Dress Up

Klickade hem denna sockersöta klänning från Nelly.com idag. Plus lite till. P klickade hem en hel del han också, mkt fina grejjer. Och fraktfritt också, sånt gillas! '

I helgen har mina föräldrar varit här och det har varit en helt fantastisk helg, skön och lugn. Men alltid lika trist när de ska åka hem igen. Det dröjer dock mindre än en månad tills nästa gång vi ses! Skönt! Nästa helg kommer M&M på middag och sen blir det röj med mina fina tjejer i Örebro! Och så en sväng inom Ps familj.

Nu blir det soffan framför The Box, som jag hört ska vara dålig, men hoppas är bra, och x antal chokladdoppade jordgubbar. Och så best boyfriend ever såklart! Mysigt.

All gone

Min danska är inte så finslipad som den en gång var. Okej, den var inte exemplarisk då heller, men åtminstone bättre än nu. Därför körde jag engelska när jag ringde danska Nordeas kundtjänst idag. Började nämligen bli nervös att jag avslutat mitt danska konto, så var tvungen att ringa och kika lite. Mycket att fixa när man flyttar från ett land till ett annat, och så tillbaks igen.

All day, all night

 



För att jag älskar livet! Och saknar Örebro en smula!


Klirrar muffins till morgondagens möte, eftersom jag och Å har fikavecka. Samtidigt försöker jag läsa Femina (en nybliven favorittidning, hand i hand med SOLO och Mama, tro det eller ej. Tidningen har grymma reportage, men jag har inga planer på att bli gravid inom en snart framtid). Därimellan kikar jag igenom lite bloggar, medan mannen står i köket och fixar middagen. Och så hörde jag precis signaturmelodin till Halv 8 hos mig! Got to go!

PIP

PIP 2009. Då såg det ut såhär, och såhär, och såhär och på ett ungefär såhär.

Lyssnar på Kalle Bah, Kapten Röd, Hoffmaestro, Melissa Horn (ja-ja-ja!) etc. och längtar till sommarens festival. Har jag tur får jag ledigt och just för tillfället håller jag alla tummar jag har.


Igår spenderade vi dagen på innergården, liggandes på en filt bland det gröna gräset, ätandes röda små bär kallade jordgubbar. Den röda färgen lyckades sen leta sig upp till mina axlar och har stannar där sen dess. Aj-aj. Mysigt vart det i alla fall. Sen blev det Champions League-final, med måttligt intresse från min sida.. Hejade på Inter, just för att jag tycker att de har tuffare namn och snyggare fotbollsspelare än Bayern Munchen. Och så vore det ju kul för Mourinho att vinna titeln för andra gången. Eller okej, det senaste snappade jag upp från boyfriends anledningar till att heja på Inter..

Idag hade vi tänkt luncha på stan på en uteservering, möjligen skulle det slinka ner ett glas vin. Så var det tänkt. Men så ösregnar det! Damn.

Beautiful Day



Har ägnat kvällen till att tvätta både kläder och fönster. Så sjukt fresh lägenhet vi har nu! Härlig utsikt från köksfönstret :)

Blir kanske-kanske-kanske ledig under PIP-veckan. Kan man vara lyckligare?

Friserad

Nyklippt och nyfärgad för ca ett år sedan.

Ringde och skulle klirra klipptid till det datumet då jag besöker Örebrew nästa gång. Fick panik när jag fick höra att han, min frisör, var ledig just den dagen. Men med service och godhet som ledord ryckte han in den dagen för att klippa och färga mitt hår. Thank god. Vilken frisör jag har! Skönt att få det fixat till sommarn.

Och så tackar och bockar vi för förlängt vikariat! Och så firar vi att jag och P varit ett par i 1 år och 11 månader idag.

Russel som Robin

Kikade på Robin Hood på bio igår. Russel Crowe spelar Robin Hood, och som han gör det! En alldeles kanonbra film som visar hus Robin Longstride blev Robin Hood, en fredlös man. Rollen som Marion axlar Cate Blanchett, dock som brunett. Jag gillar Blanchett som blondin, men i övrigt passade hon alldeles utmärkt i rollen. Fab film, defintivt värd att se.

Lediga dagar mitt i veckan är heliga! Vi gör precis ingenting idag. Så utomordentligt skönt. När vi fick veta att vi var lediga mit i veckan började vi planera vad vi skulle hitta på. Efter tusen förslag insåg vi att det hade varit skönt att bara vara. Så det fick bli det. Vi gör precis vad vi vill.

Och nu har vi fått veta att vi båda är lediga en vecka i sommar, den veckan då vi åker till Öland! I övrigt är vi lediga lite skilda veckor, får se till att planera in samma veckor nästa år istället.


Flygfäfobi

Satt ute på balkongen och solade. Så helt plötsligt hör jag ett surrande ljud - självfallet en humla/geting/bi, som jag har någon form av fobi för. Jag reste mig upp och sprang in. Att jag hade ipod i öronen, filt över benen, kudde bakom huvudet och tidningar i knät brydde jag mig inte så mycket om. Allt bara rasade av mig. Men jag hann undan för humlan/getingen/biet i alla fall! Thank god.


Såhär kan det se ut när man försökt undkomma ett gulsvart flygfä.


Musik


bild

Har grävt fram min kolsvarta ipod classic ur en väska, där den legat ett tag, urladdad på batteri. Så nu är den äntligen fulladdad igen, sprängfylld med bra musik och jag kommer synas lite för ofta med lurarna i öronen närmsta tiden.

Weekend

Marabou Mjölkchoklad. Några röda gott-och-blandat. Röda sovshorts från American Eagle, köpta i Kanada för ett par år sedan. Ett magkort vitt linne. Filt över benen. Och så en dator. Perfekt lördagmorgon!

Ska strax börja göra mig iordning för idag ska vi hem till Pernilla och Niklas för att fira födelsedagar. Jag har hört att det ska bjussas på kokostoppar och jag är inte sen att springa dit! :)

I övrigt rullar allt på bra! Har inte riktigt tid med datorn nuförtiden, men det kommer :)


Skriverier

Skaffade en anteckningsbok häromdagen. Sjukt fint, blåvit, från Pocketshop. Är för tillfället mitt nya arbetsblock. Har i princip skrivit all text till det jobb jag just nu håller på med. Under morgondagen ska jag korrläsa och justera och hitta den där röda tråden. Länka samman alla stycken och få de att se fint ut. Skriva roliga ordvitsar mitt i allt, som man bara förstår om man läser noga. Fan vad kul jag tycker det är!

Men just nu tar jag kväll. Jag ska lägga mig i sängen och läsa nya boken Mamma, pappa, barn medan P tittar på sporten. Sen blir det sussa sött innan en ny arbetsdag gryr.


Mitt bästishjärta

Best friend ever, L, var här i helgen och firade valborg med mig, P och lite andra fina vänner. Strök runt på lite uteställen och hade det trevligt. Avslutade helgen med en fika på Café Storken, där vi inte fikat på tio år. Då var vi runt 13 och hade nyss sprungit Maja Gräddnos-loppet som gick av stapeln här i Uppsala. Vi hade lånat min mosters väns lägenhet och tyckte att vi var sjukt stora. Härliga tider.

Nu skulle jag helst av allt vilja hejja på best boyfriend ever när han spelar match, men istället ska jag skriva klart en artikel. Tur att jag hann ge en lycka-till-puss innan han försvann ut genom dörren, nu vinner de helt klart!


RSS 2.0