Hard work, work

Okej. Nu har jag slitit häcken av mig ett par veckor på jobbet, på grund av mycket frånvaro (sjukskrivningar, semestrar, underbemanning...). Jag är fullkomligt slut, och välkomnar därmed planeringsdagen imorn med öppna armar! Jag slipper plocka av mig ringen, jag kan måla naglarna ikväll och jag behöver inte se väntrummet tjockt av patienter som väntar på att jag (eller någon annan i vitblå dress) ska ta hand om dem (jag avskyr när patienter får vänta, jag skulle helst vilja ta in allihop på en gång, men det går ju inte riktigt..). Nä, för imorn låser vi dörren och går igenom nya utrustningar och peppar varandra! Sjukt skönt. Det gör att jag kommer vara fit for fight på måndag igen och orka möta patienterna med ett leende! Dags att ladda batterierna helt enkelt!


Birthday!

Jag fyllde ju 25 alldeles precis! Och självklart firades det med buller & brak nere i Skåne!Öppnade fina presenter (i det röda paketet låg en present från P, en svart skönhet från Tiger)! 
 På mig hade jag den fina födelsedagskoftan jag köpt till mig själv från Odd Molly!Favorittårtan med jordgubbsmousse & chokladmousse i mitten!En Kitchen Aid i pärlvitt pryder nu vårt hem!Så gör även ett par andra presenter!

Tusen tack för alla fina presenter och alla gratulationer! Så glad man blir när man ser hur fina människor man har omkring sig!


Finally!

Vi har gjort det! Vi har köpt större säng! En dubbelsäng. Efter att ha sovit i en enkelsäng (1.20) sedan vi träffades (jotack, det har gått fint, men börjar bli trångt) har vi nu bytt upp oss till en stor dubbelsäng. Leverans om ett par veckor. Och vi längtar!

Och idag dök en annan sak upp som jag längtat efter - en Odd Molly kofta som jag vänt och vridit på flera gånger för att komma på om jag tycker den är värd priset. Tillslut blev svaret ja och nu är den min!

HjärtaHåller fast i julen bara lite, lite till.
& längtar till mina hjärtan i Skåne.


Happy New Year!

2011 avslutades med fina människor, men med en jäkla migrän.Dukat bord med bordsplacering och meny.
Färgkod svart, vitt och koboltblå.


Förrätt - Laxtartar med kex från Västerbotten


Huvudrätt - Oxfile, potatiskaka, tryffelsmör, rödvinssky, stekt bananschalottenlök, sallad och bröd.


Efterrätt - En bakelse på lakritssockerkaka och hallongrädde, fantastiskt fin dekorerad.

& en himla massa ost lite senare på kvällen!Jag tog en powernap för att få bort huvudvärken, medan de andra spelade RISK.Mitt hjärta!


RSS 2.0