19:09 Weekend

Helgen har varit fab. Från början till slut.


Vi packade en del..

I torsdags körde vi hela vägen ner till Göteborg, med en fullpackad bil. Lyckades hitta fram bland språvagnarna och slutligen kom vi fram till Andreas och Fia. Snabbt ombyte innan vi begav oss till maskeraden, som Ghostbusters och Roy och Roger. Insåg ganska snabbt att alla andra par på festen också gått in för att matcha. Riktigt kul. Socialiserade oss, drack massa vin och fastnade då och då vid den fantastiska plockmaten och då särskilt melon&fetaost. Senare på kvällen begav vi oss ut i kylan för att leta upp lite käk. Jag gillar verkligen att man i Göteborg kan köpa crepes mitt i natten. Fanns ett ställe som bara sålde detta. Supergott, min innehöll banan och choklad (suprise, suprise!).


Glad Ghostbuster


James Bond och Ghostbuster-couple


& så lite vin på det. Fint.


Fredagen blev oerhört slapp, vilket var skönt. Vi drog bort till en park där jag och Fia solade och läste tidningar, medan våra kärlekar sparkade på en boll i solskenet. Sedan drog vi och inhandlade massa gott och hyrde filmen Stepbrothers. Grillade fläskfilé och åt hemmagjord klyftpotatis och gjorde en sallad som bl a innehöll melon och fetaost (fantastiskt!). Pimplade lite vin till det och sen började vi titta på filmen. Jag kan inte riktigt uttala mig om den, för jag slocknade direkt och sov mig igenom hela filmen.


Fantastiska frukostar som bland annat innehöll färska jordgubbar!


I lördags drog vi ut till Freeport som är en outlet utanför Göteborg, Hittade fantastiska Filippa K-muggar som passar mig och Karlsson perfekt, precis vår stil helt enkelt. Och så hittade jag Acne-klänningen som jag spanat på ett tag. Den var fantastisk. Köpte en bikinitopp från Twilifit för 15:-, som hittat. Och lite småsaker, som servetthållare (helt fantastisk), salladsbestick och lite sånt därnt. Fantastiskt. Vi drog hemåt sen, nöjda och glada. Kvällen spenderade vi på en grekisk restaurang med en massa vin, återigen. Sen var planen att gå hem och käka lite jordgubbar och dricka lite vin och sen gå ut och parta lite. Men vi hann bara hem, sen degade vi ner oss i soffan och fastnade där, med jordgubbarna.


Filippa K-muggarna, visst passar de bra i vårt skåp?

Middag på stan!


På andra sidan bordet satt helgens värdpar :)

Söndagen var det Liverpool-match och självklart var vi tvungna att se den. Vi gjorde detta på O´learys, men jag och Fia orkade bara en halvlek innan vi gav upp och försvann ut på stan. Som tur var vann Liverpool och jag åkte hem med en grymt lycklig kille.

Gissa vad vi ska käka ikväll? Melon och fetaost såklart! I love it.

Tack Andreas och Fia för en kanonfin helg!

Kommentarer
Postat av: Louise

hihi, ghostbusters.. ni är ju söta.

2009-05-07 @ 13:39:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0