Kanelbullar

 
Min Kitchen Aid har fått jobba idag. Gud vilken skillnad det är att sno ihop en bulldeg i den än i en skurhink (en sprillans ny, och därför också ren, skurhink) tillsammans med Anna G i korridoren. Bullar är i alla fall fixade inför morgondagens besök hemma hos en liten tjej och hennes föräldrar, och vi längtar redan till imornkväll!

DIY - Tavlor

 
Tavelramar från IKEA, tapetprover från inreda.com (tror att just dessa var från Pip Studios). Klipp till tapetproverna så att de passar in i ramen och häng sedan upp på väggen! Snyggt och enkelt sätt att fixa tavlor!
 
Tips! Från inreda.com kan du beställa max fem tapetprover och du betalar bara för frakten (49kr)!
 
 

Kärlek

Jag kikade igenom min gamla dator i jakt efter gamla bilder, och stötte plötsligt på bilder från 2008, det året då jag och P träffades. Eller nej, blev tillsammans, vi träffades faktiskt redan 2007. Det är ganska kul att kika på hur vi såg ut då.
 
Här är P på födelsedagsfest hos en vän i Örebro. Han fick hänga med dit och träffa ett gäng av mina kompisar som han inte träffat tidigare och det gick som smör i solsken, så sedan just den dagen, den 18 juni (eller detta kanske var 17? Vi räknar i alla fall 18:e som "vårt" datum) har det varit vi.
 
Och detta var från maj samma år, ett par veckor innan ovanstående. Så sådär såg jag ut när det blev vi!
 
Jag är så kär, så kär. SÅ kär att denna ljuslykta fick hamna på väggen i hallen bredvid spegeln. Tveksamt om glaset alltid kommer att sitta där eller bara vid särskilda tillfällen, för den är nämligen vrålfin utan glaset också!

Mon amie, Paris

 
Bombay är vårt nya tillskott i David Ehrenstråhle-familjen. Nu saknar vi bara Manhattan innan serien är komplett, men just den är slutsåld överallt. Idag fick vi upp båda tavlorna på väggen, efter att de stått lutade på skänken under en längre tid (närmare bestämt sedan i februari i år, vi är inte snabba, det kan man inte kalla oss).

Örebro-tjejerna

Senaste helgerna har jag varit en hel del i Örebro, både på konferens och nöjesresor! Klart jag då passat på att titta in hos bästa, gamla korridorstjejerna som jag gärna skulle bo nära igen!
 
Det blev en sväng inom Ida, Oskar och Anton, varav den sistnämnde sov under hela vårt besök.Vi lyckades få till en suddig bild på oss tu.
 
 
Sen var jag på sleepover hos Mallan, där vi firade hennes födelsedag och åt superb västerbottenpaj och pannacotta till dessert. Underbart!
 
 
Jag körde lite leo-stil, för jag har snöat in på det kan man säga..
 

Post-hall

 
 
 
 
 
 
... japp! Nu är den klar, den dära hallen som vi hållt på med så länge. Vi röjde ut allt, sålde det mesta och målade hela hallen vit. Vi sålde bland annat åbäket till spegel som var alldeles för stor för vår lilla hall och köpte en ny, liten, smidig och vit. Och så köpte vi två hallmöbler, varav den ena - bänken - inte syns på bilderna eftersom den står gömd bakom garderoberna, men den är vit med en cementskiva, tre vita korgar och en mjuk fårskinnspläd ovanpå (som dock inte tillhörde utan är vår gamla). Vi gjorde tavlor av tapetprover och köpte en ny lampa och hey - såhär blev det! Kanonfint tycker vi!

Pre-hall...


Late night...

I alla fall för mig, som försöker vara i säng före tio. Det går sådär måste jag väl erkänna. Har svept en kaffe (vuxenpoäng) och korrläst det sista till ett jobb som ska in idag. Istället för musik i lurarna har jag best boyfriend ever bakom mig som kikar på en viktig fotbollsmatch. Man City tog nyss ledningen och kommentatorerna meddelade detta med ett "euäää!". Jag föredrar nog mina lurar ändå...
 
Update: På bara ett par minuter har kommentatorerna tjoat "MÅL!" och "MÅL IGEN!", så nu är Real Madrid i ledning igen. Spännande match uppenbarligen. Jag hoppar lurarna.

Rubriksätter

Just nu håller jag på med ett jobb med deadline på onsdag, igår blev jag klar med tre. Mejlade redaktören i fråga att jag var klar och fick svar direkt. Härligt med människor som, precis som jag, jobbar en lördagkväll kl åtta :)

Nu blir det pringles, Agnes nya skiva och en himla massa text!


Evighet

Vet ni hur lång tid det tar att få ordning på en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag? Inte jag heller, för jag är långt ifrån klar! Upp med saker på vind, ned med saker från vind, ned med saker i källaren, upp med.. nej, vänta, inga grejjer ska ju upp från källaren. In med smutsig tvätt i tvättmaskin, passar på att rensa ut sjalar, mössor, halsdukar och vantar också och tvätta dem, eftersom det snart är sådant väder.
 
Peuh! En liten paus i fem minuter nu innan det är dags att byta tvätt i maskin igen.

Link

Jennifer tipsar i sin blogg om min intervju med henne. Hur skön tjej som helst och jag hoppas vi får höra mer av henne här i Sverige, för hon sjunger helt fantastiskt!
 
Nu blir det strax mer jobb, men innan dess ska en tvätt in i maskin och jag ska röja lite. Det ser ut som ett smärre bombnedslag här, på grund av renoveringen och vi har båda tröttnat lite på det. Men snaaart är hallen klar! Idag inhandlades t ex ny spegel på IKEA.

Skryt

Jag är så himla stolt över mig själv. Ibland kan det säkert låta skrytigt, men jag menar bara att jag är så nöjd över att ha uppnått något som jag strävat efter länge. För ett år sedan satt jag på Frida Förlag i Hammarby Sjöstad och jobbade bland några av mina största förebilder, tittade mig omkring och bara njöt. Idag är tre olika tidningar som jag har skrivit ett par jobb för ute i butik. Och damn vad glad jag är över det! Nedan ser ni en av sex sidor i en av tidningarna som är ute nu.

Just nu tycker jag bara att jag är så himla bra :)


Dunderförkyld

Ligger hemma med täppt näsa och världens halsont. Börjar dock se ljuset i tunneln så imorn blir det jobb igen. Tills dess får ni hålla till godo med denna bild som jag hittade på Facebook. Den är på mig & Sandra för många år sen nu :) men fin, och den får mig att sakna Sandra eftersom det var länge sen vi sågs!


RSS 2.0