Walking down memorylane

Jag har haft Facebook i drygt fem år och det fina med det är att man kan gå tillbaks och se vad folk skrev till mig 2007... Ett urval följer nedan.


"Å Tack för orgasmen! fin den.." - Jag bjöd Per på drink ute. Kommentaren dagen därpå kan misstolkas.
"Jag kommer få skrumplever, Sofie!" - Malin. Som sagt, mycket dricka blev det!
"Sofie - the festfixer!" - Kalle benämnde mig helt rätt!
"I höst kommer vi köra extra hårt...prepere your self ;)" - Ida laddade inför hösten 2007.

Men de allra roligaste delarna finns i mejlkonversationerna, skyddade från allmänheten. Haha.

Work

Jag hade bestämt mig för att hoppa i säng tidigt ikväll. Jobbet gick sådär, jag hade inget riktigt sug efter att börja när jag kom hem från mitt andra jobb och därför tänkte jag att jag skulle fortsätta imorn istället.

Men så.. precis när klockan slår nio, den där tiden då jag tänkt gå och borsta tänderna, så rusar hjärnan igång på högvarv med idéer och texten sprutar ut. Så det var bara att sitta i cirkus en timme och brainstorma med mig själv. Det gick fint! Det går bra nu!


Forts. Midsommar 2012

Och vi! Kärlek!


Forts. Midsommar 2012

En äkta laguppställning med Patrik och JP högst upp och sittande är Johan och Mattias :)


Midsommar 2012!

Bildkavalkad från årets midsommarfirande hemma hos Malin & Johan!

Först en bild på Malin, mig, Elinor och Malin.


Celeb

Ni som lärt känna mig de senaste åren vet om att jag älskar kändisar, big time. Här är beviset på att jag alltid gjort det, för här käkar jag nämligen hamburgare mitt i natten med självaste Ernst!


Love

Isn't he lovely?


Week-end

Veckan har varit underbar! I måndags firade vi fyra år ihop, vilket känns helt fantastiskt, för jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Rosorna som stod på bordet när jag kom hem gjorde mig så glad!  Spenderade lite tid med Malin under en fika på stan, medan P sparkade boll, vilket var hur mysigt som helst. Under tisdagen hejade vi fram Sverige till vinst (gud vad grymma de var!) tillsammans med Kattis & Johannes, som hade fixat så mycket gott att jag fick ont i magen och som har finaste balkongen någonsin! Onsdagen mös vi framför en film tillsammans. Det blev filmen Hanna, som var helt ok, varken mer eller mindre. Ikväll har det blivit ännu mer jobb, för jag har tre deadlines framför mig och det känns så bra! Jag jobbar precis lagom just nu, vilket behövs. Häromdagen gjorde sig dock stresstinnitusen påmind, min nacke kändes stel och jag var helt förstörd. Men det räckte med en natts sömn, så var jag fit for fight igen! Nu är tinnitusen som bortblåst, nacken uppmjukad och jag på topp!

Imorn väntar midsommarfirande ett stenkast härifån med sex fina vänner! 


Mejlbomb

Borde rensa i min mejl. Det ligger jobbmejl blandat med skräpmejl och privata mejl blandat med reklam. Men just nu tar jag en liten paus från allt vad jobb, sortering och allt annat seriöst heter. Idag har jag en paus helt enkelt. And it feels so good!

Old ones

Hittade ett gäng gamla bilder på mig & Jullan, men slänger bara upp två sköna Kåren-bilder.


Jocke, Dusse, Julia, jag och Rickard.


Julia & jag
Rain

Jag fick välja mellan att hänga på P för att kika på en fotbollsmatch (hans fotbollslag, men han spelar inte pga skada) och stanna hemma. Jag stannade hemma. Det ösregnar ute. Jag ska mysa ner mig i soffan och kika på Sex and the city, för att det var länge sen. Kanske baka bullar? Jobbet flyter på bra, jag bara fixar med texten just nu. Korrar hundra gånger om, "kanske bättre så?", "nä, sådär kan jag ju inte skriva!" osv. Det blir nog bra det här.

Vi startade dagen med en två timmar lång frukost, som kändes lite som att den gick över i lunch till slut. Jag gillar sådana morgnar. Det känns som söndag, fast det är lördag. Det känns så bra! Trots regnet..

Julia!

Såhär såg det ut igår när vi drack öl tillsammans med Julia & Markus. Tyvärr lyckades jag inte fånga Markus på bild, men det blev en obligatorisk bild på mig och Jullan. Det var en riktigt bra kväll!


Surdegsbak


Work

Mys med syster och systerdotter i helgen, som varit underbar. En långpromenad i regnet med M, och sen en himla massa jobb därtill. Nu har jag skrivit, skrivit, skrivit och sänt iväg mejl och nu håller jag bara tummarna. Livet är allt bra roligt ibland!


RSS 2.0