Jakten på svampskogen

Efter gårdagens fantastiska 30-årsfest kände jag och P att vi behövde lite skogsluft idag, så vi satte oss i bilen för att åka till en bra svampskog. Vi har ganska dålig koll på skogarna häromkring, men efter att ha kört rakt ut i skogen (i princip, vi körde ju på skogsvägar) så hittade vi ett ställe där vi kunde plocka på oss massor av trattkantareller. Ikväll blir det svampstuvning och resten fryser vi in.


Kärlek

Vi har fått en ny inneboende. Han heter "Kay Bojesens träapa" och är en stor del av vår inredning. Jag är helt enkelt kär på nytt!

Tack, älskling, för den bästa 3-årspresenten, du är världens bästa!


September

Fortsätter boka upp hösten, den här dagen med en liten Skånetripp i oktober! Fint det. Har hunnit med en massa saker idag - ringa massa viktiga samtal, hämta mammas kvarglömda solbrillor på restaurangen, handla födelsedagspresenter och boka biljetter till Skåne. Peuh!

Idag blir kvällen tidig - före 21.30 ska jag ligga i sängen är planen. Well done!


Kärlek


Idisss, Anna, jag och Mallan

Från Mallans & Daniels inflyttningsfest!
Hade skrivit fint och lagt in massa bilder, men så försvann allt.
Typiskt.
Vill ni se fler bilder får ni därför kika in på Malins blogg.


Höst

September! Kan ni förstå att vi gått in i september? Det känns som om hösten är på gång på riktigt och jag längtar faktiskt lite grann. SÅ mycket inplanerat, och så mycket att se fram mot! ParisRihanna, spännande kurs i Linköping och mycket annat.

Och jag inleder den stundande hösten imorn med ny frisyr och en långfika med Anna!

RSS 2.0