Fyra

I höst kommer jag spendera FYRA helger i rad med familjen. Hur galet fint är inte det? Jag minns seriöst inte när det hände senast! Första helgen är delar av familjen här, helgen därpå möter jag upp några delar av den i Skåne och helgen därpå  åker jag ner till Skåne igen för att spendera över en vecka där! Jag gillar't!

Idag har jag träningsvärken från helvetet. Men det är bra! Det betyder att musklerna växer, hoppas vi på! Imorn tror jag det blir en träningstimme igen!

Nu: jobb!


Shoe

Struntade i stövlarna och högg tag i Pumaskorna trots allt. Stövlar får bli ett senare problem :)


Back to basicImorn börjar rutinerna igen - jobb, nyttig mat (hej-då-rött-vin-på-altanten-och-resgodis-i-mängder) och träning ett par gånger i veckan. Idag har jag ätit mackor med nutella och två cookies för att kompensera den kommande nyttighetsperioden.

Semestern har varit extremt skön och efterlängtad. Jag har kunnat släppa jobbet (förutom det egna företaget, där jag svarat på mejl och dylikt som vanligt) och riktigt slappna av. Vi inledde med en vecka i Turkiet, för att sedan bege oss mot Värmland och slutligen Skåne. Det har varit allt från lugna kvällar med vin och kortspel till galna dagar på Skånes sommarland Tosselilla. Och jag längtar redan tillbaks, men njuter så länge av bilderna på kameran.

Igår körde jag en shopping tillsammans med bästa svägerskan. Skramlade ihop tre nya hösttröjor, x antal strumpor, ett regnställ (som ska lämnas tillbaka, efter noga övervägande insåg jag att jag inte behöver ett till..) och insåg dessutom att jag är i behov av nya skor. Jag fick span på ett par från Puma, men insåg att det nog är stövlar jag behöver. 

Nu hejar vi fram Emma Johansson (åh nej! Hon fick just punka!) i OS. Själv har jag också suttit på en cykel nyligen, men den var inte riktigt som den skulle. Eller var det just det den var! Bilden är från Tosselilla.


Sommar!

Vaknade till 18 grader idag! Härligt värre! Känns verkligen som om sommaren är här nu! Ett par kvällar till inomhus med jobb som hänger över mig (dock roligt sådant, så jag klagar inte!), sen blir det solskenskvällar med bästa människorna ett par veckor! Underbart!


RSS 2.0