Let's go


halloweenparty! mimmi pigg hjärta freddie kruger!

10:46 Mina tjejjor

Hittade denna intressanta diskussion från hösten tvåtusensju under gruppen "Tybblegatan 108B" på Facebook:



Malin Häggberg Vi älskar dig Sofie! Trots att du är liten och gnällig :P Nej, men det är tur att du är här så att jag inte glömmer bort hur småsyskon är när mitt eget inte är närvarande.

Louise Klingstedt Hoppas ni klarade er utan mig på efterfesten.. ni små barn. Jag förstår att det förmodligen inte va lika kul utan mig. men va faan.. en annan gång.

Malin Häggberg Louise din svikare :P Nästa vecka tycker jag att vi drar en helfest i korren + kåren, inklusive efterfest. Jag är tillbaka på tisdag. Ta det lugnt tills dess!

Sofie Järlesäter JA, bra idé HÄGGBERG. Vi kör stenhårt på fredag då! Jag är på!

Anna Hichens-Bergström Såklart storasyster ska med på fredag. Måste ju se till så ni går hem å nattar i tid. Malin, den där filmen vi hyrde sög.

Malin Häggberg Hörrni barn, förfest och kåren på fredag som vanligt? Alla är på!

Sofie Järlesäter Nja, för min del blir det nog inte det alltså. Och Ida ska hem. Tyvärr. Hoppas ni som ska dit får kul! :)

Malin Häggberg Vet ni vad jag gjorde nyss istället för att plugga? Räknade ut att om alla lägenheter i Tybble är upptagna så bor det 312 pers här!

Sofie Järlesäter Det är lite mysigt. Borde vi inte bjuda alla 312 på vår halloweenfest? Eller kan det bli lite tight?.. Nåja. Halloweenpartyt kommer att bli något utöver det vanliga :)

Anna Herrman Hallå korridorsfolket! På freda tycker ja att ni har en fest utöver det vanliga!! Varför inte bjuda alla 312 (-lr hur många d nu va!!?) galet e förnamnet, fiskelycka e temat! = )

Sofie Järlesäter Kommer jag att bli utesluten ur denna gruppen om/när jag flyttar?.. NOOOOO. En anledning att stanna.



Jag är så glad att jag har mina fina korridorsvänner. Vi blev lite som en familj and we still stand strong. Idag dyker två av dessa korrivänner upp i min lilla lya för att förferra med mig plus några till. Enligt facebookgruppen är det "mellansyster" och "utflyttad 1" som kommer. Jag är titulerad "Lillasyster" - liten och gnällig tydligen. Haha.

16:59 Today


En ganska suddig today, precis innan min och Ps systemetrajd.
Men nu får ni göra er en egen uppfattning om hur skinnjackan ser ut.


Och så trillade det in en present genom dörren imorse!


Patrik mitt i maten!
Lägg märke till den söta koppen. Little miss chatterbox!


15:09 It's weeeeeekend!

Och alla helger framöver är uppbokade för vår del. Därför är vi glada över att denna fredagen är väldigt, väldigt obokad. Vi ska bara vara hemma, käka god middag bestående av inbakad fläskfilé, och ha det allmänt mysigt. Fab. Jag är så kär så jag håller på att spricka!



Har fått massa gjort idag. Bokat klipptid, tvättat/tvättar, diskat ett diskberg, städat lite smått, pluggat etc etc. Sjukt nöjd.

Imorn laddar vi för Halloweenfest. Start hemma hos oss för att sedan bege oss mot årets fest!


18:54 Goodbye Lovely Shoes

Skulle lämna in mina älskade stövlar till skomakaren idag för att klacka om dem. Och sen tyckte jag klacken hade lossnat lite konstigt, så jag tyckte han kunde spika fast den när han ändå var på gång. Men det tyckte inte skomakaren. Han förklarade för mig att klacken var avbruten. Kaputt. Jag kan alltså inte använda mina stövlar mer. Jag är i upplösningstillstånd.

Jag tröstade mig med skinnjackan på Zara. Kostade bara 500:- så det var lugna pjucks faktiskt. Ibland måste man tröstshoppa. Det blir mer sånt nästa helg - Göteborg, here I come!


18:43 Mys

Laddar för en myskväll. På vår storhandling idag plockade jag ner både marshmallows och grädde i vagnen. Ska slänga i det i varm choklad sen. Riktigt höstväder ute, så det blir perfekt. Är ganska slö idag. Vi har tänt ljus i hela lägenheten och jag sitter i Patriks tjocktröja och läser diverse bloggar, medan han spelar fifa. Sådana här kvällar är bra.

20:13 I'm coming home

Jag älskar att vara hemma i Skåne. Känslan som infinner sig när jag är hemma är obeskrivlig. Så därför känns det grymt skönt att det är där jag kommer spendera min helg :)

Got to study. Återkommer på bloggen när jag har tid.


20:06 Today


Acnejeans, HM-tröja.

Jobb 8-17.
Klirra matlådor till morgondagen.
Skriva klart en text till morgondagen.
Responsa på Davids text. Check check check.
Så nu blir det bara skönt soffhäng med Greys och Bonde från förra veckan :)


18:49 Världens finaste

Kikar på lägenheter. Har hittat den finaste. Hela lägenheten är perfekt. Lagom gammeldags, lagom modern, lagom allt. Dessvärre ligger den lite över vår budget. Det gör det mesta. Men vi gillart. Visning/visningar nästa vecka. Jojomen. Lägenheter letas det.

19:29 Spirit of food

P tyckte inte jag skötte om min matblogg ordentligt. So here we go, detta åt vi igår och idag:


Min taco


Patriks taco


Mina hemmagjorda potatisklyftor med lite för mycket olja

18:37 Hej lågenergi!

Så startade ett mejl från IKEA som trillade in idag. Och det stämmer ganska bra in på hur jag känner mig idag. Trillade inte ur sängen förrän fem. Nu har vi precis käkat kyckling med hemmagjorda potatisklyftor och massa tillbehör. Nice. Så fint blir det när man firar 1 år och 4 månader :)

Riktigt kul igår. Skön mix med människor. Hamnade på Frimis och drack konstig cider. Jag och Alex letade efter Hanna minst två gånger. Men vi hade kul, riktigt kul! Låter bilderna sammanfatta kvällen.






Niklas, Alexandra, Hanna

Z, Patrik, Holter och Annas kompis


Annas kompis och Holter


Adrian, Acke, Therese och Samuel

Anna, Malin och Danne


17:29 Ego

Patrik kallar mig ego. Jag förstår inte..







För övrigt ser jag ut såhär ikväll.
Top Gina Tricot
Jeans Cheap Monday
Ringar fr pearls by girls, okänd, studentpresent och födelsedagspresent.

Hit the town, fool around, let's go party!


14:26 Let's get this party started

Ska ha lite festligheter här ikväll. Kan bli kul, kommer ganska varierat med folk. Kul med en mix.

Jag, P och mustachen var på stan igår. Letade kläder åt P inne på Carlings, och tjejen som jobbade där dök fram och sköt ut komplimanger om min Elvine-jacka. Hon är tredje butiksbiträdet på Carlings (både i Örebro och Sthlm) som höjt min jacka till skyarna. I alla fall så ledde till en himla massa snack när det visade sig att hon var skåning. Vi pratade om allt från Tollarp till idioter som inte förstår skånska (för hur svårt kan det vara? Noll IQ..). P fick nästan dra mig därifrån.. Sen försvann vi till x antal affärer, innan vi hamnade på Jensens för lunch/middag. Perfekt avslut på dagen. Efter att ha sprungit runt i ösregn hela dagen bestämde jag mig för att stanna hemma på kvällen, vilket jag absolut inte ångrar idag, för nu är jag upp till tänderna laddad för denna kvällen.

Köpt ett par nya, lite speciella jeans. Mitt första par från Cheap Monday. Lite rockigt sådär, med spetsdetaljer. Det låter fult, men jag gillart. Tills vidare. Ett sådant par som inte håller i evigheter, som man tröttnar på efter en säsong. Men de kostade bara några hundringar så det kan det vara värt. Vi kör på det ikväll. Och high heels och massa silverringar. High five!

Let's get this party started!

11:26 Höst

Regnet smattrar mot rutan. Jag har tändt massa ljus. Livet är rätt så underbart sådana här dagar. Väljer mellan utgång eller sex and the city-filmen ikväll. Kan inte bestämma mig. Rådgör med en Anna som inte alls är sugen på utgång. Julia tycker jag har en win-win-situation eftersom båda alternativen är bra.

Ska snart in i duschen för jag och P och hans mustach ska upp på stan senare och leta outfit inför morgondagen. Spännande värre.

Ciao!

11:08 Shave

Jag har tjatat på Patrik att han ska raka sig eftersom han inte gjort det på år och dar. Idag gjorde han det. Jag kan direkt avgöra att det gick åt det sämre hållet. Men jag älskar honom ändå, och får ta att han kör konstiga ansiktsfrillor ibland. Men han har lovat att raka sig imorn. Eller i alla fall tills vi åker till Skåne. Så, just för tillfället ser han ut såhär:


....


16:28 Mani

Har Dior Poison som signaturdoft egentligen, men har börjat skifta den med Armani Mania, och ibland även Kenzoo Amour. Tre favoriter. Burberry har också minskat en del sista tiden. Härligt att blanda lite. Har även kört fast i mina Pilgrim-fejkdiamanter i öronen. Så de har också blivit utbytta sista tiden, bland annat mot ett par rålånga svarta-silvriga stycken och pärlor. Pärlor är sofistikerat och passar precis in på min arbetsplats.

Patrik och jag har börjat diskutera julen idag. Jag har kommit på en bra lösning. Ringde precis och meddelade Patrik den. Han gillade den inte lika mycket som jag, men vi får se hur det blir. Han gick med på den i alla fall, via telefon. Vi diskuterar nog vidare när han kommer hem ikväll.

Var hos Anna igår. Supermysig vinpimplarkväll med ett gäng härliga tjejer. Så kul att umgås med Anna igen, var för länge sen :)

21:14 Hard work work

Satte igång stenhårt efter en mysig helg. Idag jobbade jag 8-16, sen hade jag ett webbaserat seminarie 17-18 och därefter har jag hunnit skriva en text till morgondagens lektion och hjälpt Patrik skriva ett personligt brev. Nu slappar jag i soffan, tiden rinner iväg. Tar långhelg nu, förutom skolan. Ska över till Anna imorn och kika på hennes nya lägenhet och pimpla lite vin. Mysigt värre.

10:32 Kärlek

Igår var vi hemma hos Johan och Maria och käkade världens godaste middag. Blev otroligt kär i deras vardagsrum, med fondvägg som var perfekt. Åh, jag ville bara flytta in direkt. Hela lägenheten var smashing. Och deras katter är så söta så man blir gråtfärdig. Snoddas och Sazou :)

Ikväll försvinner vi till Karlskoga och spenderar tid med Tim och Lisa. Ska käka massa mat, dricka massa vin och titta på en himla massa fotboll - danmark/sverige-matchen såklart. Hade jag bott kvar i Köpenhamn hade jag antagligen sett matchen där, eftersom vi bodde ett stenkast från Parken där den spelas. Oh well. Karlskoga är inte helt fel det heller :)


Putte i Parken
Lisa, Tim, Patrik och jag


19:51 Lycka

Har avbeställt det där jäkla ID-skyddet för både mig och Patrik nu. Så skönt att ha det gjort. Idiotsaker.

Städade hela lägenheten idag, och ska slänga mig i soffan nu och pendla mellan att läsa nya Amelia och titta på Singing Bee Celeb (ja, jag tyckte singing bee var grymt, hur det blir med kändisar återstår att se, men antagligen - even better!). Imorn jobbar jag all day long,  sen skulle vi drinkat med Ida och Ossie, men det blev inställt eftersom Oskar skulle komma hem till Örebro sent. Så nu ska vi istället hem till Johan och Maria på middag. Ska bli riktigt kul att se om de fått upp fondväggen.. hehe. Lördag ägnas åt Tim och Lisa och en himla massa fotboll (inte fifa..) :)

Btw, ibland är det grymt skönt att vara själv hemma. Kunna gå runt precis som man vill utan att man går ivägen för TV:n när Patrik spelar Fifa ;) Haha.


22:26 Yes

Min pojkvän har inte riktigt samma problem som Jim Carrey i filmen Yes Man. Carrey kunde inte säga ja. Patrik kan inte säga nej. Så det är lika jäkla jobbigt varje gång en telefonförsäljare ringer till Patrik. Jag borde beslagta hans telefon för all framtid. I alla fall..  Kom hem från jobbet idag och finner min sambo i soffan, spelandes Fifa. Innan jag hunnit säga hej hör jag ett mummel - "Älskling, jag har gjort något dumt igen. Det ringde en försäljare..". Och redan där visste jag att ÄNNU FLER räkningar skulle börja trilla in.

I alla fall så hade det ringt en försäljare som ville sälja ID-skydd. Patrik nickar, ler och tackar ja. Försäljaren blir nöjd. Försäljaren är smart och frågar om Patrik har en sambo. Patrik fortsätter nicka, le och tacka ja. Försäljaren frågar om sambon också vill ha ID-skydd. Nickar, ler, ja.

NEJ. Jag vill inte ha sån skit. Imorn ska jag prata lite med kundtjänst. Och snacka ångerrätt. Jag betalar inte ett öre av det där.

Men va fan, jag kan inte annat än tycka min sambo är söt ändå, han kan ju verkligen inte säga nej. Vi ska öva på det där. Han lyckades bli av med en försäljare en gång. Då slog han mobilen tre gånger i bordet och låtsades att det bröts..


21:09 Göteborg

Bokade precis tågtickets till GÖTET i november. Ska vara 'pojkvänsfri' för en helg och hälsa på en väldigt fin vän. Ibland försummar man vänner, när allt annat i ens liv blir upp och ner. Jag hade det lite kaotiskt i sommar när jag varken visste ut eller in. Jag bodde i ett annat land och visste inte vart jag ville i livet. Jag pratade i princip bara med min familj och min sambo, för jag orkade inte prata med någon annan. Alla tankar tog för mycket tid. Men så följde jag mitt hjärta, kom tillbaks till Örebro på heltid och tog upp kontakten med samtliga Örebro-vänner. Mina skånska vänner har fått ligga lite på is, men de ska bli ändring. Så, i november kommer jag, Mh. Och jag ska åka 1:a klass, såklart. Jag gillar't.

För övrigt skriker vår helg PARMIDDAGAR för tillfället. Fredagen ska spenderas med Ida och Ossie, lite drinkar ute eller sådär. Väldigt oplanerat, väldigt härligt. Lördagen ägnas antagligen åt Lisa och Tim, även om det inte är helt spikat ännu. Då blir det fotboll, vin och lite käk. Helt fantastiskt skulle man kunna säga. Sådana här helger trivs jag bra med.


19:15 All work, no play

Jobbat hela dagen, skulle tränat ikväll, men insåg att jag gör bäst i att plugga sönder mig lite. Reportaget är nästintill klart, men jag vill ha det perfekt. I övrigt har jag fått denna låten på hjärnan. Jag kan inte annat än skylla på grabbarna grus som satt och sjöng/skrek "LIKE A BOSS!" på festen i lördags. Men va fan, jag gillar't.

Jag och P har blivit taggade på facebook. Det är en bild från förra vintern. Samma kväll gjorde jag bort mig ganska bra. Nu förstår jag varför. Jag var nog inte helt nykter. Kanske inte.


Suck.
Vi är lika konstiga.
Men himla himla kära.


18:23 1-0

Chelsea gjorde mål mot Liverpool. Kvällen förvandlades från en mysig höstkväll till en mardröm. Det är tyst i soffan bakom mig..


18:06 Höst

Tända ljus i hela lägenheten. Två killar som pimplar kaffe i soffan bakom mig. Godisskål mellan mig och datorn. Skönt, lite kyligt höstväder utanför fönstret. Jag älskar höstdagar. Fantastiskt. Kikar igenom Frida Fahrmans blogg och inser att jag vill ha ett höstbröllop, för jäklar vad fint det ser ut. Och så gillar jag fröken Fahrmans klänning på bröllopet. Försöker skriva ett reportage under tiden, som skall lämnas in på onsdag. Jag vill bli klar ikväll så jag slipper det resten av veckan, då jag ska jobba. Vill ha kvällarna lediga, så jag kan trycka in lite träning där.

Jag är så otroligt lycklig för att jag har fina vänner, världens mest underbara familj och en helt fantastisk sambo. Jag är så otroligt kär i Patrik och älskar min familj så mycket att jag håller på att spricka. Livet är bra fint ibland. Man ska vara rädd om det man har, för lyckan kan försvinna på ett ögonblick. Jag ska hålla hårt i min.


14:59 Last Night

Igår försvann jag bort till Hagmarks. Det var en trevlig liten visit, som bl a innehöll sniffande av dextrosol och vattenpipa med mintsmak. Alexander gav oss en lång promenad när vi letade efter taxin, eftersom han hade beställt den till fel adress. Bra tänkt där. Kom in till stan efter många om och men och letade upp Sandra och Stina. Följde med dem till Virus, den nya rockbaren, där min kära sambo plus vänner befann sig. Det var 23 där, men efter ett kort samtal med vakten kom jag in, övernöjd. Väl inne hann vi bara säga hej innan vi fick veta att Virus var ett tråkigt ställe, så vi skulle bege oss därifrån. Begav oss vidare till Strömpis, där det var 25. Kom in hur enkelt som helst, vilket ju var trevligt, men så ångrade sig halva gänget och jag lämnade mina tjejer och gick med Patrik, John, Anna och Simon till Pitchers istället, vilket jag absolut inte ångrar, för det var himla trevligt där. Hade en grymt trevlig kväll, vilket resulterade i en liten lätt huvudvärk idag.

Vi ska strax lämna paintballgrejjerna, sen ska jag skriva på mitt reportage till skolan och därefter fixa pannkakor. Och så ska det vara fotbollskväll här ett litet tag, eftersom Liverpool möter Chelsea. Spännande värre.


17:32 Paintballnörd

Kul som fan hade vi, fast det pajjade lite gevär då och då. Jag var kvar själv i mitt lag ett tag. Gömde mig väl. Men sen blev jag pepprad med färg rakt i ryggen. Tack och bock.

Världens bästa sambo.


Det regnade lite.


Delar av gänget.

Tack för en grymt trevlig paintballdag :)


11:42 Paintball



Första dagen på JOBBET igår och det gick fint. Har bara börjat lite smått, sätter igång starkt på måndag. Lite laddad faktiskt. Eftersom jag jobbar på ett kontor smällde jag på mig mörkblå chinos och en vit tisha igår.

Idag har jag inte ritkigt samma outfit. Idag gäller mjukisbyxor och tjocka tröjor. Idag är det krig. Idag är det PAINTBALL! Väntar på ett gäng som kommer hit ca 12. Vi ska plocka in all skit i bilen och köra till banan. Jag tror det kommer göra ont att bli träffad. Mina nya arbetskamrater tyckte jag hade fel inställning och sa "Det är ju inte meningen att du ska bli träffad". Sant, så sant. Alltså: jag blir inte träffad idag och får därmed inga blåmärken. Hm. Korrekt. John följer med som reserv, utifall att jag skulle banga ur efter en match eller två. Det kan mycket väl hända.. Återkommer.

13:49 Sladdkaos

Tänkte slänga upp lite bilder från Patriks kamera, eftersom han också fotograferade lite under It's Så. Men såklart hittar jag inte hans kamerasladd. Har letat igenom hela fruktskålen (som numer används som sladdskål) och hela vår låda med sladdar i "bokhyllan". Men nej. Jag kan inte finna den. Vi borde gå igenom alla våra tusentals SLADDAR nån dag, för det finns säkert en del som kan slängas där. Å andra sidan vore det trist om man slängde någon sladd som man inte tror är till något, men som man två veckor senare upptäcker var till typ datorn eller något. Jobbigt läge.

Längtar till morgondagen. Första dagen på jobbet som SPRÅKGRANSKARE (!) och sen middag ute på kvällen med världens bästa pojkvän. Spännande värre.

RSS 2.0