22:17 Sömn

Mina ögonlock trillar snart ihop. Jag vill inte riktigt tänka på vilken tid jag måste gå upp imorgon. Men efter den där jäkla opponeringen är det dags för valborg och en härlig helg väntar i fantastiska Göteborg hos Sjöa&Fia. Kan man längta sönder sig efter ledighet? Om två veckor (ja! bara två ynka veckor kvar!) så drar vi till Grekland. Det ni.

19:33 Lägenhetsletande

Än har vi inte haffat någon lägenhet i Köpenhamn, men det blir lite spanande på det nästa vecka. Däremot så letar jag redan lägenhet inför flytten efter Köpenhamn.. Nja, inte riktigt, men P och jag ska ställa oss på kö till gemensamt boende på lite olika ställen här i Sverige. Oavsett när nästa flytt blir är det skönt att ha lite köpoäng när det väl blir.

Pluggat hela dagen, först i Stadsparken, men sen blev det för kallt så vi drog oss in på La Baguette runt lunchtid. Nu är jag helt slut och ligger däckad i soffan med minipcn. Hinner jag somna innan Spårlöst börjar?..

16:39 Over and Out

Som alla helger har även denna varit fullbokad. Nu har P däckat i soffan, snart blir det film. Till middag blir det kycklingsallad, som jag ska fixa. Hoppas på fint väder imorn så vi kan sola i stadsparken och fixa sista med opponeringen där. Fab.


13:22 Vuxenpoäng

Jag samlade fler vuxenpoäng förra veckan. Köpte blomjord och planterade om lite blommor.. Sjukt. What's happening to me?..

Gårdagen var grymt kul btw.Först födelsedagsfest hemma hos världens bästa Löfgren, med en sjukt rolig blandning av folk. Sen iväg till Kåren för lit shots och dans. Lite vimmel och sen fick jag öl över hela benet.. Sen var kvällen över. Men det var riktigt kul ändå :)

12:53 Sunny Saturday


Jag sa ju att jag skulle visa en bild nån gång.
And here goes nothing.
Patriks kläder (varav brallorna snodde jag redan i början av vårt förhållande, tröjan är snodd för inte så länge sedan..), tofs och fläta i luggen.


Gårdagen slutade såhär..
(lover fick vara med för att han är så jäkla fotogenisk..)


.. Kan det ha berott på shotsbrickan?


14:24 Fula ord

Läser en uppsats som vi ska opponera på. Hon refererar till "Kuk (1997)". Jag tycker att sådant är hysteriskt kul. Å andra sidan har jag ganska dålig humor också.

Snart kinamat inne i stan. It's great!

And I love you, I swear that's true
I cannot live without you
- J.Blunt

19:22 Sthlm

Igår befann jag ju mig som sagt i huvudstaden. Blev en tjock tröja, jeansshorts, underkläder, kjol och en plånbok från Tiger, allt för bara 37:-. Det satt rätt fint. Sen blev det snabbt till studentområdet och ett gäng fantastiska tjejer. Inom en 25-årsfest och sen vidare till Kåren för lite ölande. Träffade ännu fler fantastiska tjejer och ett litet gäng bra killar också :) Sen taxi hemåt, hämtade upp den mest fantastiska av dem alla då. Och nu ska vi grilla, för idag har vi varit tillsammans i 10 månader - det ni.. Vi är inne på tvåsiffrigt nu.

19:44 Happilidis

'

Första bilden jag tog med webbkameran på nya minipcn. Smidigt som tusan. Den dagen lyckades jag och P pricka in samma outfit, så jag fotade honom också när han kom hem från jobbet, men den bilden blev lite mörkare..


För övrigt tror jag att han älskar att vara en del av min blogg.. ;)

Idag har det trixats med c-uppsats till sena kvällen, sen hunnits med lite tvätt och städning. P har namnsdag idag så hans mamma var här med räkmackor! Har inte hunnit slänga i mig min ännu, ska ta det till filmen vi ska se lit senare. Imorn bär det av till Stockholm (igen, det tar aldrig slut det hära resandet). Men på kvällen är jag tillbaks i stan igen och då blir det party för första gången på länge, känns det som. Ska bli trevligt värre!

17:32 The Winner Takes It All

Vunnit lite hårprodukter hos Frida! Alltid kul att vinna lite prylar ju.

För övrigt trillade våra maskeraddräkter hem idag. Utan att avslöja vad vi ska vara, vill jag bara säga att min inte riktigt var som jag tänkt mig. Ska ev skicka tillbaka. Eller eventuellt gå dit i den till festen, men vi får se.. I dessa två kommer iaf jag och P att matcha stenhårt.


21:14 Vuxenpoäng

Körkort: ja
Bil: ja
Matservis: ja
Soffbord: ja
Ica-kort: ja, t o m gemensamt m kärleken (tada)
Hemförsäkring: ja
Eget boende: ja
Fast inkomst: ja
Köksbord: ja
Finglas: ja
Betalkort: ja
Toarullehållare: ja
Duschdraperi: Ja
Barn: inte än, och inte på ett bra tag.
Sambo/make/maka: sambo
Spelar Bingolotto: been there, done that
Tippar lördagar: neh
Internetbank: ja
Organiserat skafferi: ja
Färsk mat i kylskåpet: självklart
Slänger dina håliga sockar: ja
Går på reklamer på tv: ja.. och i tidningar framförallt.
Har fläckbortagningsmedel hemma: ja
Pensionsfond: tror jag inte..
Sopsorterar: nepp..
Prenumerar på någon dagstidning: ja, kga kuriren
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning: nej
Letar middagstips: ja
Blir arg när skorna inte står på sin plats: ja
Får majoriteten av post i räkningsform: nja, inte riktigt, kanske 50/50
Har en stavmixer: nej, men en stor, riktig!
Äter söndagsmiddag: eh ja?
Försöker att inte svära: ja
Sorterar tvätt: klart
Har en krok i badrummet märkt "Gäster": nej
Hemtelefon: nej
Veckohandlar: varje vecka! duktigt.
Medlem i hyresrättsföreningen: ja
Gardiner: ja
Dukar: ja, ibland
Överkast: ja
Kuddar för prydnad: ja
Fler än 5 kryddor hemma: ja
Fruktskål: ja

är jag vuxen eller är jag vuxen? :D

20:19 Sockerberoende

Jag har slutat äta godis. Inte på hela dagen har något sockrigt (utom apelsin MER, som magnus och arvid snällt påminde mig om) trillat ner i min mage. Suprise, suprise. Och mitt humör har inte varit på topp. Mitt sockerberoende märks inte så mkt av när jag äter godis (vilket jag i princip gör väldigt, väldigt ofta), men när jag slutar.. då är det ett helvete att vara nära mig. Smart som jag är så slutade jag knapra sockriga saker sista veckan på C-uppsatsen.. Detta lär inte bli lätt. Nåväl. Vi får se hur det går. Wish me luck.


18:43 Back

Då var vi tillbaka igen i vårt lilla hem. Jag ogillar starkt att åka från Skåne, för det är så fantastiskt roligt att vara hemma. Påskhelgen har varit fantastisk.

Men tillbaks till verkligheten, har skickat in deklarationen och mejlat in lite frågor till nya jobbet och letat lite lägenhet i Köpenhamn. Dags att fixa det snart kanske?

14:17 Nörd

Tove kom in efter att ha varit ute på en rökpaus.

T: Det regnar ute.
Jag: Jag vet, jag såg det på facebook.

Låst till C-uppsatsen i ett rum utan fönster.. Då känner man sig lite halvnördig.


13:46 Lycka

Jaa! Under melodifestivalen blev jag lite smygkär i Caroline af Ugglas "Snälla, snälla" för att den är jävligt stark. Så nu när beskedet kom att hon ska sjunga på Putte i Parken så hoppade jag lite lätt av glädje. Fan vad fantastisk. Hur mycket min älskade sambo än ogillar henne så ska jag tvinga dit honom och så ska vi stå och mysa bland träden och lyssna på hennes fantastiska stämma. För det är så det ser ut på Putte i Parken. Massa träd. Jag har sett det på bilder på Facebook.

21:28 Mys

I vår lilla etta just nu:

P skrikandes på diverse hockeyspelare.
Jag med fötterna i hans knä.
I mitt knä en stekhet laptop (den stora för tillfället).
Runt mig ett tiotal vetenskapliga artiklar och x antal böcker.
I våra händer varsin tisdagsöl (lite lögn, jag har en smirnoff ice i min hand, öl suger).


--

Själv hejar jag på Färjestad för att behålla husfriden (& lite på HV, för att Linkan bor där!)


19:28 Give it to me



jag vill ha YSL-tishan så gärna att jag ritar av den på bild under föreläsningarna..

11:43 Och vi är inte hungriga än!

Vi brukar skrika efter mat runt tio-tiden.. Men inte idag inte.. Weird.

Hur känner du dig just nu?
Trött i ryggen, motiverad inför att plugga, kär och galen, lycklig.
Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina vänner är fantastiskt roliga, jag kan inte välja en. Familjen och pojkvännen skrattar jag också övermycket åt. Jag har ett roligt liv med så många roliga människor runt om mig.
Gillar du att slåss? Låtsasslåss är kul, att slåss på riktigt är inte alls min stil. Det överlåter jag till andra.
Sparare eller slösare? Jag har koll på budgeten, men älskar att shoppa.
Din drömväska? En svart lagom stor Chanel, en mörklila YSL eller en svart eller beige Marc Jacobs..
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Tove som säger "Men det gör ingen skillnad och signifikansen blir ännu högre".
Ditt favorit svärord? "Fan".
Pålägg som gäller? Ost för tillfället. Leverpastej ibland.
Tatueringar, piercingar? Har haft en piercing i naveln och en under läppen men idag har jag ingenting.
Vad känner du för distansförhållande? Det fungerar inte om det inte är rätt. Been there, done that. Det är nog alltid jobbigt och saknaden är oändlig. Är det rätt så får man det att funka, hur jobbigt det än är. Funkar nog inte i all evighet, men åtminstone för ett litet kort slag.
Gillar du att vara själv? Ibland. Men jag gillar bättre att ha folk runt omkring mig.
Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Det går inte att räkna upp här, men det finns x antal no-no's som jag numer har koll på.
Har du dejtat någon miljadär någon gång? Nej.
Vad tycker du om droger? Det förstör liv.

10:45 Sista rycket

Om två veckor ska C-uppsatsen vara packad och klar. Så därför blir det många, långa dagar i biblioteket för mig och Tove. Just nu har vi laddat upp med kaffe (Tove) och juice (jag) och en hel radda med godis (jag..). Riesen äts på löpande band och tangenterna går varma på datorerna. Säg att Riesen är lite nyttigt, det är ju i alla fall relativt mörk choklad (kola). Nu ska jag ta mig an metoden och försöka färdigställa den. Tove sitter med alla siffror, sånt som inte riktigt är min grej. Nu hojtar hon något om vi ska ha med procenten eller ej - got to go!

22:25 Fullt upp

Våren är råplanerad. P och jag konstaterar ständigt "Nu planerar vi inte in något mer". Det har inte riktigt fungerat så..

Följande är inplanerat;

- Skåne under påsk
- Göteborg under valborg
- Sandras födelsedagsfest (obestämt datum, men det ska hinnas med)
- Dagsshopping i Stockholm
- Köpenhamn med klassen
- GREKLAND (resa bokad idag!)

Denna våren kommer bli fab. I la-la-love it.

15:49 Sun

Efter att ha smsbombat min kära sambo med ett flertal hotell, så tror jag nu att jag lyckats övertala honom att vi ska iväg på en resa i maj. Bokas imorn om min drömresa finns kvar (inte riktigt dröm, drömmen är att komma tillbaks till New York, den älskade, älskade staden). Fan vad fantastiskt!


10:42 Mitt bästa köp

Började fundera över mitt bästa köp någonsin och det är nog i särklass min kjol/top/klänning från Gina Tricot. Lite för kort för att kallas klänning, men det går om man vill. Har man den som kjol så kan man ha den antingen med hög midja, eller som på fotot nedan: helt vanligt. Den är helt fantastisk och passar till allt. Jag har den i blått och vitt, men den svarta är favoriten.






- -

Middagen igår intogs på Wobbler, och vi åt båda tapas för första gången. Riktigt gott! Lätt att vi kommer hamna där fler gånger. Käkade chokladtryffel och drack Strawberry Daiquiri efteråt. Sjukt fantastisk kväll. Strax blir det tvättning, lite diskning, mycket pluggande.. och så ska jag försöka hinna med en promenad i det fina vädret. Karlskoga Kuriren (Eller Karlskoga Tidningen, jag vet inte vilken morgontidning vi har riktigt) visar att det ska bli fint väder hela helgen! Fab.

14:46 Dude, where's my car?!

Sitter hemma och väntar på att min bil ska komma hem. Och min pojkvän såklart. Bilen ska jag ta till Marieberg sen och försöka hitta ngt spännande att ha på mig ikväll. Insåg nyss att hela min garderob ligger i tvätten (typ). Dags att tvätta snart kanske?

12:01 Happy B-day!

Jag fick bl a en middag i födelsedagspresent av P när jag fyllde år i januari. Problemet är att vi är så jäkla upptagna varje helg, så det har inte riktigt blivit av förrän nu. Men ikväll smäller det, då sticker vi till Wobbler och käkar fin mat och pimplar lite vin. Ska bli sjukt nice.

Igår fick jag vårfeelings och sprang och köpte tulpaner. Så sjukt nice, jag har börjat uppskatta det mer och mer och har lite mani på det just nu.


19:57 Min nya älskling

Första blogginlägget från nya minipcn. Den är fab, men jag har inte riktigt lärt mig tangentbordet, så jag skriver inte lika snabbt som jag gör på större datorer. Men det kommer med tiden. P och jag hade en great middag ikväll, som jag fixade eftersom han jobbade sent. Det blev baconröra, färsk pasta, tomtat&mozarella plus baguetter. Nice.

16:16 Valborg

De senaste två valborgarna har jag firat här i Örebro, och det har blivit lit som en tradition, med fest på Tärnvägen och Studentgatan och bojkottandet av det "riktiga" firandet på själva campus. Men så blir det int i år (märker ni att jag börjar lägga till med åländska uttryck och tar bort "e" från diverse ord? det bara blir så.. galet.). Årets valborg kommer att firas nere i Göteborg, med maskerad! Litar på att det kommer bli fantastiskt kul. Tack till Andreas och Fia som bjöd med oss :)

13:40 Träningsnarkoman

Nja.. det är väl ingen som sett mig som ovanstående. När det kommer till träning är jag mer den som kommer med undanflykter. "Jag känner mig lit förkyld, och jag har hört att det inte är bra att träna då.." exempelvis. MEN.. idag smällde det. Jag har varit ute och sprungit i det fina vädret! Nya träningskläder på och jag är laddad till tänderna för beach 2009.

Jag längtar sönder mig till nästa helg, då åker vi hem till Skåne igen! Fab.

12:03 Svensk Sommar


Anna, Sandra, Ida
på väg till Lollo


Svensk sommar. Duggregn. Lite vin, eller kanske lite till. Grilla. Vänskap.
Just nu längtar jag sönder mig till sommaren.
Och inser helt plötsligt att jag gillar att fotografera folk bakifrån, lite paparazzistyle.
Dessa två foton är tagna med ett års mellanrum ungefär.


Johan, Thed, Micke
på väg till Pelle

20:33 Mys

Min nya favvooutfit kommer kanske på bild så småningom, men inte riktigt än. Det är nämligen inte så jävla snyggt, men oerhört himla skönt. Det är mina mjukisbrallor som jag köpte i Toronto av märket CDN Roots och till det Ps huvtröja, som är x antal storlekar för stor för mig, och så en tofs mitt på huvudet. Skönare kan det inte bli.

Nu ska jag ta itu med diskberget.. Very, very funny.

11:17 Min outfit

Jaha, så har jag sållat mig till mängden och blivit medlem på minoutfit.se. Det var bara en fråga om tid, gott folk..

Btw, jag har likadan minidator som Kenza. Mäktigt.

RSS 2.0