Let's go shop til we drop!

 
Allra bästa Mathilda kommer hit i helgen! Och jag försöker spara just nu, men hur ska det gå när hon kommer? Det kommer bli minst ett besök på IKEA, som fått in en massa julprylar och jag känner redan nu att jag kommer gå crazy där inne. Men gud vad jag ser fram mot helgen! Det kommer bli mycket tjôtande den här helgen, det känner jag på mig :)

Shop til you drop

Bild från Scoretts hemsida - här.
 
Nya skor, ny skidjacka, nya vantar, åtta par nya strumpor, en ny kofta, ny blus... och så lite doftljus, muffinsformar och papperssugrör! Vi åkte till ett stort köpcentrum här intill idag och shoppade oss blå. Innan vi begav oss dit hann jag med en shoppingtur på nätet, där det inhandlades en himla massa smink från Kicks. Jag gillar deras hemsida, den funkar bra och det går snabbt och smidigt att få hem grejjerna.
 
Nu ska jag jobba en sväng, eftersom deadline stundar till tre olika jobb på tisdag redan. Men eftersom det är så himla kul, så jobbar jag faktiskt mer än gärna en lördag! :) Särskilt efter att ha shoppat såhär mycket, då känner jag mig nöjd.
 
Bild från MQs hemsida - här.

Spontanshopping

Jag har webbshoppat lite. Men den här gången blev det inte kläder utan tejp (dekorationstejp gånger fyra), papperssugrör och muffinsformar. Och fantastiskt fina doftljus till julen från Tine K Home!

Gud vad roligt det är att shoppa!


Last night

Igår gick vår klinikfest av stapeln, som vi i festkommittén planerat i evigheter. Jag och Kattis var toastmasters och det blev en grymt lyckad kväll! Temat var semester och vi i kommittén var flygvärdinnor på United Airways. Fantastiskt kul!


RSS 2.0