Reagge i lurarna

Reagge, allt från Governor Andy och Kapten Röd till Syster Sol, i lurarna, medan jag filar på ett nytt jobb som trillade in idag. Fab! Jag älskar när min kreativa sida flödar. Imorn blir det ingen musik i lurarna, men en himla massa spring i benen.. Laddar för Blodomloppet 2012!

Paj

Onsdagsfika blev torsdagsfika och pajen står klar! Dags att heja fram Loreen till en finalplats!


Sisters

Ny favvotröja från Sisters. Snygg, skön och finns i både blått och vitt. Jag bor i mina!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/841210/images/2012/pic_203929190.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/841210/images/2012/pic_203929190.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/841210/images/2012/pic_203929436.jpg" class="image">


Fotbollsfruar

Picknick medan vi hejade på vårt lag. Tyvärr slutade det i förlust, men vi hade trevligt på VIP-läktarn ändå :)


Jobba, pausa. Jobba, pausa.

Lyssnat på Panetoz nya låt "Dansa, pausa"? Refererar till den när jag ska berätta hur dagen ser ut. Jag jobbar, pausar, jobbar, pausar. När jag jobbar går det i en himla fart, text sprutar ut och det känns riktigt bra idag! Sen blir det paus (surfa, diska etc.). Och så tillbaks till datorn igen för jobb.

Jag är så himla nöjd över att kommit igång med träningen. Igår var jag ute på äventyr med Elinor och Kattis. Vi försvann ut till skogen för att ta en springtur. Dessvärre sprang vi vilse, trots karta, så det blev även lite promenader i vild terräng och ett blött träsk. Men vi joggade runt fem kilometer, så jag är nöjd! Och det var väldigt, väldigt trevligt! I måndags var jag på gymmet och planen är att hinna med det imorn också, innan det blir picknick med Malin och Elinor!

Nu är pausen slut!


Frontpage"Tro på dig själv - Stjärnornas tips"
Riktigt roligt att hamna på första sidan! Nu ska jag återgå till jobb, med bästa spotifylistan i lurarna.


Work

Jobbar idag. Skriver så tangenterna glöder, så fingrarna nästintill blöder. Rödmarkerar ord, meningar, som kanske inte passar in, som kanske är för svår text, som kanske måste dubbelkollas en extra (eller tusentals) gånger till. Och så tycker jag att det är så himla, fantastiskt kul. Ibland pausar jag, för det måste jag, med att blogga lite grann. Skriva lite grammatiska fel. Stör mig lite på att sittpuffen, som Patrik sitter i bakom mig, låter när han rör sig. Snart fotbollsträning, då gäller total tystnad. Bara jag, min godispåse och ett par knattrande tangenter.


Workout

För ganska precis en vecka sedan la jag upp ett schema över maskiner att träna på osv. med en instruktör på gymet. Två dagar senare gick jag upp före solen (och samtidigt som Patrik, dvs. galet tidigt) för att träna på egen hand. Igår tränade jag efter jobbet. Ska försöka med två gånger i veckan. Känns grymt! Hela kroppen värker idag och då känns det bra helt enkelt!

.. för övrigt står en makaronipudding i ugnen just nu. Sen när började man (läs: Patrik) bli sugen på makaronipudding? Jag tycker det känns sådär. Makaronipudding känns som en dålig rätt i skolmatsalen, som man bara tvingade sig själv att äta upp. Inget man blir sugen på, bara sådär. Nä, tacka vet jag potatis- och purjolöksoppa, det blir det till helgen!

Ikväll blir det semesterplanering blandat med jobb! Trevligt värre!


New in

Det var inte bara balkongen som fick en makeover..


Something new

Fixade till balkongen idag med blommor och kryddväxter. Sen blev det middagspremiär på balkongen eftersom solen värmde:)


Saturday

Och lördag betyder lördagsgodis!


Mobilbloggar

Testar att blogga från nya mobilen med denna app.

Bilden är tagen häromdagen när vi hade toppenväder. Imorse var jag uppe med tuppen för att gå till gymet före jobbet.. Galet jobbigt att gå upp så tidigt, men skönt att träna :)


RSS 2.0