan. Snön glittrade i solskenet och det är precis sånt väder jag älskar! Min nya Peak Performance-väst är för övrigt en riktig pärla i garderoben och ett riktigt lyckoköp. I övrigt vill jag verkligen uppdatera min garderob just nu, så nästa månad vet jag vart pengarna kommer att gå. Nu blir det TV-soffan med best boyfriend ever, lite té och kanske ett par Dumlesnacks.

Bedroom

Varje natt sover vi som kungar i vår nya säng! Vi rensade ju ut det allra mesta i vårt sovrum innan sängen kom, så därför ekar det ganska tomt där nu. Vi har fått in en byrå, men saknar fortfarande huvudgavel till sängen, överkast, "finkuddar" i rätt färg och en mindre fåtölj. Men eftersom en nyfiken mamma eftersökte bilder på sovrummet så var det väl dags ändå att visa ett par bilder.Timmen före sängen kom på plats ekade sovrummet tomt.Nu står vår huvudmöbler där och stoltserar. Dock med en himla massa färger, som ska ner till två - vitt och brunt är färgerna som kommer att dominera sovrummet hädanefter.En ny byrå var ett måste, det var tufft att leta upp strumpor ur platspåsarna...Vårt härliga fönster får just nu även agera sängbord tills huvudgaveln med förvaring kommit på plats.


Good night, sleep tight

Nya sängen är på väg upp för trapporna as we speak... Gissa om vi kommer sova skönt inatt?


Sell OutNya sängen är på ingång! Därför säljer vi nu ut stora delar av vårt sovrum. Ut med det gamla, in med det nya!
Säng, madrass, sängbord, fåtölj & skänk ligger ute på Blocket till makalösa priser.
Och vi har fått massor av bud, så vi hoppas att det ekar tomt innan nästa vecka startar!

Nu ska vi till tippen med en del saker vi inte blivit av med via Blocket. Sen blir det städning, fix och kanske lite bak för ikväll blir det Mellokväll med fina paret Fransson-Johansson.


Right now

Melodi: Tio små apor hoppade i sängen
"Fyra små barnaudionomer skulle hålla i en föreläsning/utbildning,
Å blev sjuk, så var de bara tre...

Tre små barnaudionomer skulle hålla i en föreläsning/utbildning,
A fick vabba, så var de bara två..."


Tillsammans med de andra barnaudionomerna var det idag utbildning & föreläsning för BB-personal. Tyvärr hade vi ett manfall på två på grund av sjukdom, så föreläsningslotten föll på mig (dock med A vid min sida, som fick hjälpa till att svara på frågor). MEN.. vad galet stolt man kan vara över sig själv efteråt.

Därefter tog jag en sväng på stan och köpte födelsedagspresenter till best-boyfriend-ever. Sjukt nöjd. Och hoppas han blir likaså!

Nu ska jag strax slänga mig i sängen, läsa en bok & njuta lite av att det bara är två dagar till helg! Och njuta lite till av att vår nya säng förhoppningsvis dyker upp inom kort!


RSS 2.0