Mer Midsommar

Tjejlaget spelar kubb!

Tjejlaget går all in när det gäller poseringen och hoppsan! vad fel det blev! Lite mer psykotiskt än tjejigt.Och så en spontan bild från middagen som jag och P fixade :)


Midsommar

Under midsommarhelgen var vi i Skåne och firade tillsammans med alldeles fantastiska vänner. Vi åt alldeles för mycket mat, drack alldeles för gott vin och hade fenomenala spelkvällar med massa skratt. En alldeles, alldeles underbar helg! Låter bilderna tala för sig själva.


Royalist

Jag är en riktig royalist. Det pirrade i min mage hela fredagen och hela gårdagen satt jag som på nålar i soffan, med TV:n på från runt 10-tiden till midnatt, med korta pauser för middag och ICA-shopping. Talet Daniel höll till Victoria fick mig att storlipa. Så himla fint!

Nu ska jag klirra köttbullar till midsommar. Wish me luck!

Kärleksbonanza

Först och främst blev jag alldeles förälskad i Vickans klänning igår! Som hon strålade i den! Jag var bombsäker på att den var från Oscar de la Renta, men såg nyss att det var en kreation av Elie Saab. Får känslan av att Vickan gillar Oscar de la Rentas kreationer dock - kika in likheterna på denna från Oscar och denna som Vickan bar i Danmark häromsistones. Är det kanske de la Renta som hon bär där eller är det bara hiskeligt likt?

Minns ni att jag tappat bort mitt älskade Marc Jacobs halsband? Igår insåg jag verkligen att jag har best boyfriend ever, för i det lilla paketet han inhandlat som 2-årspresent låg ett alldeles sprillans nytt halsband. Mitt gamla var i svart, men detta i vitt. Alldeles, alldeles perfekt! Tack, älskling, du är så fin!


Precis som denna, men i vitt istället för svart.
Bild


KärlekImorgon är det två år sedan P plus jag blev ett. Det var egentligen långt innan dess jag slängde ett öga på den värmländske snyggingen i en föreläsningsal, och fick Sandra att bjuda honom på party i korridoren. Första mötet var han dryg som diskmedel, och jag kände inte alls samma vibbar som i föreläsningsalen. Han hamnade långt ner på rankingen ett tag, men lyckades bygga upp mitt förtroende igen. Och när det väl hände så hände allt ganska snabbt. Och hey. Nu är vi som ler och långhalm sen två år tillbaks och jag skulle inte kunna vara lyckligare.


And after all,
You're my wonderwall.

Bröllopet

Jag är helt inne i lördagens bröllop. Om någon säger något ont på Vickan eller Daniel blir jag galen. Emma retas.
- Daniel är ful! Han ser ut som boxermannen!
Bah! Fel-fel-fel. Snyggare får man leta efter! Jag kommer sitta bänkad på lördag. TV:n är råbokad. VM? Vad är det? Kungabröllop gäller och jag är laddad till tänderna. Johan T Lindwall hoppas på noll skandaler. Jag skulle ändå tycka att det skulle vara ganska kul om den där Westling skulle vara lite fräck när de frågar "Tager du denna Viktoria (....)" och så är han tyst ett tag och sen kläcker ur sig ett "Njaaa, jag vet inte, ja..", sen flina lite i kameran och säga "Klart jag gör!".

Fast han är nog lite väl drillad för att spejsa till det sådär. Jag får nog nöja mig med noll skandaler. Men en sjuh-vetes snygg klänning väntar jag mig!


Värmländska skogarna

Hemkommen från skogen, bokstavligt talat. Vi har spenderat helgen i Ps stuga i skogen, tillsammans med hans föräldrar. Tog en promenad i de värmländska skogarna, för att kika på en by som byggts upp mitt i skogen för ett lajv, dvs. det här. Omfattande, gigantiskt stort. Såg ut som ett medeltida samhälle. Mäktigt, men ändå märkligt. Några märkliga typer sprang omkring och snickrade och verkade damma av stället för ett kommande lajv. Lite rädd blir jag allt för sådana människor, även om de allra flesta som spelar lajv säkert är helt normala människor. Jag tror dock det finns ett par stycken som går in lite för mycket i sina roller och inte riktigt kan skilja på verklighet och spel.

När vi skulle promenera hem tänkte vi ta en genväg. Det slutade med att vi klättrade på stockar för att komma över bäckar. Och myggbiten är jag, som aldrig förr. Men trevligt var det, och hem kom vi :)

Girig

Tjatar på P om att jag vill åka till Stockholm på lördag och titta på kronprinsessans bröllop, samma helg som vi firar 2 år.
- Om jag åker dit med dig, slipper jag köpa present till dig då?
- Present?.. Tänkte du köpa present till mig?.. Vi skippar bröllopet! Vad hade du tänkt köpa då?

Något girig. Jag gillar presenter. Enda problemet är att jag nu måste försöka komma på the perfect gift för två års kärlek.


Sol

Tog en promenad hela vägen bort till köpcentrat, ca tjugo minuter bort. Solen sken och mitt humör likaså. Tänk vad kär man kan vara i livet. Längtar sönder mig till sommarens semester nu, ska bli så härligt med veckan på Öland och härliga festivalen PIP! Och när livet känns så himla bra så toppar Ida det ännu mer genom att slå en pling bara för att prata strunt.

Livet leker!
Nu ska jag slå ett öga på Grey's via internet, eftersom jag så dumt råkade missa det igår. Och jag har hört att det var en riktig nagelbitare igår..

Yesterday

Me and my girls. Hade otroligt kul igår, med korridorsfest som avrundades med en rejäl Strömpiskväll och slutligen en kanonfin Sibylla-middag. Nu blir det datorfri kväll.

Mallan, jag, Ida.

Ida och jag.


Världens finaste vänner.
Anna, Julia, Mallan, jag och Ida.


till de som inte växer på träd

till helgen ska jag hem örebro, till mina fina, fantastiska tjejer. ska bli så himla skönt att bara pimpla lite för mycket vin, snacka om allt och alla tills tårarna sprutar av gläjdetårar och bara ha det så bra som vi kan. ibland förstår jag inte hur jag kunde flytta ifrån dem. jag gjorde det en gång förra sommaren, och när jag efter tre månader kom tillbaks fick jag bland annat höra "nu är örebro helt igen!". bara några månader senare flyttade jag igen. men jag är nog som en boomerang, jag kommer tillbaks. en vacker dag..

jag trodde aldrig det skulle hända, men nu måste jag citera heidi montag:

my favorite memories are my memories with youni ska i alla fall veta att jag saknar er och glädjs över att telefon och facebook finns. och att jag kommer hem till er i helgen! underbara underbaringar. puss.


RSS 2.0