Hösthelg

I helgen har vi fått mycket gjort, allt från städning till däckbyte! Lördagskvällen spenderades med Johan&MalinVilla Romana, där vi åt gott italienskt, och därefter Filmstaden, där vi såg Timberlakes nya In Time, som var riktigt bra. Idag har vi haft besök av Pernilla&Carro som kom över och fikade en sväng. Supertrevligt!

Blir en lugn kväll ikväll, då vi försöker ställa om oss själva till vintertid.


Pjucks

Bild från Scorett.

Det kan hända att de här pjucksen flyttar in till mig inom en snar framtid. Har tvekat och tvekat om jag ska köpa ett par nya "finskor" eller ett par varma skor. Just nu har jag stövlar och stövletter till förbannelse och just därför föll valet istället på dessa varma, men otroligt fina skor.

Sell Out

REAr ut massa fina saker, ex ett par ACNE-jeans! Skynda fynda på Tradera!

Här hittar du mina Tradera-auktioner.

Spontanköp

Så... vad har hänt sen sist?

Vi har varit nära att spontanköpa ett hus. Ja, ni läste rätt. Ett hus! Kanske inget som man spontanköper, men vi såg det på Hemnet och det var kärlek vid första ögonkastet. Nära att köpa var kanske ett starkt ord, men vi hade planerat att gå på visningen imorn. Men nyss när jag skulle gå in och kika på vilka tider som gällde för morgondagen visade sig dock att visningarna var inställda, då huset redan var sålt. Depp.


RSS 2.0