Something new


Halsband från MQ
Klänning från Vila (eller hur det nu var?..)


Beach House

Någon gång gått och känt på ett påslakan från Beach House? Då vet ni hur sköna de är! Jag kikade in på lite bloggar idag och fann att jag hade vunnit ett nattlinne på bloggen Add Simplicity från just Beach House! Längtar tills det kommer hem i brevlådan!

Myser hemma denna lugna söndag. Startade dagen med en långpromenad med mina mostrar och Patrik och Roger. Sen blev vi bjudna på en väldigt god lunch. Nu kommer vi mest ta't lugnt resten av dagen.

I övrigt har jag varit utan godis och kakor i över tre veckor, nästa helg är det en hel månad! Sjukt stolt över mig själv. Suget börjar släppa också, så nu tänker jag inte på det hela tiden.

X

Skickade precis in ett jobb. Lika nervöst varje gång. Vill att det ska bli så bra, skulle kunna sitta i dygn för att korra text om och om och om igen. Nu går ögonen i kors - dags att sova.

Springtime!

Dålig uppdatering av bloggen på grund av mycket jobb just nu - men fantastiskt roligt!

Dessutom mycket annat roligt som händer! Anna&Linus var här en sväng förra helgen, vilket ledde till en pubkväll och en shoppingdag. Innan det var det en afterwork med tjejerna på jobbet. Och efter det kom syrran över ett par dagar. Sedan har våren kommit och jag & P har picknickat på balkongen, under en filt. Mysigt värre. Och idag skippade jag klumpig vinterjacka för en smidig dunväst. Äntligen! Sjukt härligt väder.

Nu ska jag återgå till att korra text!

(och ja, jag är fortfarande på avvänjning från godis, kakor, bullar, efterrätter, det mesta som kan räknas till sötsaker. vad äter man då när man jobbar sena kvällar framför datorn? idag blev det havregrynsgröt med kanel och mjölk...)

Sockerchock

Jag älskar godis, kakor och allt som är sött. Det har blivit lite för mycket av det goda på senaste tiden dock, så nu har jag tänkt mig en avvänjning. Från och med idag, 1 mars, ska jag skippa godis och kakor i tre månader, dvs. mars, april och maj. Jag har trappat ner från i måndags. Idag var dagen då jag verkligen skulle börja hålla mig ifrån allt. Och vad händer då? Jo, vi ska tacka av en kollega, som har med sig en stor chokladkaka (såg mer ut som en jätte-kärleksmums!) och smarriga äppelkakor.

MEN.. jag tackade nej. Jag stod emot hela dagen och är extremt stolt över mig själv. Kakhetsen på jobbet är nog en av de större lasterna. Finns det kakor på jobbet så äter jag, oavsett om jag tycker om dem eller inte. Men den tiden är nu förbi.

Tror jag ska gå och ta mig en frukt..


RSS 2.0