New Me

Jag har äntligen lyckats haffa nån form av frisyr igen och utväxten är som bortblåst! Hade fler bilder som jag tänkte slänga upp, men så blev datorn plötsligt oväntat långsam och jag är lika trött som jag är nöjd över frippan, så planen är sängen - nu. Nighty-night!


Billig märkesshopping

Klart man får dille på billig märkeshopping när man varit på Barkaby Quality Outlet och snurrat runt! Jag brukar göra det lätt för mig och shoppa billig märkesshopping från soffan. Det gör jag på Campadre, som är ett helt fantastiskt ställe med kampanjer med upp till 70% under ordinarie pris! bra. Bli medlem via min länk och kika in utbudet!

Men en anledning att åka till Barkaby är att man kan se Paul Haukka där! Oh yes! Nu har jag alltså sett både honom och Jakob Öqvist, vilket betyder att jag sett två tredjedelar av Vakna!-gänget. Häftigt. Haukka har dock lämnat Vakna ganska nyligen, vilket syndes på hans dystra gång inne på Stadium..

Belive it or not

Just nu sitter jag och pluggar. Igen. Jag som gillar att ha många järn i elden reggade mig precis på en kurs i skrivande på webben. Skönt att plocka lite högskolepoäng igen.

Dagen har för övrigt spenderats med en spontantrip till Barkaby, för att hitta en bräda till min fina. Blev lite dyrare än tänkt, men gud vad skönt det är att träffa säljare som vet vad de pratar om! Och nu när jag har köpstopp så får jag åtminstone en skön känsla i kroppen när P shoppar. På vägen hem blev det Subway, för första gången på en evighet. SÅ gott. Och just det, vi hann med en liten tripp till IKEA också, för att spana in garderobsutbudet. Vi vill göra om vår walk-in-closet, till ett något mer organiserat rum än vad det nu är. Hittade inte riktigt vad vi sökte, men vi söker vidare..


When it comes to shoes..

Jag älskar skor, men det finns bara ett par som jag skulle kunna tänka mig att lägga flera tusentals kronor på. Ett par Louboutins. Det har varit min dröm i flera år att ha ett par kolsvarta high-heels med den röda, karaktäristiska sulan. Kostar "bara" ynka 390 Euro på Net-a-porter. Så underbara! När det kommer till väskor däremot.. det är en helt annan historia.


bilder från Net-a-porter.


Underbara Pyk

Modellen Ida Pyk tog med sig sin boyfriend på Elle-galan. Via Skype! Så underbart att jag inte kan annat än le.


Bild från Idas blogg.


Timo

Jag har aldrig varit ett stort fan av Timo Räisänen, men efter att ha sett Så ska det låta med honom och Måns Jälevik kan jag inte annat än älska honom. DETTA klipp, när de sjunger "Är du vaken, Lars?" är så himla underbart att jag skrattar så tårarna rinner. De bjuder verkligen på sig själva. Hade nästan glömt bort det när Anna la upp det på facebook. SÅ bra!

Konsertsommar

 


Längtar till våren och sommaren nu! Igår paxade vi 22 juni för Foo Fighters! I juli ska vi hinna med ett par svängar på Kristianstaddagarna och kanske, kanske Putte i Parken om vi har tur. Och så blir det Rihanna i november! Det känns fint det.


Weekend



Linne - SUNSHINE
Byxor med paperbagwaist - MQ (okänt märke..)
Kofta - CUBUS
Sjal - SISTERS
Klockhalsband - MARC BY MARC JACOBS


Happilidis

Jag är så förbannat lycklig just nu! Tänk vad skönt när livet känns så! Det är dessa stunder som man känner att man verkligen orkar med livets lilla berg-och-dal-bana, för ibland är man nere i en dal och mår som en påse.. ja, ni vet. Men så kommer de där tiderna när man är på toppen och det kittlar i magen för att man är så kär, så lyckligt lottad, har världens bästa familj och vänner, den finaste lägenheten, underbara framtidsplaner och goda förhoppningar. Precis så är det nu!

Asiatisk Quasimodo

Mitt ena öga började svida och härja igår. Tvättade snabbt bort sminket, men det fortsatte vara rött och lite svullet. Imorse såg jag ut som Quasimodo, eller som P sa: "Du har en lite asiatisk touch på ena ögat". Under gårdagen hade jag placerat min ögonkräm, All about eyes från Clinique, i kylen och direkt när jag tittat mig i spegeln öste jag på med den runt ögat. Den kylde ner svullnaden och jag ser allt mindre ut som Quasimodo. Tur det eftersom Ps familj landar här när som helst nu. Hoppas det håller i sig. Ögonkrämen får stå kvar i kylen som räddaren i nöden.


The Golden Years

En fortsättning på Good Old Times-inlägget.

Fest i vår gamla lägenhet. Kristin, jag, Pelle och Erik.

Ännu en fest i vår gamla lägenhet. Jag och Adrian.

Från helgen som gått. Jag och IdaVilla Romana i lördags. Av någon anledning lyckas vi alltid passa ihop outfitmässigt. Denna gången blev det kolsvart tillsammans med en färgglad sjal. Sist vi gick ut blev det kort svart kjol, vitt linne och svarta strumpbyxor.


Samma plats, men den här gången finingarna Anna och Malin.


It's weekend!

Nu slänger jag av mig jobbkläderna och tar helg!


Det här är min lilla kompis, han hänger på överallt och barnen jag möter älskar honom!


Good old times

Jag skrattade så jag grät när jag, Anna, Ida och Malin tittade på just Malins bilder från studentlivet. Jag måste dela med mig av de här bilderna, som är från 2006 och framåt. Jag älskar hur man förändrar utseende med tiden. Galet! Har en stor mapp med bilder till att få, men har inte hunnit öppna den ikväll... Räkna med fler bilder, fler stilchockar!



Ida & jag på Theddans rum!



Den allra första festen i korridoren, med utgång efteråt.
Thed, jag, Ida, Anna och Lollo Kling.




Samma fest - Louise och jag.





Annan fest, tror det är på tjejtoaletten på Satin faktiskt - Louise och jag.





Storstädning av korridoren
Jag har tröttnat och placerat mig på en stol.



Lite fick jag i alla fall hjälpa till... men äckligt var det.



Innan It's SÅ!
Jag, Louise och Sandra



Fest i korridoren!
Stina och jag!


Swedish Hasbeens

Bild från Elle

Träskor har alltid varit en marknadsvara för mig. Ja, en sådan vara man köper på Kiviks marknad alltså. Jag vet att pappa alltid, och möjligen fortfarande, köper ett nytt par trätofflor varje år. Det är så det ska vara.

Swedish Hasbeens
är ett märke som moderniserat träskon och gjort den till en trend, inte bara i Sverige, utan även internationellt. Nu gör det ett samarbete med H&M, vilket många skriker sig hesa över. Jag blir minst lika glad, för jag hittade ett par som jag gillade skarpt. Skorna kommer kosta mellan 499-599:-, vilket är en tredjedel av SH:s "vanliga" skor. Guldkornen finns i butik från 20 april!


Den vackraste! Perfekt i sommar. Finns i flera olika färger.
Undrar hur den sitter på foten.
Bild från Elle.


Today



På väg till jobbet imorse!
Väska - FILIPPA K
Mössa - ZOUL
Stövlar - VAGABOND
Jacka - ELVINE ZELDA
(min älskade drömjacka - tack tack tack fina föräldrar!)


Fighter

Söta Åsa och Daniel gav mig och P två biobiljetter till förhandspremiären av filmen Fighter, som handlar om boxaren Micky Ward, eftersom de inte hade möjlighet att gå själva. Vi blev överlyckliga över en mysig biokväll i vardagen, och igår befann vi oss på Filmstaden runt nio-snåret. Stötte på Kattis och Peter , och snackade bort tiden innan bion började. Filmen var helt fantastiskt bra, based on a true story. Precis en sådan film som jag verkligen faller för. Oroade mig från början att det skulle vara alldeles för många boxningsscener, men mycket av filmen handlade om Mickys liv utanför boxningen, och hans bror Dickys missbruk. Dicky spelas av Christian Bale, som utför ett helt fantastiskt skådespeleri. Förstår SÅ att han vann en Golden Globe för den rollen.


Best of yesterday

Igår kämpade jag lite med en blyg 4-åring, vilket gav resultat och det gick superb med testet vi skulle göra. Mamman till den lilla tjejen sa efteråt följande komplimang:

"Vad duktig du är. Du har verkligen valt rätt yrke. Du förklarade så bra och fick henne verkligen att känna sig trygg! Det märks att du är van vid att arbeta med barn."

Hon klistrade ett leende på mina läppar som höll hela dagen. Det är helt fantastiskt roligt att höra och jag suger i mig berömmet. Har precis börjat specialisera mig på småbarn (ca 0-3år) och idag gick det toppen med två 2-åringar. Det känns som ett lyckorus efteråt!


Vårvackra kulörer

Denna blombukett dök upp som en underbar födelsedagshälsning från fina föräldrarna i Skåne! Det kom fler blommor, men de glömde jag fotografera när de var som vackrast. Tack, tack, tack för att ni alla livat upp vår vardag med fina blommor i alla dess kulörer!


Yesterday



Jeans -
CHEAP MONDAY
Kofta - CUBUS
Linne - SUNSHINE
Tofflor - UGG


Speaking of..

På tal om vuxna människor.. Igår fick jag och P mejl från vår personliga bankman på vår bank. Det är dags att boka in ett möte för att diskutera pension och vårt bolån. Det är tydligen sånt man håller på med som 24-åring. Häftigt.

Fina

Vi fyra (fem) i helgen.

Sådana här moment var mer regel än undantag denna helg. Kan inte annat än hålla med Malin - "Känns konstigt att vi allihop blivit vuxna helt plötsligt". Känns som om det var igår vi träffades första gången i korridoren, och kom att blev sambos. I sommar har vi känt varandra i fem år. Tiden går fort när man har roligt, inte sant tjejer?

Mondaymorning

Innan jag kryssade mellan isfläckarna till jobbet, så hann jag med att fotografera en dagens. Den är sällan mer spännande än såhär på vardagarna.


Jeans - ACNE
Tisha med markerade axlar - SISTERS




Moment

 

Gårdagens mest perfekta stund - semla, mjölk och Söndag. I love it. Minus för att det finns alldeles för många felstavningar i Söndag, sådant stör en perfektionist.

 


Röda mattan - Idrottsgalan

Idrottsgalans stjärnor glänste på röda mattan! Inte alls lika starkt som stjärnorna på Golden Globe, men våra svenska esse är också fina. En del i alla fall...

bild från aftonbladet
André Pops lämnade myskoftan hemma och satsade på en kostym som satt alldeles perfekt. Två, för mig okända, damer matchade varandra i den sämsta nyansen av grönt plus frisyrer som sett sina bästa dagar för länge sedan. Bäst klädd på hela galan, av dem jag såg, måste jag säga att Anders Södergrens kärlek var. Fint matchat med svart klänning och röda detaljer, alldeles utmärkt till det mörka svallet.

 


Golden Globe

Inatt gick årets Golden Globe av stapeln!
Kikade in klänningarna på People.com och såg ut ett par vinnare och förlorare bland dem.


They did it!


Efter skilsmässan från Jesse James har Sandra Bullock blivit vackrare än nånsin! Den nyklippta luggen som ramar in ansiktet och därtill klänningen som faller perfekt, det kan inte bli annat än bra.


Mark Wahlbergs fru Rhea Durham såg helt fantastisk ut i sin aprikosfärgade klänning.


And they didn't..



Michelle Williams blomstrande klänning i ett tyg som liknar linne, trots att det säkert inte är det.. Klänningen är tråkigt, färgen passar inte Michelle och passformen är allt annat än smickrande. Hon kan ju göra så mycket bättre än såhär!


Julianna Margulies från The Good wife har en klänning som, precis som Michelles, har en dålig passform. Dessutom gillar jag inte alls färgerna, som går i rosa och svart. Den är tråkig, förutsägbar och lite för rak. Ingenting händer i den här klänningen. Och åter till den rosa färgen.. den får mig att må dåligt.


Say Cheese!

I fredagskväll bjöd vi på tapas för att fira min födelsedag! Eftersom vi hade en vegetarian och en gravid i gänget var det svårt att hitta rätter som passade alla, men jag lyckades med en sak - minivästerbottenpaj! Jag hade Fias små pajer från midsommar i bakhuvudet, och letade fram ett recept. Det var en chansning, men den gick hem!


Den lilla, lilla, lilla pajen, på den lilla, lilla, lilla tallriken.


Kärlek

Jag trodde det var slut för länge sen, men tydligen inte. Vincent Pontare och Agnes stod nära, nära på Elle-galans efterfest. Bild från Stureplan.

Thank you for being a friend

Thank you for being a friend
Traveled down the road and back again
your heart is true you're a pal and a confidant
-
Andrew Gold.

I helgen var tre bästa vänner här. Vi startade med tapas och massa prat i fredags, för att fortsätta på samma bana på lördagen. Då blev det även pannkaksfest och senare italienskt. Mat och prat är det vi gör bäst. Det blev även en hel del händer på en höggravid mage. Så vacker och strålande är hon, den där Idisss, med en liten bebis i magen. Tack, fina vänner, för en alldeles fantastisk helg med underbara presenter och mycket skratt! Jag avgudar er och är så glad att just ni är mina vänner!

Väntar på fler bilder, insåg att jag inte hade så många där vi alla fyra fanns med. Skynda skicka, tjejer!

Sundaynight

Myser i soffan med best boyfriend ever framför filmen Kingdom med nybakade scones, ost, marmelad och té. Så himla bra sätt att avsluta en perfekt helg!

Och nu ligger även den dära fina plattången från GHD Midnight Collection uppe på Tradera. Skynda fynda! GHDs tänger är alldeles fabulösa, och detta sägs vara den mest exklusiva någonsin! Du finner den för 2000:- i butik, men mycket billigare från min Tradera! Kika HÄR!

På tal om Elle..

Elle-galan gick av stapeln den 14 januari, mitt på min födelsedag! Jag kunde dessvärre inte närvara, men har listat de bäst klädda och de sämst klädda under kvällen. Samtliga bilder från Elle.


Systrarna från märket Dagmar samt märkets VD lyckas som alltid! Stilrent, enkelt och snyggt. Bäst gillar jag syster nummer ett, svartklädd med bruna detaljer.


Ytterligare två systrar, denna gången Fahrman! Sofi klädde sig alldeles utmärkt, guldglittrande i en kort klänning och Louboutins på fötterna! Frida däremot, som jag brukar gilla bättre än Sofi, var en riktig besvikelse.. Hon ser stor ut i den där outfiten, och det blir inte alls särskilt fint.


Emma Elwin, som är en del av modegänget på Elle, misslyckas totalt med sin jeanskostym. Det känns som helt fel färg på jeanstyget, kavajen känns för lång och byxorna alldeles för 70-tal.


Allra sämst måste jag ändå säga att Tove Styrke klädde sig. Hon ser ut som en 14-åring från 80-talet. Dr Martens på fötterna funkar bara om man matchar dem med helsvart, se Annika Leone. Rosa strumpbyxor till en guldig klänning och rosa BH? Och bakåtstruket hår, som bucklar sig i mitten? Styrke kan lyckas, brukar lyckas, men inte här, inte på Elle-galan.

Elin Kling + HM = Sant?

bild från Elle.
"På röda mattan valde jag denna vita look som känns väldigt jag. Älskar att byxorna är så himla långa och att dom får bli lite skitiga. just att dom är helvita gör att jag gillar grejen med att få smutsa ner dom lite." - Elin Kling

Att Elin Kling har gjort en kollektion för HM kan tyckas spännande. Jag gillar hennes personliga stil, då och då åtminstone. Men denna kollektion funkar inte riktigt för mig. Jag gillar den inte och kommer inte köa för den. Hon sportade delar av sin kollektion på Elle-galan i fredags. När jag ser det tänker jag bara på de långa utsvängda byxorna jag hade som 13-åring, köpta på butiken Taxi i Köpenhamn. Jag var oändligt stolt över dem, men det var lite jobbigt när de släpade i marken och blev sådär äckligt skitiga, ibland svarta av lera. Jag har lämnat den tiden bakom mig, medan Kling gladeligen ser tillbaka på den tiden.

Choklad

Choklad är ett signum i mitt liv. Det var en del av en födelsedagspresent och det var en av sakerna jag bjöd på, i flera olika former, under min födelsedagshelg när vännerna var här.

Planen var att göra chokladfondanter via recept från Matplatsen, men när jag provbakade dem blev de något misslyckade. Trots det provade jag att göra dem på min födelsedagskväll, och då lät jag dem stå i ugnen lite längre, och de blev fantastiska! Inte fullt så rinniga som jag ville ha dem, men de blev underbara ändå!


Recept, 4 portioner

150 gram mörk choklad, ca 70%
150 gram smör, rumstempererat
1 dl socker
4 st ägg
2 st äggulor
0,75 dl vetemjöl

* Smält chokladen, i vattenbad eller i micro.
* Vispa smör och socker vitt och fluffigt med elvisp.
* Tillsätt ett ägg i taget, därefter äggulorna en i taget.
* Häll därefter i den smälta chokladen, och blanda slutligen ner mjölet.
* Smörj fyra ugnsfasta portionsformar (ca 1,5-2dl), fyll med smeten.
* Grädda fondanterna i 200grader i ca 8 minuter (vi lät dem stå i ca 12-15 minuter).
*
Vänd försiktigt upp-och-ner på tallrik.

 


Birthdaypresent

Bild från People.

Tack, världens bästa pojkvän, för bästa födelsedagspresenten - biljetter till Rihannas konsert i Globen plus hotellnatt! Trots att det är nästintill ett år kvar - 1 november - så laddar jag redan upp genom att lyssna igenom alla hennes hits. Allt hon rör vid blir till guld!

 


Alpint

Fick precis den glädjande nyheten att en vecka i Trysil är bokad i slutet av mars! Ska ansöka om ledigt under morgondagen. Vill så gärna åka ner för backarna i landet jag aldrig besökt - Norge. Har studsat runt här hemma av lycka i närmre femton minuter nu. Vill ha nya skidglasögon med spegelglas tills vi åker, som dessa skönheter från Team Sportia, 499:-.


Just beCOS I love you

Bild från COS.

Fabulösa affären COS, som ingår i H&M-gruppen, öppnar sin första butik i Sverige i sommar! Innan har vi fått åka över havet, till Köpenhamn, för att hitta de fantastiska kläderna. Jag är överlycklig! Det är svart, vitt och grått, väldigt klassiskt och stilrent, men samtidigt unikt. Jag skulle vilja äga varje plagg i butiken! Det är min stil.

 


1½ to 24!

Snart entrar jag den ädla åldern 24! Min sista dag som 23-åring har jag slitit på jobbet, för att sedan slita ännu mer på ett styrkepass. Fort hem och börja plocka och fixa inför morgondagen, och göra x antal mini-västerbottenpajer! Ja, serrni tjejer, ni får vara försökspersoner på mycket imorgon!

Psst! Det är min födelsedag imorn! Wowawiwa, som jag hade sagt som typ 21-åring! & just det - Jullan drar till staterna precis runt min födelsedag! Hur vågar hon? Den vackra blondinen som syns bredvid mig på bilderna nedan. Hon har stått vid min sida vid varenda födelsedag, allt som oftast har hon dykt upp i sin snygga pälsmössa som jag fullkomligt älskar. Gud vad jag kommer sakna 'na imorn! Och gud vad jag är glad för hennes skull, att just hon fick en fin praktikplats där borta, där alla vi andra också vill vara!


Fr v: Anna, Jullan, Mallan, jag och Idisss.
Samtliga kommer imorn minus just Jullan.


Totally Lovable

Som sagt: I've got a birthday coming up! Och den närmar sig med stormsteg. Om ni minns förra året skrev jag i början av januari..

"Yeay! Det är födelsedagsveckan! Jag fyller år i veckan! Så hela veckan kan räknas till min. Gärna hela månaden om man vill, men jag vill ju inte begära för mycket..".

Ingen skillnad detta året! Om jag ber P göra något och han inte vill hintar jag lite lätt med "Det är faktiskt min födelsedag!". Att han försöker förklara att man bara fyller år EN dag, så kontrar jag med att det faktiskt är min födelsedagsmånad och det betyder att jag fyller år hela månaden. End of story.

22 is the age to be!

Jotack, jag fullkomligt älskar att fylla år!


Nämen! Så var man 23 helt plötsligt!

Going for 24!


Sån där fondant

Testade att göra chokladfondanter för första gången ikväll, enligt ett recept från Matplatsen. Tänkte lägga upp en bild efteråt, men ångrade mig efter 1) chokladfondantsform nummer ett tappades och rann ut över hela träbänken och 2) chokladfondantsform nummer två rann ut ur formen lika fort som jag vände på den. Inte helt lyckat. Det blev mest smet av alltihop. Men tillsammans med vaniljglass gick det ner.

Det var ett bakprov inför fredagen, men P tyckte inte riktigt att det höll måttet. Vi får se. Tjejerna kanske blir bjudna på smet på fredag. Gud vad jag längtar efter dem! Gud vad mycket tjatter det kommer bli i lägenheten i helgen. Just like old times, som i korren.

24

I've got a birthday coming up! Provbakning pågår..

Work Out

Denna vecka är det dags att kicka igång träningen igen. Den har legat på is under julhelgerna, men nu ska jag bli fit for fight igen. Drar igång med ett Step Styrka-pass i början av veckan, för att sen gå över till Styrka Bas i slutet. Och promenaderna, glöm för all del inte promenaderna. De har dock inte legat på is under julhelgerna, utan där är jag redan ready to go. Tänk vad bra beach 2011 kommer bli!


Shop til you drop

Jag har köpstopp. Ingen shopping förrän trippen till Stockholm i mars. Inte lätt för mig, som gärna spontanshoppar om jag känner mig nere, eller extremshoppar så fort lönen hamnat på kontot. Och som mer än gärna skulle haffa YSL-clutchen som Therez säljer, som jag SÅ länge trånat efter. Till det ynka (i YSL-mått räknat) priset på 4000 riksdaler!

Men, som sagt, köpstopp var det här!


Keep on cooking

För att fortsätta på matlagningsämnet så testade vi nya gjutjärnsgrytan häromdagen. Den var alldeles fenomenal! Jag är redan kär.


Cooking

Igår förfirade vi min 24-årsdag lite grann, genom att inta en hemmalagad trerätters.


Alldeles perfekta toast skagen till förrätt..


.. en helt utsökt helstekt oxfilé (innertemp. 63C enligt vår nya ugnstermometer) till huvudrätt..


.. till efterrätten använde vi vår nya gasbrännare..


.. vilket resulterade i en Creme Brulée! Dessvärre blev insidan alldeles för rinnig.. Men helt ok för att vara första gången!


Entertain me

Igår var vi hemma hos Å&D och käkade tapas och ostfondue och spelade spel. En perfekt trettondagsafton! Jag testade på att äta lite nya saker, så som ostfondue, oliver och sockerärtor. Det gick över förväntan! Mycket, mycket gott!

Jag bröt ännu ett mönster. Efter fyra års klippning hos Henrik, min älsklingsfrisör, så ska jag nu byta. Det var en smärre omöjlighet att få till en tid hos Henrik en lördag inom de närmsta månaderna så därför googlade jag fram en frisör i Uppsala istället. I slutet av januari ska jag få ordning på mitt barr. It's gonna be great! Men det känns konstigt och nervöst att byta.

Nog pratat om mönster, och åter till gårdagens kväll. Vi spelade M.I.G, som är en mindre version av TP, enkelt förklarat. Jag vann sista gången! Jag som älskar att vinna. Det roliga med att spela frågespel är att varje gång det kommer en fråga på ämnet "Underhållning" räknar alla med att jag kan den. Det är samma sak när vi spelar med Ps familj. Och jag, som för övrigt inte är sådär haj på frågespel, är faktiskt fenomenal på just underhållningstemat. I love it.


It's a hard work, work

Efter två veckors ren njutning - ledighet - så börjar jag jobba imorn igen. Tänk vad fort semestern tog slut!.. Nu tittar jag istället på solsemester i sommar och längtar så det gör ont tills man kan gå med bara ben och bara dra på sig ett par enkla ballerina när man ska trippa iväg till stan. Men det finns fler goda ting som stundar! Bland annat en födelsedag om mindre än två veckor! Fab! Då kommer mina fina tjejer hit och förgyller den! Tänk vad man kan längta!

SALE!

Rear ut lite ting på Tradera nu! Skynda, fynda! Min fina lilla blåbärskamera till exempel. Eller en necessär från Dixie? Möjligen en fin partyväska från Friis & Company? Kommer att komma upp mer, just wait and see! Garderobsrensning pågår..

Snö

Det har varit mycket snö i vinter. Hela december har varit klädd i vitt. Så fint! 


Jag skottade snö för kung och fosterland nere i Skåne, medan P stod i dörren och sa "Detta måste jag dokumentera!"


P fick ett par födelsedagspresenter ca två månader för tidigt, bara för att han ska på skidsemester snart. Han fick skidjacka och skidbyxor. Så nu är han fit for fight i backen. Sjukt fin!


Happy New Year!

För två dagar sedan skålade vi in det nya året i Västerås! Lockarna stod åt alla håll och leendet var på topp, men klänningen lyckades jag spilla ner med fördrinken.. Typiskt! Å andra sidan hade vi en riktigt kul kväll!


Innan fördrink..


Bättre bild på lockarna! Kändes ovant eftersom plattången är min bästa vän.


RSS 2.0