14:55Hemma snabbt i Skåne över helgen, myser med P i stugan och har det bra. Hann med middag på O'learys i fredags med Dajana, Danijela, Fredrik och Micke. Och jobbet går bra! Nästa helg blir det Örebro och ridning på islandshästar plus lite parmiddag. Nu ska jag snart tillbaks till Kph igen. Återkommer mer när internet kommit på plats i lägenheten.

20:21 Kph

Snott datorn hemma i Skåne. Spenderar lite tid här, eftersom första dagen på Kph-jobbet är förflyttat tills fredag. Då är det intro och grejjer. Sen blir det Skåne en sväng igen, innan vi kör igång med rejäla arbetsveckor på måndag. Och på tisdag kommer P! Längtar efter att få visa får fantastiska lägenhet!

På torsdag har vi varit tillsammans ett år. Ett helt jäkla år! Och såhär lycklig som jag är nu är helt ofattbart. Jag har världens bästa sambo.

Nåja. Lägenheten i Köpenhamn är numer tiptop! Jag har sovit gott där kan jag meddela. Och nu har vi en fin familjekalender också som vi ska hänga på väggen, så nu kan ni börja boka in när ni vill komma ner och hälsa på.

Imorn blir det Köpenhamn igen och lite häng med tjejerna på kvällen. Härligt att bo ihop. Saknar dock P oändligt och kikar redan på ny, stor lägenhet till oss i södra Sverige..

10:55 Så var det bara en..

Idag tar Magnus studenten. Förra året tog Elise studenten, året innan det var det Erika och året innan det jag. Och nästa år är det Patriks tur. Känns lite konstigt att alla börjar bli så gamla. Speciellt Magnus och Patrik har alltid varit mina småkusiner (med undantagen att Magnus inte är min kusin utan mitt kusinbarn, men det är en allt för lång historia att berätta), och nu tar de studenten(!). Jag är i chock.

Tar en promenad med världens bästa Lina och lugnar mig lite.

22:39 Att måla hela världen

Fan vad kul det är att måla väggar! Har "renoverat" delar av lägenheten i Köpenhamn idag. Målat hela mitt rum bl a. Och handlat gardiner etc på IKEA. Jag är lyrisk. Kommer nog bli bra detta. Efter att ha målat väggarna blev det helfresh.

Detta kommer gå över till att bli lite av en Köpenhamn-blogg hädanefter. Just so you know.
Å andra sidan kommer den säkert handla massa mer om kärlek också, då jag kommer längta sönder mig efter P. (well well well, vi lär ses i princip varje helg, och ibland mer än så, men är man van att mysa varje dag, så blir det så..:))


22:12 Backpacker

Packar lite grann. Snart klar, började för typ två timmar sen. Det är svårt att välja ut vad som ska packas och vad som ska bli kvar. Halva livet i Köpenhamn, halva livet här. Jag behöver ha mest saker i Köpenhamn eg (i alla fall kläder), men jag vill mest vara här. Det är svårt. Nu är det wii:et jag funderar över, ska nintendot med eller ej? Har delat 50/50 på skor, jackor och väskor hitills. Halva gänget klädesplagg har också fått stanna. Och mkt stora saker plus alla gemensamma. Gud, jag ska ju inte flytta heller, jag ska bara inreda min lilla övernattningslya.

Halva kvällen har spenderats hos Ida och Ossie. Riktigt kul faktiskt. Smällde ihop en äppelpaj innan vi drog dit, och sen firade vi deras födelsedagar lite i förskott. Jag kommer sakna sönder alla mina vänner här uppe, men i'll be back soon, bejbs. Datum är redan inplanerade, både flyg och tåg bokade. Det kommer bli fler helger i sommar också. Nåväl. Ni är välkomna ner as well. Ring innan..

Nu ska jag tvinga P att stänga av playstationet, för jag har packat klart och nu blir det film istället.

20:06 Örebrew

Tillbaks i Örebro efter en snabb övernattning i Karlskoga. Igår var vi hemma hos Tim, sen hos Tobbe och tittade på fotboll. Blev tidig hemgång, och jag inser gång på gång hur bra pojkvän jag har. Inte för att vi gick hem tidigt, men för att han är allmänt fin. Idag har vi varit i stugan och tittat på tennis, käkat lunch och haft det bra.

I fredags var vi på Wobbler och det var fantastiskt gott och hur trevligt som helst. Tack för alla fina examenspresenter! Har fått tusen blommor och det luktar blomsteraffär i vår lägenhet nu. Fint är det! På lördag-dag, innan Karlskoga, så hann vi med IKEA och lite ting till lägenheten införskaffades. Fint.

Imorn blir det för-firande av min och Ps 1-årsdag, eftersom vi kommer vara 60mil ifrån varandra just den dagen. Typiskt. Relaxen på Gustavsvik ska bl a besökas. Inte helt fel alltså.

09:09 ExamenJag vet inte om det syns, eller om ni vet vad det betyder, men det är ett fett jävla VG (dvs. högsta betyg) på C-uppsatsen. High five, Tove! Detta visste vi sedan innan, men det är alltid kul att se betyget i Ladok.

Nu ska jag iväg till skolan för examenslunch med klassen! Mysigt. Sista dagen i skolan.. Det känns så jävla konstigt. Jag vill inte sluta, jag vill ju vara kvar! Jag vill gå på Kåren på fredagkvällarna, fika/plugga i Biblioteket, käka bakad potatis med skagenröra i Forum.. Åh.. (handlar mitt liv bara om mat?).. Jag kommer sakna klassen, för jag vet att där finns en del som man aldrig kommer se igen.

Jag kommer sakna mina oklassiga-vänner också, men inte på samma sätt, eftersom med dem är det inte "hej-då", med dem är det "vi-ses-snart!".

Wobbler ikväll, favoritrestaurangen. Perfekt!

16:11 Vi-ses-snart-igen-fest


Ida, Sandra, Malin och Jag
Det blir bara värre med tiden..

Just en liten sådan ställde jag till med igår. Int så stor, men alldeles lagom. Och med alla favoritvännerna. Julia (& Sandy, som hängde på Åland kvällen till ära, men som var med i tankarna) hade klirrat examenspresent i form av boken Fashionista av Martina Bonnier. Lycka! Har suttit och bläddrat i den hela morgonen (tack tack tack, tjejer!!). Och så har jag spanat på bilderna från igår och insett att jag har så fantastiska vänner. Helt underbara. Tack alla för en kanonfin kväll!

Nu blir det soffan med en tv-spelande sambo, och sen hämta lite målarfärg hemma hos Stina, lite packning och sen en myskväll med film och fantastisk middag. I love it.

20:46 Fab

Dagen har varit fab.

Why?


Sista skoldagen. Ever.
Efter gnälligt (jag bor ju i Örebro) mejl till Siba, ringde de upp idag och jag fick fantastisk service och en ny telefon + rabatt på extern hårddisk.
Godkänt på PM:et.
El fixat till lägenheten (och vi behöver inte vänta till augusti!)
Bredband hyfsat fixat till lägenheten.
Jag har världens mest fantastiska sambo.
Och en minst lika fantastisk familj.
Och vänner som är underbara.
Middagen ute, med sambon, var inte helt fel den heller, den smakade underbart till och med.
Lägenheten var faktiskt kul att städa idag, vilket gör att den är skinande ren just nu.
Tvätten, som skjutits upp alldelels för länge, är nu nästan färdigtvättad, så hela lägenheten luktar utav världens goaste sköljmedel.
Firande av vår 1-årsdag (ja, tiden rullar på fort när man har roligt) börjar planeras lite smått.

Jag är så jävla lycklig idag!

15:51 Mobillös

Fjärde gången gillt? Inte riktigt, jag står fortfarande utan mobiltelefon och är ännu mer irriterad på Siba än någonsin tidigare. Jag säger det igen, handla aldrig något där igen. De har noll respekt för sina kunder.

"Meeen.. har inte du redan hämtat ut din telefon?"
(på otroligt gnällig örebro-jävla-dialekt)


RSS 2.0