10:14 Back to Basic

För ovanlighetens skull (sarkasm) sliter jag och Tove med uppsatsen i skolan. Jag har laddat upp med kopiösa mängder godis. Inne och letar lägenhet samtidigt. I'm so bored.


20:15 Sommartid



Hängde med grabbarna grus ut igår. Det blev Stället på hörnet vid torget. Eller något sånt. Kort och gott: Stället. Bäst igår var att Tim glömde sitt leg hemma. Och sitt kort. Och sin mobil. I alla fall.. vi trodde inte att det skulle gå att komma in. Men så står vi i kö. Robban kollar med vakten om det funkar att Tim kommer in, eftersom han inte har leg. "Nej" kommer det från vakten, eftersom han måste se leg. Sen ser han att det är Tim, som för övrigt aldrig har varit på Stället. "Men, DIG känner jag igen! Klart du får komma in, du brukar ju vara här, eller hur?". Tim ser ut som ett frågetecken. Jag står bredvid och nickar febrilt. Tillslut får han ut ett "Jaa". Och in kom vi. Sjukt. Julia och Susanna slöt upp, och inne på Stället träffade jag Johannes och Per som jag inte sett på evigheter. Det var en skön kväll, som slutade med en sen efterfest. Trevligt värre. Hade samma outfit som i onsdags. Jävligt skön så. Jag och Julia matchade i randiga tröjor.

16:35 ..

Riktigt kul kväll igår i Saras korridor. Nästintill hela killgänget kom (med fåtal undantag) och lite folk här och var som man kände igen. Träffade en kille som jag träffade när vi tittade på fotboll hos Rickard i maj typ. Han kom ihåg mig för att jag gillade "Sidleds-Danne". För övrigt är Daniel Andersson fantastiskt bra, och dessutom skåning. Inga fel. Härligt att snacka massa skit med Julia igen också, händer alldeles för sällan.

16:49 Snö


Jag & Julia

Födelsedagsfest för Julia och Sara ikväll. Kommer säkert bli kul.
Sprungit runt halva stan i snöovädret och letat present till både dem och till min käre brorson.
Nu ska jag fixa macka och bananmilkshake och sen blir det party.

18:51 I told you so


Lite sent, men säger jag att en bild ska komma, så kommer det förr eller senare.
I detta fallet senare.

Tröja Monki
Kjol Gina Tricot
Leggings Gina Tricot, tror jag
Armband med vitt hjärta Julklapp fr kärleken

Körde samma outfit i skolan och sen även hos Stina. Planen var Pitchers, men vi fastnade hos Stina med en bag-in-box. Letade lite lägenheter och sen blev det mest en himla massa skvaller.Jag drog hem när vinet var slut, medan de andra drog ut i natten.Well, well..  jag tror jag kommer trivas med dessa två tjejer i Copenhagen. Jag säger som Tove:

"The Hills!"

15:35 Home

Det blev en snabbis på stan, lyssna på mycket danska, förstå väldigt lite danska och sen hem igen för att råplugga. För övrigt har jag tagit outfitbilder idag, för jag har brytt mig om att ta på mig något annat än jeans, tisha och kofta för en gångs skull. Nu blev det leggings, kjol, tisha och världens finaste armband från världens finaste pojkvän. Love, love, love. Bild kommer later.


10:47 Love

ÅH, hittade min kamera nyss och kollade igenom lit bilder. Hittade fantastiska bilder på när P och Ella bygger pärlplattor. Gulligt värre. Mina älsklingar.


08:01 Study

Nu sitter jag här igen, och råsliter med uppsatsen. Det lär bli många sådana dagar framöver. Vi jobbar enskilt på förmiddagen, för runt lunch ska vi ses i stan och gå på jobbmässan. Det ska pratas om att jobba i Danmark, och vem behöver det mer än vi?

Btw, fantastiskt väder ute (minus snön) och jag är gladare och kärare än någonsin! Ikväll blir det öl på Pitchers, men först lägenhetsletande hemma hos Stina.

17:28 Sol

Sitter och spanar på resor. Helt fantastiskt vad man kan längta. Så fort jag och P fått vårt schema för sista kursen, som vi kommer läsa tillsammans, så ska en resa bokas till något varmt land. Blir troligtvis någon gång i maj där. Så himla fint. Jag sitter och drömmer mig bort totalt :) Innan dess blir det en weekend i Göteborg, för att hälsa på Sjöa&Fia plus Mh. Fantastiskt kul! :)

Nu är det dags för paj, sen film. Mysigt värre!

09:54 Copenhagen

Först sökte Stina jobbet i Köpenhamn.
Och fick det.
Sedan sökte jag jobbet i Köpenhamn.
Och fick det.
Sen sökte Tove jobbet i Köpenhamn.
Och fick det.

Detta betyder att i sommar kommer vi tre att börja jobba på samma jobb i Köpenhamn, och inom kort kommer vi att leta lägenhet i samma stad (vilket för min del kommer bli övernattningslägenhet, så jag hoppas på att de andra tjejerna sköter sig under de helger jag inte är där ;)). Imorn går vi ut och firar!


15:53 Tre

Utmanad av Sandy.

♥ Tre jobb jag har haft:

Frilansjournalist
Konsumarbetare
Kundtjänst via telefon
♥ Tre platser jag har bott på:
Skåne
Korridor i Örebro
Med kärleken i Örebro
♥ Tre saker jag gillar att se på TV:
Ballar av stål
Parlamentet
Greys Anatomy
♥ Tre favoriträtter:
Lasagne
Tacos
Kött och potatisgratäng
♥ Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu?
Skåne
I sängen (jag är helt slut efter gårdagen..)
I korridoren med mina favvotjejer, skvallrandes om helgen
♥ Tre personer jag utmanar:
Lina
Malin
Palm (yeah right, som om Palm kommer göra detta!)

15:38 YES

Inte diskmedlet. Utan "Yes" som i "JA!" för att vårt statistikprogram har börjat fungera! Förhoppningsvis ska demon fungera felfritt i 30 dagar nu. Håll tummarna.

I fredags begav vi oss till Karlskoga och efter det har vi bara frossat i onyttigheter, som pizza, McDonalds etc. Fantastiskt. Och varför sluta när man är på topp? Ikväll blir det myskväll med ett par filmer, och planen är att handla hem massa godis till det. Igår firade vi Sandras födelsedag, och det var riktigt trevligt. Blev Statt sen innan vi trillade hemåt. Imorse var jag rejält seg, till Ps glädje. Vi tog med McDonaldsmat hem till Tim och tittade lite på Jurassic Park. Spännande värre, jag somnade. Sen åkte jag hem, för att grabbarna skulle få titta på fotboll i lugn och ro. Och jag behövde plugga.. Har fixat en del med statistikprogrammet nu. Ska snart städa lite här hemma, sen kanske bege mig till studentområdet för att träffa korridorstjejerna.

Dagen-efter-bloggning blir alltid så fantastisk...

14:01 Statistik

Vårt statistikprogram vägrar fungera. Planeringen för C-uppsatsen börjar rubbas. Jäklar. Jag kämpar på med statistikprogrammet, om en timme ska jag klirra hår, både klipp och färg. Lovely.

15:14 My precious

Jag har blivit med dator! En liten mini-pc är nu i min ägo! Glädjetjut och allt det där. Den ska få följa med lite här och var. Dessutom har den inbyggd kamera, vilket är fantastiskt för en så egenkär människa som jag. Efter att ha krånglat med SPSS ett litet tag ska jag nu pyssla lite med min dator.

Imorn ska jag för övrigt klippa mig och ni anar inte hur efterlängtat det är..

09:12 C-uppsats

Solen skiner utanför, men vi sitter instängda i ett grupprum och ska skriva C-uppsats för hela slanten.. Roligt värre. Tove är nere och köper Riesen till mig nu. Kommer känna mig som en byggarbetare.. Häftigt.

Det blev för övrigt skinnjackan idag. Lite kallt, men tror på att det blir varmare lite senare.


16:52 Yeay!

Yeay!-anledningar;

1) Efter ett lagom argt mejl till Ericsson svarade de snällt att jag helt klart fick reklamera telefonen nu. Så den är inlämnad på Siba, och tills vidare använder jag mig av min otroligt slitna Nokia. Men inom kort ska jag ha en ny telefon i min hand!

2) Det blev inte fejk-Chanel på Gina Tricot, för jag tyckte den var ful (och på tok för stor) i verkligheten. Men!.. jag hittade den randiga tygpåsen på MQ istället. Sjukt billig (49;-) och sjukt snygg. Jag blev lite kär där. Har spanat in den i en tidning tidigare (tror Linn tipsade om den med), och letat efter den ett tag. Perfekt till allt.

3) Jag har spanat på datorer på Elgiganten idag och nu har jag bestämt mig för vilken som ska få följa med hem.. Oh, yeeees, I think I'm in love!

4) Solen skiner och det känns helt klart som om våren är på G. Imorn börjar jag med vårfeelings, och jag vet inte vad jag ska starta med - trenchen eller skinnjackan? Jeansjackan får hänga kvar ett tag till.


11:52 Solstråle


Örebro visade sig från sin bästa sida igår när jag var på väg hem.
Och idag är en minst lika fantastisk dag!

10:01 W580i

Precis skickat ett mejl till Ericsson. Min mobil har krånglat sen dag ett. Första gången jag köper en Ericsson, modellen är W580i. Den har varit inne på lagning tre gånger, och om jag minns rätt var det 1,5år sedan jag köpte den. Är det rimligt att lämna in en mobil på lagning en gång per halvår? Njaa.. Första gången sprack knapparna, andra gången sprakade det i mobilen när jag snackade i den plus att en knapp var sönder, tredje gånger sprakade det fortfarande i telefonen när jag pratade i den.. och nu har en knapp slutat fungera igen, så nu kan jag bara göra mellanslag ibland när jag skriver sms. Jag sliter mitt hår, idiotericsson. Både Magnus och Anna i min klass har haft samma mobiler, och även liknande problem med sina. Magnus har nu gett upp och köpt en ny.


08:26 CC

Finally! Jag har letat från golv till tak, från vägg till vägg, på Gina Tricot de senaste veckorna för att hitta Chanel-kopian, som faktiskt är riktigt fin (surprise, surprise). Såg den i något plockjobb Linn hade gjort, ev i Sofis Mode. Men nu verkar den ha kommit ut! Håll tummarna för att den har kravlat sig hela vägen till  Örebro och inte bara fastnat i Stockholm!..

Är "ledig" idag då Tove har försvunnit på jobbintervju, så ska springa lite i affärer, kolla på mini-pc:s (jag tror jag bestämt, ska checka dem i affärerna först bara), tvätta lite och bara ha det bra. Och så ska jag plugga lite med, men skjuter upp det till senare.. Orka.


19:23 Something New

Min dator krånglar, som vanligt. Makalöst trött på den just nu. Så det får bli en ny helt enkelt. Mini-pc lutar det åt. Smidig att förflytta när man veckopendlar. Fantastiskt!

09:51 Klotter

Håller på med uppsatsplanen i skolan. Nu har vi lite paus, jag använder den till att blogga och läsa bloggar. Spännande värre. Nu är pausen slut, för nu kom Tove :)


07:07 Ballar av stål

Spanade in "nya" programmet Ballar av stål igår. Det har varit omdiskuterat i typ två år, men nu äntligen visas det. Jag tyckte det var helt fantastiskt. Skrattade så jag grät i princip. Och jag kommer helt klart att sitta bänkad nästa vecka, samma tid, samma plats.

Men hur blir det med Grillad och Roasted? Jag är lite delad där. Kan inte bestämma mig för om det är kul eller inte. Vad får det för konsekvenser egentligen..?


15:48 Vår

Solen skiner och det är grymt vårväder! Tvingade (ja, i ordets rätta bemärkelse, för det krävdes tre års tjat) ut P på en promenad. Fantastiskt. Ska öppna ett fönster nu, baka lite kakor och bara ha det bra. P har däckat framför fotbollen i soffan, vårpromenader tär på krafterna, in deed. Ska försöka dra ut tjejerna på vin på tisdag. I sådant här väder blir jag sugen på att pimpla vin och grilla! Åh.. Någon mer som är på?

20:29 Pustar ut

Från Skåne i söder till Stockholm i norr (längre än så kan man väl inte komma?...). Så har veckan sett ut. Och jobb har jag fått (vilket leder till veckopendling från och med i sommar, för jag kommer fortf vara skriven i Örebro och bo tillsammans med P) och stylad av fröken Fahrman har jag blivit. Det blev också en himla massa snack med henne om distansförhållande och pendlande. Fantastiskt kul var det i alla fall!


18:09 Sthlm

Imorn åker jag till Stockholm igen som sagt. Ska till PK-huset och bli stylad av Frida Fahrman :) Det ni.

22:47 ZzZzz

Tillbaks från the south, tröttare än någonsin. Färdats fram och tillbaka och nu är jag hemma i Örebro igen. Och det första jag gör? Bokar tågbiljetter till helgen, för då blir det Stockholm - igen. Nästa vecka ska jag ta det jäkligt lugnt faktiskt..

23:46 Fashion


Fotograferar Louboutin-skor i New York.

Snabbvisit i grannlandet imorn, innan jag kommer tillbaks till storstan.

07:17 South

Ska springa iväg till skolan lite snabbt för att klottra lite C-uppsats. Sen bär det av mot södra Sverige. Är tillbaks imorn igen!


19:20 Som ett brev på posten

Men ett aningen för stort brev. Nästan ett paket.. Det kom från VeckoRevyn idag. Min vinst! Jag började känna på paketet redan innan jag hann in genom dörren. Jag insåg snabbt att det inte bara var en bok där i.. det var fem! Sjukt härligt. Emma Igelströms bok om bulimin, nu ska jag sjunga dig milda sånger, skumtimmen, en bok med rockcitat och Emma Hambergs bok Brunstkalendern. Och ett nr av VeckoRevyn. Nu har jag lite att läsa helt enkelt..

Och lite tips såhär.. jag har börjat läsa John Conners böcker, och han är helt fantastisk. Ingen når Stieg Larssons nivå, men han är ungefär på samma våglängd som Camilla Läckberg.

14:09 Tabeller

Klirrar uppsatsarbete hemma hos Tove. (jag tror jag behöver twitter..)

08:44 Back

Helgen spenderades i Stockholm, som sagt. Shoppinghumöret var på topp, så det blev bl a en jeansjacka (laddad för vår/sommar!), väska, makeupväska från MakeUpStore till partyväskan (eftersom jag pajjade mitt läppglans i min förra makeupväska), lite smink, nya ljus, rosa muffinsformar från Lagerhaus, disktrasor (de var söta!), present till brorsonen osv. P körde totalt makeover och skaffade ny vårjacka, nya pjucks och nya brallor. Very nice indeed.

För övrigt tror jag alltid att jag ska hitta massa fynd på TopShop, Weekday och Urban Outfitters.. Men det går aldrig som jag tänkt mig.

Annars var hotellfrukosten lika bra som alltid. Käkade mackor, croissanter, yoggi och flingor, ägg, varm chokladmjölk, brieost.. etc etc. I la-la-love it.

14:53 Cleaner

Men inte i filmbemärkelsen. Vi har städat hela lägenheten nu. Känns grymt fräscht nu. Och både P och jag har däckat framför våra favoritsysselsättningar (dataspel respektive bloggar). Mina händer stinker av rengöringsmedel.. Men rent är det här i alla fall.

Ska läsa lite engelska artiklar nu, till C-uppsatsen. Sen blir det eventuellt stan. Och så längtar jag sönder mig tills imorn! Oh ja.


11:26 Hair

Snart ska håret åka av igen. Dvs klippning och färgning står på schemat inom kort. Men färg? Det är svårt det där valet. Jag har kört på chokladbrunt ett tag nu och funderar på att återgå till 2007-års-blonda-slinga-i-sidan som jag körde på ett tag. Det var lite tufft. Har ingen bra bild på det på Ps dator, men hittade en halvbra på facebook så ni ska kunna avgöra. I need help helt enkelt.


Märk väl att man kan göra bra saker med håret också, det här är resultatet efter en kväll på gamla Babar.


Eller chokladbrunt? Safe och bra.

11:09 Courage-O

Igår blev jag tvingad att titta på hockey, matchen mellan Brynäs-Färjestad. Tråkigt som jag tyckte det var vissa stunder så kom jag på att man faktiskt kunde göra en ordlek av namnen. Colourcity blir Färjestad. CareNose blir Brynäs. Kan ni gissa titeln på blogginlägget? (Ledtråd: Pelle). Jag hade kul i alla fall, medan P mest försökte få mig tyst för att kunna höra kommentatorerna på TV.

Och så upptäckte jag att jag missade Anna Hibbs i Lyxfällan. Det vore något det.

10:57 Vinnare

Kolla in det här! Hipp som happ så vann man ett bokpaket i Ebba von Sydows blogg. För bara några månader sedan trillade tre Dermalogica produkter hem från samma blogg. Tänk vad man kan vinna! Tävlingen denna gången gick ut på att hitta på en titel till boken om sitt liv. Min skulle heta som bloggen - Att leva lyxliv på CSN. Ebbas länk gjorde att jag fick 96 läsare på en dag! Nämeeen. Och tack till Lina, som kommenterade ett "grattis till boken". Jag förstod ingenting!

Ebbas kommentar "Det blev boktitlar som lockar till läsning". Nämeeen.. kanske dags att skriva en bok för min del då? Mycket spännande har ju faktiskt hänt under dessa 2-3åren som jag pluggat.

Dagen bjuder på städning och packning. Vi ska köra storstädning av lägenheten, och ärligt talat är det mycket roligare när man är två. Och mycket roligare än korridorsstädning (trots att jag saknar mitt favoritgäng).

21:26 CC

Alrighty. Mitt favoritmärke of all times är Marc Jacobs. Jag har plånbok, tröja (med naken Hilary Swank, det ni!), armband, kondomer (jag var tvungen! de bara fanns där ju! använda dem? nä, de ska sparas) med detta märke. I just love it. Att Hilary Swank-tröjan är i stl M, bara för att det var den minsta som fanns kvar där i butiken på Bleeker Street i New York.. Ja, det gör inte så mycket. Använda den? Nja. Den är aningen för stor, så just nu ligger den mest i garderoben och ser fantastiskt fin ut.Min plan är att använda den som träningströja när våren börjar närma sig och jag ska ut och jogga var och varannan dag (beach 09, jadå!).

Men det var inte det som detta inlägg skulle handla om. Nä. Det skulle handla om ett nytt favoritmärke - Chanel. Jag har aldrig gillat Chanel tidigare, eftersom jag tyckt att det varit lite för mycket. Men så dyker det upp små godbitar från här och var. Som en vit t-shirt med svart tryck. Och hip som hap så var jag förälskad. Och nu får jag cravings så fort jag ser en väska därifrån. Och nyss såg jag halsbandet som Glamour-Jonna har (kolla längst ner i inlägget). Små, små CC i silver. Jag blir så kär. Jag vill ha det!

När jag slutat plugga och börjat jobba ska jag börja spara till en väska. Om det blir en MJ eller CC återstår att se.

21:01 Just One

Bara en tidig morgon till innan jag får sovmorgon. För tillfället lyckas jag och P pricka in varandras sovmorgnar helt fantastiskt bra, vilket känns superskönt. Det blir mycket tåg hit och dit nu ett tag, i helgen blir det som sagt Stockholm (I will sluta tjata inom kort.. eller kanske inte?) och nästa vecka blir det en snabbvisit i Skåne från tisdag till onsdag. Mysigt, men ganska stressigt. Jag gillar dock att åka tåg. It's fab.

Just nu går jag igenom x antal databaser. Det är sådär kul faktiskt. Att prova x antal sökord och sen leta igenom ett tusental artiklar.. Speciellt eftersom internet hakar upp sig (så går det när man försöker sno grannens trådlösa..) och

17:51 Today


Kofta VeroModa
Tröja HM
Jeans DrDenim
Sjal Present från Ps familj

--

Slitit hemma hos Tove idag med uppsatsen. Fortsätter hemma just nu.
Sitter på min dator, som inte vill funka, för P sitter vid den stationära (det är hans, men jag gillar att kalla det vår).
Hämtade ut tågbiljetterna idag så på lördag är vi på väg till storstan. Mysigt värre. Stockholm is lovely.

07:59 Off To School

Morgonen har spenderats i soffan djupt nerbäddad under två täcken. Däckade igen efter att P sagt hejdå. Men nu är jag på g, ska till skolan och påbörja C-uppsatsen, som faktiskt är nästsista kursen innan jag blir klar. Mäktigt.

För övrigt längtar jag sönder mig till helgen - Stockholm!


19:20 Vårfeelings

Följande behövs inhandlas för att göra min garderob komplett;

- Jeansjacka
- Vita tygskor
- En svart chanelväska

Så, det var allt.


12:12 Skumpa


Jag fick hjälp av Sebbe att öppna champagnen. Det gick sådär, tär på krafterna.
Sen sa Sebbe "Ska vi spruta champagne?", "Ja, för fan" sa jag och sprutade. Jag trodde inte det skulle spruta SÅ mycket..


Thed blev lite blöt..


Och glittret i mitt hår är champagne. Jag hade i ansiktet också. Mysigt.


Så sen körde vi lite armövningar för att bli glada igen.
Malin lyckades, inte Ida..


Marina var också grym.


Som sagt, det går inte Ida..


Thed försökte verkligen och lyckades ibland.


Sebbe var bäst på det helt enkelt.

Det var fredagens fest i bilder. Skön söndag står nu på schemat.

RSS 2.0