My way, or the high way

Diskussioner pågår, i en förkylningsdimma, om vilka ting som ska inhandlas till lägenheten härnäst. Jag vill köpa nya vinglas, och har hittat de perfekta. P tycker inte att de är lika perfekta. Han vill ha "nåt fräckt", medan jag vill köra classy och stilrent, något som håller i evigheter och som vi tycker är lika fint när vi är 50. Jag är som en trulig fyraåring som stampar med fötterna och smäller i dörrar när jag inte får som jag vill. Väldigt moget för en 24-åring. I övrigt är vi ganska överens om vad som ska införskaffas. Döm min förvåning när P nickade och sa "fint!" när jag föreslog ett vitt vitrinskåp som jag drömt om länge, och ett köksbord jag funderat på. Vårt framtida kök kommer gå i svart och vitt, skulle jag tro. Jag tror det blir stelrent, classy. Jag tror P är med på den banan. Kanske drags att skrida till verket snart, innan han ångrar sig.

Nu ska jag bara köra lite övertalning gällande vinglasen. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få med mig mitt hjärta på dem också. Jag lovar, de är underbara.


På Putte i Parken förra året, P fotograferade när jag var sur för att jag inte fick som jag ville. För övrigt saknar jag min blåbärsjacka från Didriksson och mjukt, varmt sommarregn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0